Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Astra G Sport (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/330882-masina-mea-opel-astra-sport.html)

Devu 13-03-13 08:10

Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5398012)
Multumesc mult baieti!!!

o mica modificare,in stadiu de photoshop deocamdata...cat de curand pusa in aplicare;)
Sa vedem cine observa:p

Buna idee :). Nu elimini si semnul cu Opel?

westsideracer 13-03-13 08:29

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5398026)
Buna idee :). Nu elimini si semnul cu Opel?

are 2 gauri "in diagonala" si nu revopsesc tot hayonul pt asta...as vrea sa il elimin,dar e prea mare bataie de cap:???:

chyryCRY 13-03-13 11:19

2 Attachment(s)
sper sa ajungi si tu aici . . . mereu cand iti urmaresc topicul ma duce gandul la masina lui wrc

westsideracer 13-03-13 13:07

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 5398260)
sper sa ajungi si tu aici . . . mereu cand iti urmaresc topicul ma duce gandul la masina lui wrc

hmm...kahn are alte gusturi fata de mine...masina mea nu va avea niciodata nici bara opc nici badboy,pt ca nu imi plac.incet incet,masina va ajunge la stadiul care doresc. o sa vezi:p
deocamdata reglabila si interior...

andi_cimpean 13-03-13 13:57

Si pentru portbagaj, cum vei proceda?

Şi eu as dori să elimin butonul, respectiv butucul.

VaLeX 13-03-13 14:05

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5398012)
Multumesc mult baieti!!!

o mica modificare,in stadiu de photoshop deocamdata...cat de curand pusa in aplicare;)
Sa vedem cine observa:p

Nu e complicata modificarea , un actuator si un buton si ai rezolvat-o.

Succesuri

westsideracer 13-03-13 15:07

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 5398464)
Nu e complicata modificarea , un actuator si un buton si ai rezolvat-o.

Succesuri

da,exact. un solenoid/motoras/actuator,cum vreti sa ii ziceti,care sa actioneze tija de la broasca si odata eliminat butonul,o sa renunt si la inchidere( a portbagajului),ca nu isi mai are rostul.trebuie construit si un sistem care sa ridice hayonul cam 2cm,sa nu ramana inchis pe a2a treapta. o sa fac poze cand ma apuc de treaba si le voi posta aici...

ALEX_BZN 13-03-13 16:34

Pana acum e ce trebuie!

Dr.Dre 13-03-13 17:56

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5398534)
da,exact. un solenoid/motoras/actuator,cum vreti sa ii ziceti,care sa actioneze tija de la broasca si odata eliminat butonul,o sa renunt si la inchidere( a portbagajului),ca nu isi mai are rostul.trebuie construit si un sistem care sa ridice hayonul cam 2cm,sa nu ramana inchis pe a2a treapta. o sa fac poze cand ma apuc de treaba si le voi posta aici...

ca idee,pe care am vazut-o la un prieten care tot asa a renuntat la butucul spate,el a pus deschiderea pe maneta de stergator(ca si cum ai actiona stergatorul spate) adica dai in fata de maneta si sare haionul.firele sunt deja trase pana unde aveai stergatorul spate,asa ca nu mai ai mult de lucru ;) bafta

westsideracer 13-03-13 18:07

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 5398705)
ca idee,pe care am vazut-o la un prieten care tot asa a renuntat la butucul spate,el a pus deschiderea pe maneta de stergator(ca si cum ai actiona stergatorul spate) adica dai in fata de maneta si sare haionul.firele sunt deja trase pana unde aveai stergatorul spate,asa ca nu mai ai mult de lucru ;) bafta

ha! fix asta era si ideea mea:)))deja sunt trase firele acolo,mufa o iau de la motorasul stergatorului si nici nu trebuie sa pun buton nicaieri.Mi se pare cea mai discreta varianta...

agentulvip 13-03-13 21:22

Frumoasa masina am avut ocazia sa o vad in trecere era spalata aranjataa bafta incontinuare, Sambata am avut un drum pana la ploiesti si era parcata langa partea carosabila nu mai retin localitateaa

Rulez 17-03-13 07:26

Frumoasa rau masina , ne-am vazut (cel putin eu te-am vazut) ieri la intrarea din spre Bucuresti in Ploiesti pe la ora 1 parca si mi-a placut mult cum arata masina in mers , felicitari !

Poate ne vedem odata sa o vad mai de aproape si sa ne cunoastem mai bine !! :D

PH 96 K R S 17-03-13 10:28

2 Attachment(s)
si 2 poze de la mine:D

Mirel1919 17-03-13 10:31

Tot timpu mi-a placut modelu asta de masina, sa ai noroc de ea.

westsideracer 17-03-13 11:04

Quote:

Originally Posted by Rulez (Post 5402826)
Frumoasa rau masina , ne-am vazut (cel putin eu te-am vazut) ieri la intrarea din spre Bucuresti in Ploiesti pe la ora 1 parca si mi-a placut mult cum arata masina in mers , felicitari !
Poate ne vedem odata sa o vad mai de aproape si sa ne cunoastem mai bine !! :D

hmm...probabil eram atent in alta parte,ca nu te'am observat.mersi pt aprecieri,si eu ti'am vazut lupo'ul in parcare,joi:p
ne intalnim,nu'i problema.lasa'mi nr/id pe pm si te sun cand sunt prin oras sau vbm pe mess.
Quote:

Originally Posted by PH 96 K R S (Post 5402968)
si 2 poze de la mine:D

ha! hai ca n'arata rau:D
poate iesim si noi la sedinta aia foto,ca de cand ziceeem...
Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5402971)
Tot timpu mi-a placut modelu asta de masina, sa ai noroc de ea.

mersi mult!

All times are GMT +2. The time now is 00:07.

- Copyright 2026 4Tuning