Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Club Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/2894-club-dacia.html)

B-83-DAC 22-06-06 03:26

Re: CLUB DACIA

lancerevo are dreptate aici.Mai bine pui becuri normale si termini toata problema

Bau23 22-06-06 12:17

Sunt de acord cu mae . mai ales daca dacia a fost prima ta masina o iubesti pt ca pe ea ai facut primii kilometrii si nu te desparti de ea foarte usor. Eu cred ca ar trebui sa investesc. acuma sa fac rost de bani si totul este ok. Va multumesc de parerile voastre:D:D

fenyx 02-07-06 20:20

sa va zic o faza tare de tuning:D
mi-am pus pozitzii albastre . dupa cateva ore de mers cu luminile aprinse am observat ca pozitiile mele sunt galben-portocalii. am scos becu si am costatat ca se arsese voseaua de pe bec. becurile au fost luate de la un magazi care are elemente de tuning. iar acum am niste poziitzi de anima turbat -portocalii.[/QUOTE]

vezi la piese auto ca au acum ceva becuri de poz faine, am luat eu acu 2 saptamani si sunt bune ;becurile sunt bleu dar cand se aprid ,lumina este alba nu galbuie ca la cele normale

nila 09-07-06 03:45

imi puteti da si mie poza cu dacia cu aerisire pe capota din fatza ,dacia albastra sau verde nu mai stiu exact cu aerisire semirotunda fack cinste:lol: :rolleyes2 :poke: :bunch: multumesc mult.scz de deranj

aDytZa_1989 09-07-06 17:29

1 Attachment(s)
uitati aici o dacie si un adevarat suporter. omu a combinat utilul (masina) cu placutul (fotbalul)

NSL_Doru 10-07-06 09:50

am si eu o dacia ...si imi plaec de ea ..e 1300 dar e dragutza ..am moror de renault 10 geam electrice servo aer conditzionat si caroseri de 1310 berlina ...cine e interesat sa imi zica ceva

Bigu 11-07-06 22:29

Quote:

Originally Posted by aDytZa_1989
uitati aici o dacie si un adevarat suporter. omu a combinat utilul (masina) cu placutul (fotbalul)

super tare!!!!! zici ca e de politie :))) respect pt omu si FORZA STEAUA!!!

B-13-FFA 13-07-06 12:40

am vazut si eu dacia steaua :D. ma intreb cati dinamovisti sau rapidisti au zgariat-o sau i-au spart geamurile saracu

aDytZa_1989 13-07-06 18:11

daca omu este asa pasionat de fotbal si de echipa Steaua Bucuresti cred ca nu il deranjeaza cateva parbrize sau lunete sparte. El sa fie sanatos si echipa sa castige ;) :lol:

UniculSGM 14-07-06 02:01

ce tiganie

aDytZa_1989 14-07-06 20:45

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM
ce tiganie

B-34-Sgm de ce e tziganie fiecare om cu "pasarica" lui. Dc acestui individ i-a trecut prin cap sa faca asta nu trebui sa il judecam. Omul poate are o problema.... mai grava :lol: :lol:

Claudia 16-07-06 21:55

Oare inca nu e vandalizata masina? :lol:
Ma intreb cate amenzi si-a luat pana acum...:rolleyes2 (art. 181. al 10-11):D

WBL-87 17-07-06 11:16

SGM-ule ... zi`mi si mie ... poti sa ma ajuti cu 2 bari stabilizatoare .. daca asa se numesc ... cele intre amortizoare ... fata si spate ... pls .. si daca poti zi`mi si pretu .. ms ..bafta ...... aaaaa ... si cat ma costa sa imi faci amortizoarele ca sa las garda los ......

NightDevil 18-07-06 00:11

Quote:

Originally Posted by WBL-87
SGM-ule ... zi`mi si mie ... poti sa ma ajuti cu 2 bari stabilizatoare .. daca asa se numesc ... cele intre amortizoare ... fata si spate ... pls .. si daca poti zi`mi si pretu .. ms ..bafta ...... aaaaa ... si cat ma costa sa imi faci amortizoarele ca sa las garda los ......

cred ka e mai bine sa-ii dai un PM .....

GRIGO 23-07-06 23:30

Quote:

Originally Posted by B-13-FFA
am vazut si eu dacia steaua :D. ma intreb cati dinamovisti sau rapidisti au zgariat-o sau i-au spart geamurile saracu

probabil ca nu o are de mult facuta asa ...dar la urmatoru meci steaua dinamo .....ar fi mai bine sa o tina vreo 3 zile in garaj ....... :))

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning