Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masini vazute in Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27956-masini-vazute-sibiu.html)

dydysoft 05-01-08 16:31

Re: Masini vazute in Sibiu

ptr tine fiat 650 este de epoca?
:))

cata_sibiu 05-01-08 23:38

asa mai de epoca,deci nu 100% de epoca :rolleyes2

T E N N Y - E 06-01-08 00:45

4 Attachment(s)
Doua Americane Si Una Europeana
ps: DACA AVETI DRUM PE TECLU ,ARUNCATI O PRIVIRE LA HOTEL APOLO IN PARCARE, SA VEDETI O MATAHALA DE H2 CU ROTI CAT CASA SI UN PAINT JOB FRUMUSEL.

cata_sibiu 06-01-08 10:28

3 Attachment(s)
cam slaba calitatea pozelor,dar macar merita masina :-)

tfsi 06-01-08 12:50

Quote:

Originally Posted by cata_sibiu (Post 1277805)
cam slaba calitatea pozelor,dar macar merita masina :-)

evacuarea suna f bine...e masina copilotului de pe saxo cu nr DJV din campionatu de raliuri

GTI 06-01-08 20:01

Superb Loganul. L-am vazut si eu cand am fost la premiere.

DirectHIT 07-01-08 18:58

Quote:

Originally Posted by dydysoft (Post 1276447)
ptr tine fiat 650 este de epoca?
:))

Avand in vedere ca orice autovehicul ce a depasit 30 ani de la data fabricatiei e considerata mashina de epoca... Inseamna ca si acel Ficatel este Masina de Epoca....
oricum acel Ficatel mai are un fratior Alb... e superb si bine intretinut.. tot respectul...

Tunelord 08-01-08 16:08

2 Attachment(s)
am si io 2 poze cu un SLR...care a fost in medias azi vara...la un prieten ff bun...scz ca nu mai am si alte poze..da leam pierdut:| si io is in poze...scz ptr treaba asta...da merita:) pacat ca a stat mashina doar 2 zile:|
Attachment 421328Attachment 421329

cata_sibiu 08-01-08 16:36

incercai sa ii furi semnul?:D :twisted:

Tunelord 08-01-08 16:45

:lol: da...imi luam casa...numa cu semnu ala :lol:
si scz...vara trecuta..nu vara asta:oops:

bulldog_cox 10-01-08 18:36

frumos SLR-ul.....zicea un baiat de pe la noi ca isi cumpara...ramane de vazut...sunt curios

Bassu_SIV 10-01-08 18:45

am vazut ieri o coaja de dacie umflata cu fibra si cu faruri de g4.....arata groaznic....pacat ca n-am apucat sa fac o poza

PaulMIG 10-01-08 18:57

am vazut o coaja de dacie cu stopuri de e46. Incredibil unde ajunge imaginatia unora...
am auzit si io zvon de un slr din ala de 722 de cai sau cu motor de 7,2 litri (cum vorbesc cunoscatorii) pe care il vrea unu din rasinari, dupa ce o vandut ceva teren...bafta lui ce sa zic. 7:22 era ora de plecare in mille miglia a lui stirling moss, cand a si castigat, la bordul unui silver arrow, strataticul slr-ului

dydysoft 10-01-08 21:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 1285851)
am vazut ieri o coaja de dacie umflata cu fibra si cu faruri de g4.....arata groaznic....pacat ca n-am apucat sa fac o poza

ce coaja mai? asta care o vand ?

lasa ca am vazut altele mai noi si care arata mai cojite :))

dydysoft 10-01-08 21:19

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 1285878)
am vazut o coaja de dacie cu stopuri de e46. Incredibil unde ajunge imaginatia unora...
am auzit si io zvon de un slr din ala de 722 de cai sau cu motor de 7,2 litri (cum vorbesc cunoscatorii) pe care il vrea unu din rasinari, dupa ce o vandut ceva teren...bafta lui ce sa zic. 7:22 era ora de plecare in mille miglia a lui stirling moss, cand a si castigat, la bordul unui silver arrow, strataticul slr-ului

nu e frumos sa jignesti pe alti posesori de autoturisme, pentru simplul fapt ca pe tine te deranjeaza aspectul masinilor respective.
gandeste-te la faptul ca te vor zari si pe tine prin trafic altii si vor zice la fel despre cielo tau(dupa ce il fei modifica dupa cum scriai mai sus). "fiecare cu ce are", ce tie ti se pare coaja, altuia i se pare doar "diferit" de ce a mai vazut.
no offence, dar nu m-am putut abtine.
bafta, si astept sa vad ce va iesi din masina ta(sa pot face si eu haz de cielo) :)) GLUMEAM :p

All times are GMT +2. The time now is 21:02.

- Copyright 2026 4Tuning