![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
ptr tine fiat 650 este de epoca?
:)) |
asa mai de epoca,deci nu 100% de epoca :rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Doua Americane Si Una Europeana
ps: DACA AVETI DRUM PE TECLU ,ARUNCATI O PRIVIRE LA HOTEL APOLO IN PARCARE, SA VEDETI O MATAHALA DE H2 CU ROTI CAT CASA SI UN PAINT JOB FRUMUSEL. |
3 Attachment(s)
cam slaba calitatea pozelor,dar macar merita masina :-)
|
Quote:
|
Superb Loganul. L-am vazut si eu cand am fost la premiere.
|
Quote:
oricum acel Ficatel mai are un fratior Alb... e superb si bine intretinut.. tot respectul... |
2 Attachment(s)
am si io 2 poze cu un SLR...care a fost in medias azi vara...la un prieten ff bun...scz ca nu mai am si alte poze..da leam pierdut:| si io is in poze...scz ptr treaba asta...da merita:) pacat ca a stat mashina doar 2 zile:|
Attachment 421328Attachment 421329 |
incercai sa ii furi semnul?:D :twisted:
|
:lol: da...imi luam casa...numa cu semnu ala :lol:
si scz...vara trecuta..nu vara asta:oops: |
frumos SLR-ul.....zicea un baiat de pe la noi ca isi cumpara...ramane de vazut...sunt curios
|
am vazut ieri o coaja de dacie umflata cu fibra si cu faruri de g4.....arata groaznic....pacat ca n-am apucat sa fac o poza
|
am vazut o coaja de dacie cu stopuri de e46. Incredibil unde ajunge imaginatia unora...
am auzit si io zvon de un slr din ala de 722 de cai sau cu motor de 7,2 litri (cum vorbesc cunoscatorii) pe care il vrea unu din rasinari, dupa ce o vandut ceva teren...bafta lui ce sa zic. 7:22 era ora de plecare in mille miglia a lui stirling moss, cand a si castigat, la bordul unui silver arrow, strataticul slr-ului |
1 Attachment(s)
Quote:
lasa ca am vazut altele mai noi si care arata mai cojite :)) |
Quote:
gandeste-te la faptul ca te vor zari si pe tine prin trafic altii si vor zice la fel despre cielo tau(dupa ce il fei modifica dupa cum scriai mai sus). "fiecare cu ce are", ce tie ti se pare coaja, altuia i se pare doar "diferit" de ce a mai vazut. no offence, dar nu m-am putut abtine. bafta, si astept sa vad ce va iesi din masina ta(sa pot face si eu haz de cielo) :)) GLUMEAM :p |
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning