![]() |
Re: Modificari la bordul Daciei
4 Attachment(s)
postez asa ca sa mai animam topicul alta pt ca observ ca gata nu va mai modificati ceasurile la daciile voastre...
un nou bord modificat de mine....... |
Salut,imi puteti spune si mie pe ce se trage(autocolat sau ce este) pt ca vreau sa faci sa lumine din spate si nu siu pe ce se trage . Daca mi-ati raspunde ar fi foarte bine .Multumesc:-)
|
6 Attachment(s)
...........ceasuri de bord modificate de mine...model dacia 1300 OOO
|
10 Attachment(s)
gata a murit topicul asta?...................
macar sa il stergeti dracu daca tot nu mai modifica nimeni nimic........... va las cateva poze mai noi sa va mai delectati si voi............ |
unde gasesc model de ceasuri ca astea de 1310? pe ce se trag modelele astea de ceasuri, autocolant? si cum ai facut sa lumine din spate :???:
|
defapt, vreau sa stiu, de ce dimensiuni sunt nevoie pentru a trage ceasurile exact sa indice cat de cat corect turometru si kilometrajul? ca lumina din bord la mine e ff buna, dar vreau sa schimb design-ul ceasurilor, al luat si model de pe forum de aici ,dar nu stiu dimensiunile corecte si pe ce se trage? coala alba? sau pe ce le trag?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Hai sa ma laud si eu putin.
Inceputul si ce ar trebui sa iasa la final. |
3 Attachment(s)
si ceasurile mele decat turometrul si vitezometrul. acele le am de la andrei, si ceasurile indica corect atat turatia cat si viteza
|
5 Attachment(s)
Ceva imbunatatiri la bordul Daciei.
|
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare:cum se scot acele de la turometru si vitezometru model injectie?
bordul meu p.s:inca nu e finalizat |
Imi place consola e misto tare!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ceva simplu ... cam miscata ...din pacate asa am gasit-o ... sper sa nu mai fi fost pusa imaginea inainte.
|
salutare am citit tot de la pagina 1 in coace si mam lamurit de un singur lucru daca vrei sa modifici ceasuri trebe sa mergi sa iti faca ozn ca el stie si restu nu te ajuta pana aici corect dar el e din bucuresti si eu din brasov ce fac dau ceasurile jos 2 zile sau trei, le trimit si cum circul ? ca eu merg zilnic cu masina sau va trebui sa merg pe jos pana imi vin ceasurile nu mersi mai bine imi raman ceasurile asa nu vreau sa fiu inteles gresit dar cand intri scrie Modificari la bordul Daciei si nu iti zice nimeni nimic concret numai ........... mai bine tac scuze daca am deranjat pe careva dar daca vrem sa ne ajutam eu unu zic ca ar fi bine sa punem mai multe detali si inca o data imi cer scuze ptr post nu vreau sa par nesimtit
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning