Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

tuner 20-05-06 23:03

Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI

sony gt 300 e chiar ok il am de aproape 5 luni si e super

Portta_SS 21-05-06 12:05

La multi ani Don_Costelo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEbunu 21-05-06 12:12

La multi ani don Costelo

NEbunu 21-05-06 12:13

Insanatosire grabnica FLow..........suntem altaturi de u

alfa33 21-05-06 13:10

Nea Costele sa ne traiesti taica, si sa te vedem pe strazi cat de curand. La multi ani

Yackone 21-05-06 13:24

LA MULTI ANI!!!!Don_costelo:flower:

Insanatosire grabnica lu' flow...am auzit ce s-a intamplat ... sa te faci bine sa ne vedem pe asfalt in curand ;) :bunch: :wave:

AdyBoy 21-05-06 13:27

Sa te faci sanatos Flo.....Ti-am spus sa nu te mai joci cu ursul :):) Nu mori tu din asta, o sa vezi!!! :)

Horatiu 21-05-06 13:28

La multi ani Don_Costelo! Flow sa te faci bine cat mai curand ;)

Lucian 21-05-06 14:43

Ce a patit Flow ?

corrado-vr6 21-05-06 14:51

Si-a fracturat coloana, trebuie sa stea nemiscat 2 saptamani si sa poarte un fel de corset vreo 2 luni, timp in care nici nu se pune problema de condus. Din fericire nu au fost afectati nervii, dar cantitatea de durere e considerabila, avand in vedere ca doua vertebre sunt tasate.

PS. Pentru cei din Brasov, este la salonul 112, orele de vizita sunt de la 3 la 5 in zilele lucratoare. faceti o fapta buna;)

Yackone 21-05-06 15:37

nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut si eu si prin ce trece si flow acum...problema este ca ramai pe viata cu probleme...multa sanatate flow

BMW-M-Power 21-05-06 17:04

acum se simte bine numai ca au revenit durerile. Ghost Racing Team este alaturi de tine frate sa te faci bine si sa te vdm curand la o linitza peste vreo 3 luni asa.... :D

FreaK_Bv 21-05-06 18:32

Pentru domnu corrado-vr6 ...am auzit ca esti nerabdator sa imi dai revansa ...si am mai auzit ca mai si vb aiurea...ca nu am tupeu sa ma dau cu tine...am avut tupeu sa ma dau si dupa 1 saptamana dupa ce miam luat permisu ...am tupeu si acuma dupa 3 luni???asa ca te rog eu tineti aprecirile pentru tine...ca poate ai u corrado si cls...da nu esti de neinvins...si daca vrei sambata viitoare dam una ...Mercedes CLS500 cu Mercedes ML350...ce zici??ca sati dem ce inseamna..si punem si "obosita mea de octavia" cu "invingatoarea ta corrado"...si mai vedem...era sa te fac dupa 1 sapt dupa ce aveam carnetu...acuma dupa 3 luni...te fac sigur...si nu e lupta SPEEDLINE contra GHOST RACING TEAM...e lupta dintre we 2..pentru vb aruncate aiurea...k????bafta in trafic...

FreaK_Bv 21-05-06 18:33

Pentru FLOW...insanatosire grabnica....

FreaK_Bv 21-05-06 18:34

Mda..si din pacate topicu meu a fost stres...pot sa stiu si eu de catre cine??sa simtit cineva ofensat sau ce??haideti frate sa ne razboim pe sosele...aaaa...am uiatat...nu va tine...

All times are GMT +2. The time now is 19:56.

- Copyright 2026 4Tuning