![]() |
golf 5
1 Attachment(s)
si acesta este golfu' 5
|
mah..yo atata zic:gemurile rosii...nu exista nici o folie care sa faca geamurile asa...dak le facei pe negru..hai k mergea k dadea amrfa si parbrizul..dar sorii asa...nu se poate frate....v-ati jucat prea mult nfs....fara suparare....sunt folii pt geamuri colorate..dar nu transparente...
|
ba exista, dar sa pui pe parbriz asa ceva e o idee nu prea buna...
am vazut o masian reala cu asa folii, la noi in tara...poate reusesc sa mai gasesc unde, si atasez |
1 Attachment(s)
yep ..exista am vazut shi eu pe un matiz .. da nu chiar asa de colorate .. :roll:
asa .. ushor colorat :roll: |
dar de bmw seria 3 postat anterior ce parere aveti?
|
Tuned by me
4 Attachment(s)
De ceva timp \"am aflat\" si eu de adobe :D si am inceput sa ma joc si eu putin in el... :oops: ehh uite ce a iesit :twisted:
|
mama cate culori ai pus la faruri .. gandeshti ca is mashinutze dealea din piatza
vezi ca nu cred ca ai voie sa faci reclama la siteuri .. \"in semnatura \" |
this is my job :))
6 Attachment(s)
da ma soricelule decat sa pun alte faruri de la alta masina, mai bine le fac in asa fel incat sa nu mai gasesti pe nici o alta masina... ceva mai original... personal imi plac foarte mult.... fiecare isi \"modifica masina\" dupa propiul gust :D
mai am cateva creatii dragute zic eu :P nu sunt ele finisate prea bine... defapt sunt facute in graba :)) in special, la prima imi place foarte mult \"culoarea\" :shock: 8) |
basu..eu zic sa continui...ma-ai atrat atentia imediat...ai niste idei...uite-te pe la ce s-o mai fi zis la topicurile de invatat virtual tuning, pt a produce un rezultat cat mai bun...zonele de ngru nu dau bine sa le vopsesti...cum ar fi gurile de aeriisire, plasticurile negre (eventual intre geamuri, la oglinzi, etc), geamurile, si nu in ultim rand gaurile de la jante, sau kiar jantele in sine...umbrele de sub masina, iar e bine sa nu le colorezi...adik de fapt layer-ul/ele unde modifici culorile sa fie curatate in zonele respective...
PS intra la concurs, la various, chalange...etc, si baga cate o masina peste tot, sa faci XP...si cu timpul faci lvl up si cred ca o sa ai niste lucrari interesante...baga tare |
din punctul meu de vedere \"creatiile\" lui basu suck :)...fara suparare..adik vt tzine si putin de realitate..si nu cred ca am sa vad prea curand un BMW cu jentile mai mari decat masina!!!! :wink:
|
dap .. aceeashi parere ca blowwind ... shi basu vad ca shi la astea ai pus iara 1000 de culroi ... ce ma dispera chestiile astea cu multe culori :roll:
|
2 Attachment(s)
mah..yo va spun dc nu prea imi place de basu asta....nu atat pt k sunt culorile alea kare dau in kitch.....culoare aia de la acura e singura chestie jmechera..desi cred k aia a nimerit-o....mi personal nu imi place k pe langa astea..oricata katerink ai vrea sa faci..nu stiu cum ai putea sa faci si sa pui pe net asa ceva..yo nici la tovarasi nu as arata...(chiar daca e facut cu paintu..o sa caut sa vezi ce facem yo cu paintu...k sincer nu mi-e rusine cu ele...)
ps.:nu vreau scandal..prea multe pe acest forum..si sincer nu cred k are aia 20 de ani :roll: |
4 Attachment(s)
asta faceam yo in paint prin 2002....
|
1 Attachment(s)
:arrow: Prima mea masina din unghi greu!
|
1 Attachment(s)
am mai postat o data aceasta poza dar nimeni nu si-a dat cu parerea.Sper sa o faceti acum. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning