Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Recomandari la Capitolul Muzica ! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2790-recomandari-capitolul-muzica.html)

xxdadixx 31-03-05 14:36

1 Attachment(s)
Iata si melodia!

Evo007 31-03-05 14:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
:arrow:

remix

MS ptr melodie

Psycho 31-03-05 21:15

hai k iau acu melodia aia sa vedem daca e chiar asa d tare cum o lauzi si zilele astea sau poate saptamana viitoare iti urk subwoofer teste`le :)

Psycho 31-03-05 21:29

revin prin a spune .. ori ai boxele la mana a 2`a ori nu este asta melodia ... io n`am rupt nimik .. decat paru din cap .. k ma ashteptam la ceva rau d tot :)

xxdadixx 31-03-05 23:40

Re:

Quote:

revin prin a spune .. ori ai boxele la mana a 2`a ori nu este asta melodia ... io n`am rupt nimik .. decat paru din cap .. k ma ashteptam la ceva rau d tot :)

LOL , scuze ca te intreb, asculti la casti? Pentru ca eu cand puneam mel asta, vibra TOATA masina, sa nu mai zic cum facea difu.
Care atzi mai dwnloadat-o? Pareri? Minte Psycho :P

Evo007 31-03-05 23:53

Re:

Quote:

Din cate stiu yo nu prea aveai ce par sa rupi da in fine

Psycho 01-04-05 21:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Quote:

LOL , scuze ca te intreb, asculti la casti? Pentru ca eu cand puneam mel asta, vibra TOATA masina, sa nu mai zic cum facea difu.
Care atzi mai dwnloadat-o? Pareri? Minte Psycho :P

frate io vb serios .. o sa iti pun melodii cu bass .. sa vezi ce inseamna bass .. vb serios .. ascult la combina si degeaba ...

xxdadixx 02-04-05 00:24

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

frate io vb serios .. o sa iti pun melodii cu bass .. sa vezi ce inseamna bass .. vb serios .. ascult la combina si degeaba ...

Lasa tu combina ca asa am zis si eu cand am ascultat-o in casa la niste boxe de lautari, dar cand le-am pus pe sub-ul din masina :shock: . E vorba de joase pe care difurile tale nu le suporta. Uite un filmuletz sa te convingi. Melodia e un benchmark in ale basului, chear se vede in filmulet cand intra basul ca distorsioneaza microfonul :wink:

alexutzu 04-04-05 18:30

1 Attachment(s)
am uitat ceva! a aparut de ceva vreme si melodia lu` mafia varianta FULL

EvLSant0S 07-04-05 11:29

Hello in me - Pit Hupperten feat. Nikki McCoy. !!!!!!!!

ULTIMA melodie din reclama cu elite ;)

care o gaseste ?

Psycho 07-04-05 11:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Quote:

Lasa tu combina ca asa am zis si eu cand am ascultat-o in casa la niste boxe de lautari, dar cand le-am pus pe sub-ul din masina :shock: . E vorba de joase pe care difurile tale nu le suporta. Uite un filmuletz sa te convingi. Melodia e un benchmark in ale basului, chear se vede in filmulet cand intra basul ca distorsioneaza microfonul :wink:

mdah .. ciudat .. pe sub pobbabil se aude altfel .. alexutzu mersii ptr mafia ...

Carmen 07-04-05 13:26

VA RECOMAND:
Dr. Kucho-Violine (Orient Delight Remix).mp3
FERRER - Sand castle (vinil orig mix).mp3
Dave Mc Cullen - Bitch.mp3
Music_For_Freaks_-_The_Creeps_(Steve_Bug_Remix).mp3

cioli17 07-04-05 13:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Hello in me - Pit Hupperten feat. Nikki McCoy. !!!!!!!!

ULTIMA melodie din reclama cu elite ;)

care o gaseste ?

de mult o caut si io ... ia vezi ... :( http://www.wall-street.ro/articol/Me...nui-lidersorry
deci cre'ca nu exista ... :roll:
madafaca

EvLSant0S 07-04-05 16:33

bine... ;) cum zici tu ..

cioli17 07-04-05 23:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
bine... ;) cum zici tu ..

:?

All times are GMT +2. The time now is 07:38.

- Copyright 2026 4Tuning