![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
Quote:
|
Quote:
da pe mess stau nush k nu te mai am sau ceva sa intamplat k eu nam schimbat id meu...;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu kazanu meu :oops:
PS: mai urmeaza da e prea cald afara si nu stau sa fac acu` poze artistice la 50C :!: |
Quote:
sa o porti sanatos! |
Quote:
Sfatul meu este sa montezi un kit original Daewoo Cielo si designul se v-a schimba radical. Daca esti din Iasi, inseamna ca stii la cine tb. sa apelezi!;) |
6 Attachment(s)
ms de aprecieri. masina are 257.000 km si merge bine zic eu.
cu kit-ul original de cielo kiar nush ce sa fac....ca eu am alti gargauni in cap si nu sunt hotarat momentan :???: ---> poze noi |
asta e forum de tuning sau concurs de laudat masini banale? Invatati-ma si pe mine sa nu mai fiu asa de prost, poate reusesc sa ma bucur si eu cand vad o masina in perfecta stare de conservare
|
ai revenit cart? :D welcome back :P
aa..stai.. ai revenit pe alta sectiune :D fa si tu ceva cu cielo ala we.. k de aratat arata bine.. mai trebuie doar.. sa usurezi volanta ..sa iti iei din chiuloasa.. sa maresti supapele , sa reglezi admisia.. etc :D si dupa asta.. o sa rupi stilu cu ea ;) a existat candva un cielo... care a facut ravagii in romania...asa k.. e posibil sa rupi gura targului si cu un cielo..lucrat :D bafta si..spor la treaba |
oo nea` slip...ai dreptate ca de obicei da toate la timpu` lor, ca e mai greu cu $ in perioada asta de vara :oops: ... sa treaca vacanta si dupa o sa ma axez mai mult pe masina. ma gandeam la un swap cu motor de opel da nu stiu exact ce si cum se potriveste....ai vreo idee in privinta asta ?
johnson...ia mai citeste odata titlul topicului....ia vezi ce scrie? :shock: PS: o fi masina mea banala da e a mea si ma laud cu ea....macar am cu ce...da tu ai cu ce bai baiatule ? |
hai k iti zic eu ce are johnson : porche 924 si Kawasaki Ninja zx6r*(motor 636cmc, 118 cp stock) ashea ca nu avea rost PS'ul tau :-p
|
atunci retrag PS-ul :oops:
|
wei.....
iar va incingeti? |
E asa-i cand lumea nu se cunoaste ....nah ..nu stia omu ...si Johnson avea dreptate din punctul lui de vedere
|
Nu ma supar, doamne fereste, ca ma asteptam la astfel de reactii...
Dar m-am saturat sa vad ca se incurajeaza banalul. Daca nu am avea dorinta de a fi altfel decat restul lumii, nu ar mai exista tuningul, ca sa nu mai zic de altele. Ai dreptate ca nu am fost atent la titlu, dar numai eu am observat ca sunt mai multe aici decat la sectiunea tuning? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning