![]() |
Re: LFS- Campionatul national de drift (virtual)
Quote:
|
bine zis Daniel ;) in seara asta nu cred ca o sa pot sa particip ... la ora 14 plec la niste rude ... si nu stiu cand vin
|
Eu zic ca af fi foarte buna idea lui DANIEL......sa folosim tweak-uri doar la evenimente speciale.......:-P
Asa toata lumea va fi bulversata si nu s-ar mai intelege om cu fantoma:D Sa speram ca va iesi bine azi:P BAFTA ALL...KEEP IT SLIDE:!: |
Quote:
Perfect spus.. sunt de acord cu asta.. :) |
Are cineva lyt pt campionat?
|
01. DriftAholics-DANiEL
02. Flatout 03. Forjorii - Alex 04. SideSmoke°DeNyS41 05.SideSmoke°W!zZ 06.DriftAholics-200sx 07.SideSmoke°DoRifTo 08.X-team Tataie 09.SideSmokeJrºLauR (Posibil sa fiu, nu sunt sigur) 10.Ivm 11.X-TeamxDRIFTx 12.Darius[/QUOTE] 13.Micutu(dar nu sigur ca vin,fac tot posibilu) 14.-K&N- | BoosTer 15. Jumy.DRIFT 16.G30rgyk08 17.Alex.M (nu e sigur ca va veni ) scz ca lam anuntat asa tarziu |
Quote:
|
SALUT.....am si eu o intrebare....a incercat cineva 0.6B s-au ruleaza cineva pe el??.....ce are diferit de z28 s-au z34???
|
Quote:
Some new things in 0.6B : - New free view mode and layout editor - not bounded by the path - Improved collisions with objects, barriers, cars, pit garage exit - Open track configurations allowing you to drive anywhere - You can now place up to 800 objects to create circuits - Blue flags, qualifying, race positions list are supported - New objects added - all objects available at all tracks - Collision detection and reporting system (via InSim) - Graphical optimisations improving frame rates - Adjustable tyre warmers for hot lapping - Many other fixes and improvements |
Merci........si urmeaza..."E INTRADEVAR BUN DE CEVA???":-P
|
Quote:
Eu am instalat Z28 pentru drift si 6B pentru race (aproape toate serverele oficiale sunt pe 6B). Numai bine! |
Rezultatele mini campionatului de ieri:
Jumy (Locul 1) Dorifto (Locul 2) DriftAholics-Sklipy (Locul 3 sau 4)(am uitat sa facem finala mica. Imi cer scuze, dar eram grabit) Denys (Locul 3 sau 4)(am uitat sa facem finala mica. Imi cer scuze, dar eram grabit) tataie (Top 8) DriftAholics-DANiEL (Top 8) xDriftx (Top 8) Micutu (Top 8) Flatout (Top 16) distorko (Top 16) DriftAholics-200sx (Top 16) Alex.DRIFT (Top 16) SideSmoke°JrEddy (Top 16) Ivm (Top 16) Alex.M. (Top 16) Daca a salvat cineva replay, il rog sa mi-l trimita si mie. |
oricum nu e tot chiar daca la salvat ca a dat ala rr .............,oricum felicitari tuturor participantilor
|
Apropo,cand incep inscrierile pt etapa a-2-a???Si ce lay va fi???
|
Sa vedem ce lay va fi ptr urmatorul event :)):-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning