![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
-- Nu mai vine bara, tipul m-a dus cu vorba o saptamana dupa ce ne-am inteles la pret si i-am dat toate detaliile sa o trimita, ba ca a trimis-o, ba ca nu a trimis-o el ca mecanicul si ala nu raspundea la telefon sa-i cer AWB-ul, etc... ieri avea la status pe mess ca vinde bara M, ca azi sa-mi umfle pretul daca o vreau, mai exact 600 de lei bara OEM fara buza si o trimite maine. :shock: id:bmwbun Deci caut bara M in continuare.[/QUOTE] pai lupa aia ii toata diferenta? :) mai bine mergeai la un polish si gata. nu poti sa faci bara la atack tunning aia? |
Quote:
Quote:
|
:lol::lol: Buna faza cu farurile,m-am abtinut greu sa nu comentez ceva:!:
Spor in continuare ;) |
Quote:
Mai sunt si altii,dar nu imi vin in minte acum. |
2 Attachment(s)
Pana gasesc bara i-am luat semnalizari afumate noi.
|
6 Attachment(s)
Azi a fost o zi perfecta pentru "facut de lucru pe la masina" asa ca i-am montat farurile cu semnalele noi, am aspirat-o in interior, tratat pielea cu crema sonax iar plasticele cu un spray de plastice Liqui Moly. Ne dam pe detailing 8) La sfarsit mi s-a facut mila de ea si am si splat-o.
Luni sper sa-i montez reglabila si poate sa-i pun si rotile sa vad cum dau 8) |
la plimbare cu ea ca ruginesc franele.
:) |
Are linie frumoasa masina,cu hardtop bate la cur coupeul , pe spate daca doresti sa acoperi piulita la planetara, ceva de genul capacului dupa fata merge capac de plastic de la un spray de vopsea, mai tai din el putin ca e prea inalt, eu asta am pus cel putin cit tin tablele, numai bine
|
Quote:
- De astazi se va umple bazarul cu bari M oem, pun pariu. |
Le fac si pe alea in vreo fabrica pe la noi ?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sambata sper sa fac o poza cum trebuie, dupa ce montez suspensia.
|
Quote:
|
arata bine cu ET-ul asta.
:) zici ca merge zilnic pe la McDonald's. |
...ce ET au jantele, nu mai stiu daca ai spus atunci, parca numai cu J-ul te-ai laudat...:-)
lipseste dulaul din peisaj :D... i-ai facut de petrecanie?...sau are alt domiciliu? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning