![]() |
1 Attachment(s)
:arrow: Andreea....Tzrrrrrrr....sau 35!
mai am cateva dar nuj pe ce dvd sunt puse...caut si mai pun!!! am fo cu ea...acu amica!Buna! |
1 Attachment(s)
frumoase prietene aveti :lol: am fost in multe tari...dar nici unde nu am vazut asa femei frumoase ca si in romania!! si vb foarte serios!! cele mai frumoase femei sunt in romania!!! mai ales in timisoara :D bag si eu o poza cu prietena mea... :lol:
|
hahahaa....in Timisoara..vin`o tu la Iashi......Si dai divortz de a ta!!!
Ia sa aud..ce zic baietzii??? |
Singurelu, kre dintre toate astea prezentate mai sus au fost ale tale?
Trebuia sa specifici la fiecare poza un grad (cum ar fi: ex., amica, cunostinta etc.) Pana acum eu iti dau Gradul Suprem De PIMP al 4tuningului. PEACE :peace: |
Lasa si cate un nr de tel la fiecare... ;) :P
Eu aprob,chiar ar cam trebuii sa fi pimp`u 4t`ului :) |
Re:
Quote:
Gata...am pus la toate.... Deci Dr@Q & Delia sunt acuma!!!!!!Restu ..au fost si bune amice!...au ramas! :oops: Multzam de \"Gradul Suprem De PIMP al 4tuningului\"!!!!!!! |
Singurele .... esti un zeu :ciggy: alina rupe norma ..... de unde le iei frate ..... ???
|
Re:
Quote:
|
Propun organizarea unei misiuni in IASHI ... undercover 8)
|
Re:
Quote:
De unde le iau?Din Iashi breeeeeee!!!Cu mult sharm si multa abureala....Stii bine ce cauta fetele..sa fie mintzite frumos...nu sunt eu al dracului de frumos...dar daca stii sa te portzi FRUMOS si sa`i VORVESTI ACATARII si sa`i ARATZI RAIUL....eu zic ca orice fata cedeaza!!!!!!! |
nu chiar orice fata :wink: ....dar multe.. :lol:
|
adik 90 % vrei sa zici NU?
|
da cam asa...sau cam smecherit.si fetele se uita la masina etc intai se uita la ce ai si cine esti...nu toate dar multe...nu mai conteaza daca arati bine ..in ziua de azi..conteaza mai mult portofelu :lol: (parerea mea)
|
5 Attachment(s)
:arrow: Andrada .. Actuala prietena..
Cred ca va ajung :lol: |
mie numi ajung mai vreau :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning