![]() |
Re: NSL, filiala Craiova
Nu mai conteaza ce a fost.
Referitor la filiala Craiova va pot spune ca de anul asta ma voi ocupa eu Nu vreau sa fortez anumite lucruri din dorinta de a nu face ceva gresit, asa ca lucrurile vor decurge incet dar sigur decat repede si prost. Voi incerca sa pun accent pe calitate si nu pe cantitate. Niciodata nu am fost un impatimit al forumului si poate asta a dat de inteles ca eu nu sunt interesat. Sa zicem ca eu am alt stil de abordare al problemei. Oricum in perioada asta nici nu prea aveam despre ce sa scriu. Pe parcursul evolutiei filialei va voi tine la curent referitor la membrii si "utilajele "lor Ar fi multe de spus dar prefer sa nu mai vorbesc acum si sa vorbesc atunci cand va fi cazul adica de fiecare data cand va fi inscris un membru nou. Numai bine |
recomandarile mele ( pt ca am fost in situatia ta ) ar fi:
sa va stabiliti un loc sigur.. unde va veti intalni NUMAI ACOLO si unde va veti intalni in fiecare saptamana! asa atrageti cateva priviri de la pasionati si veti avea mai mult succes ! intr-adevar.. calitatea conteaza dar nici cantitatea nu e rea! eu am 70 % din membrii care sunt "cantitate"..dar macar vin la intalniri , vorbim, ne distram ! conteaza si asta! Bafta in tot ceea ce faceti ,nu ezitati sa contactati pe Florica sau Bixu pentru orice nelamuriri ! |
In sfarsit dupa mult timp am un om la Craiova. Cosmin sa stii ca esti cel ce va alege membrii si la Craiova ca si ceilalti fondatori de filiale ai "mana libera". Spor la treaba si sper la primul Bucovat sa ne vedem ........si poate la ceva mai serios cine stie poate un 402.
|
Quote:
Ne-am lovit de ele Acum pot spune ca voi stii ce sa mai fac si ceea ce sa nu mai fac din tot ceea ce am facut in trecut |
Vineri 06.02.2009 intalnire NSL craiova la ora 20.00 in fata primariei
|
Ce "criterii" trebuie sa am pentru a fi membru NSL ? Am 18 ani, am masina ( Logan 1,4 si un astra 1,7dti) , ce mai trebuie sa fac pentru a fi membru?
|
Quote:
Salut cosmin ma cheama Pentru mai multe detalii cosminjgr este id-ul meu de mesenger si 0723820356 este nr meu de tel numai bine |
Cosmin scuze ca nu am putut ajunge la intalnirea NSL unde trebuia sa ne cunoastem , insa am avut o problema si a trabuie sa plec din Craiova. Data viitoare o sa fiu prezent. Inca o data scuze :oops::cry:
|
Quote:
|
sper sa mai ajung si eu la intalnirile nsl din craiova....sapt trecuta am fost galerie maaaaare...eu si cosmin:D
|
Quote:
|
Deci pentru vineri ma anunt si eu... Aceeasi locatie si aceeasi ora?
logan albastru Dj-07-PJJ |
mai primiti membrii??
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning