![]() |
Re: Piese Dacia Donatii Cereri.. Numai Buc
si ca sa revin cu obiectele care sunt la vanzare............ca am deviat putin de la subiect.............si sa nu se enerveze moderatorii.........si sa-mi iau ban nu bani......... sa nu pot sa vand si "io" cate una alta sa mai iau si eu un euro doi..........ca nu am bani sa iau si eu niste capace la roti......revin cu oferta
OFERTA INITIALA 4 tetiere(2 cate 2 pereche) model smecher - 300.000 perechea - 2 perechi-500.000 Oferta finala 4 tetiere(2 cate 2 pereche) model smecher - 250.000 perechea - 2 perechi-400.000 SI PT MORCOVEL GRATISSSSSSSSS.......fara numar..de la nasu mare.....pe bune le fac cadou...daca le pune pe masina lui. |
Re: Piese Dacia VANZARI CUMPARARI.. Numai Buc
Quote:
mai ai ??? ca vreau eu apa si uleiul :D |
si mai vreau si eu 2 stergatoare ! :D
|
Quote:
- turometru - 300.000 - ceasuri apa,ulei,benzina,baterie - toate la 200.000 le mai ai ?? |
am un bord complet, daca te intereseaza.
|
Quote:
|
Quote:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahaha............. ce tare esti ........ da...... nu pot sa te incurc cocosel...... tewtierele care le ai u sunt fooooooaarte demodate |
am si eu un bord complet ...interesati?(decat ceasurile)
|
esti departe de adevar dupa cum imi suna mie la ureche............dar totusi poate esti unul dintre "tuneri".hahahahahahaha
la pariu ca sunt fotolii? treci sa iti arat cum arat niste scaune si dupa aia mai vorbim ..............sa-mi spui cum le clasezi pe ale tale hahahahahahaha nu stiu de ce pierd vremea cu tine morcovel dar.............esti amuzant..........mai ne delectam si noi spor la tunerit |
salut.am si eu nevoie de butoanele din partea de sus a bordului si cele de jos de la stergatorul spate,stropitorul si ce mai este acolo.am avut un vizitator nocturn care se pare ca a avut nevoie de ele.am o dacie break din 99,cred ca bordul de CN este,nu scoica.am nevoie de butoane cu tot cu rama in care sunt prinse.
|
Quote:
ce bord e ?? ce model ?? ca poate ma intereseaza si asta ... ca seasurile oricum le vreau separat .... asa ca cine are : vitezometru , turometru - orice model ; temparatura apa , presiune ulei - dalea de 1300 ;, este rugat sa sa posteze :D ! :)) si 2 stergatoare ! :)) contra cost !!! |
am de 1310, toate ceasurile indicatoare. Modelul cu turometru, presiune de ulei, temp de apa, incarcare baterie.
|
hau muci ?
|
Quote:
|
vand cutie 4 trepte cu "tren" de fuga.....merge pe planetare scurte...completa....pret 1.5 mil......NEGOCIABIL!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning