![]() |
Re: Valcea-Kitsch Tuning
Mie unul nu imi place stilul asta de tuning!
Mult mai bine ii sta unei masini cu modificari simple dar de efect.O masina nu trebuie sa sara in ochi prin modificari grosolane! Edit : Sharky are perfecta dreptate, pot spune si eu ca sunt cuprins de low & clean & slow! |
Cu mici modificari ar arata foarte bine... :) alta bara pe fata , umblat putin la praguri sa fie putin mai simple.. , eleronul de dacie dat jos :) , schimbate triplele... :) in afara de faptul ca este inalta... jantele alea sunt bagate prea mult in interior si cu aripile alea umflate nu da prea bine... :) in concluzie o suspensie sport si distantiere fata spate :))
|
va mai trece mult si bine pana o sa aprecieze si ochiul romanului o masina facuta cu gust. pana atunci puneti-va copiii tatii bari cu plase si cat mai umflate!
|
la prima serie de filme need for speed erati cu toti uimiti de masini cu bodikyt lumini etc, si acum de cand aveti cont pe vimeo gata nu va mai plac masinile tuning! app vara asta ce curent se mai poarta?
|
Quote:
|
Quote:
In afara de jante zici ca e facuta in curte la cineva cu spaclu. Nu zice nimeni ca nu e frumos cu wide body dar ***... Sa arate cum trebuie. De'aia e greu cu 'tunatu', pentru ca la un asemenea priect gen Audi ala trebuie sa faci lucrurile ca la carte, altfel te arata lumea cu degetu' razand in loc sa o faca cu ochii mari si foarte mirati... E cumva prieten cu tine baiatu' ala de ii iei apararea? Poate omu' asa a luat'o si acum ii da jos toate alea ii pune suspensie si o lateste cum trebuie... Sa vezi atunci ce audi frumos. Sunt curios cum arata interioru' sa vedem atunci ce discutii mai apar daca este la fel de deplorabil ca exteriorul(am 98% sanse sa am dreptate). |
discutii despre kitsch tuning o sa fie in permanenta:)) ..poate ce mie mi se pare frumos lu fane o sa i se para kitsch si tot asa...iar cu filmele si cu jocurile: pentru unii cu timpul standardul s-a ridicat si de aceea lucrari ca asta sunt kitsch...
|
Quote:
|
masina a fost de vanzare in Bucuresti si tot asa arata....
|
decat cu barile alea mai bine deloc!!!!e penal de urata!!!!bleachhh
|
Mah baieti, vorbiti de tuning de parca voi lati inventat. Totu tine de gusturi si gusturile nu se dicuta. De exemplu mie nu imi place pisica aia galbena mi se pare kitsch, dar asta e parerea mea, poate altcuiva ii place. Si nu mi se pare tuning ca o masina sa fie stock si cu suspensie joasa. Tuningu asta de care vb voi in special cel exterior a fost preluat de la masini de curse in special curse de stock cars (aici ma refer DTM, WTCC etc) unde masinile aveau si au la exterior, deflectoare, eleroane, spoilere, aripi late, etc, toate aceste lucruri avand roluri clare care imbunatateau performata pe circuit a masinii. Daca tu te apuci si pui un eleron de 5 metri pe o masina cu motor de 1.6 clar umbli cu cioara vopsita. Daca pui acel eleron pe o masina puternica si acel eleron chiar are un rol nu doar sa iti tina portbagaju inchis si iti sta masina mai bine pe viraje atunci ala e tuning.
|
Daca pui acel eleron pe o masina puternica si acel eleron chiar are un rol nu doar sa iti tina portbagaju inchis ....buna asta:))))))))
|
Eu de-aia nici nu pun... ca mi-e ca il pun degeaba...
|
@Diablo: cel mai inteligent comment si cel mai la subiect. Sunt intru totul de acord cu tine.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning