![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
Criminale toate in ultimile pagini:)!
|
Practic masina a intrat in garaj,,
Am inchiriat un garaj "all inclusive" Ai auzit equinox:))? Iti spun tie pentru ca ai maine treaba...vi sa o vopsesti,numai ai scapare:lol: |
5 Attachment(s)
Au sosit discurile la logan..Pe fata momentat..Pe spate am tamburi..
Si cadou de la Nasu Sorin Niste jante Borbet A(pana ce gasesc ce imi place astea raman)...Multumesc sorine Discuri aerisite si etriere brembo -349$ PS-Maine ajunge suspensia Sport:twisted:--800$...si cam atat pentru Golan.. EDIT-dary762-BIne..Facem cu vrei thu...Cand ajung acolo sa ai petu de bere la tine:-P:-P |
2 Attachment(s)
Mi-a fost spart garaju :)) si mi-au fost furate masinile :( pana le va gasi politia mi-am cumparat un e34 :D
mi-a venit suspensia si jantele :D deja m-am apucat sa o montez mai dureaza putin ;) |
Quote:
Oricum , imi pare rau pt ele :( |
Scuze pt dublu post .
Netul .... |
2 Attachment(s)
silvia au gasito la dezmembrari ...mai e doar caroseria .... acolo o las dauo naibii si loganu a fost vazut in bucuresti :))
Motoru a fost dat jos ca sa fie curatat ;) Maine bmw va fi vopsit si montate piesele lipsa ... stiu stiu aberez si eu dar nam ce face .. |
5 Attachment(s)
Salutari la toata lumea!
dupa " tentativa " esuata de a-mi prezenta Toyota-ul Celica de mai devreme,revin si eu cu o noua incercare.. o masina mai mult tinut in garaj si de iesit rar. Este vorba de un Vw Golf III In 2 usi. Prezentare: Autoturism: Vw Golf III -2 usi. Motorizare: Vr6-6 cilindri in V Cilindree-2791cc,12v Putere-174cp stock (Candva) - 217cp (Acum) Transmisie: Integrala 50%/50% Modificari: -injectoare de pe modelul 3.2 -cutie de viteze de pe modelul 3.2 -fise de bujii rosii (nu stiu daca conteaza) -admisie custom Suspensie si frane: Suspensie: Blinstein B14 Bss Frane: Discuri -fata wilwood 310mm spate wilwood 310mm Etrieri: -fata wilwood dynapro cu 6 pistonase -spate wilwood dynapro cu 6 pistonase Planuri de viitor: Optic: Poate,o grila fara semn. Poate un set de jante de Vw Golf IV: ori modelul de pe R32 ori modelul Long Beach. Tehnic: Discuri de frana din carbon brembo 380mm fata,350mm (parca) pe spate,cu etrieri brembo cu 6 pistonase. Daca s-ar putea si or sa fie fonduri,un motor de Vw Golf IV R32,3.2l 24v-250cp stock! Sper ca nu v-am plictisit prea mult.. |
3 Attachment(s)
Am fost azi pe la un targ de masini si am gasit farurile astea, stopurile si eleronu acela. Eu zic ca dau bine pe masinuta mea :D
|
krypton, te rog urca 5-aru. il vreau si eu. diseara postez si eu piesele noi de pe calibra
|
12 Attachment(s)
Quote:
Tehnic: -Motor: 3.2,24v-250cp -Frane: 4x Discuri de frana Brembo din carbon,380mm 4x Etrieri cu 6 pistonase Brembo family m6. Optic: -Jante ' imprumutate ' de la modelul r32,pe 18. -Interior complet (Bord,Volan,Scaune,Bancheta) tot de la r32. Poze: |
3 Attachment(s)
Am cumparat Bora asta cu 2500 euro. A fost a lu` un pusti care doar ce luase carnetu si probabil era prea puternica pentru el. Are motoru de 2000cmc modificat si merge stas.
Am dat comanda de un bratz nou pe fata dreapta si o sa incerc sa o indrept in spate :D |
2 Attachment(s)
Neataa ;) mi-au venit piesele dimineata le-am montat totu bine ;) am bagat masina la vopsit :D si uitati ce a iesit
|
2 Attachment(s)
quick_silver2-Bravo man...A iesit AS
ebone-Cu golfu ce-ai facut??..Felicitari Pentru achitizie;);) KrYpToN-A iesit Super....Dar culoarea de pe masina nu prea....trebuia sa vii la mine...IEsea si mai super:lol::lol: Mi-a venit suspensia am montato si acum caut niste jante mai micute... Aaaa..Era sa uit....Porbagaj CLean...;);).. |
2 Attachment(s)
Frumos radule ;)
mi-am gasit loganu :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning