Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/260044-c20xe-vs-k20-vs-vr6-vs-gti-abf-vs-b16a2.html)

DONU' 05-07-11 13:00

Re: C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2

Inecati-va ambitiile pe cronometru, nu pe ochiometru si printre butoanele tastaurii.
Voi faceti din sportul asta sa para ca la fotbal injurand si vorbind ca pe stadion.
Respectati-va inainte de toate ca altfel ajungeti sa va luati la bataie la curse pentru niste ambitii idioate.
Tare m-as amuza sa ajunga doua masini de genul in finala si sa va vedem la timpul de reactie care e mai shmeker, indiferent de timpii afishatzi.

shadowro 05-07-11 13:28

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 4444587)
ba eu nici asta nu inteleg, problema cu greutatea.... care este problema ca masina lui este mai usoara??? o tot dati in babauri cu greutatea... pai daca vii la curse nu incerci frate sa faci masina cat mai usoara ?! mie asa mi se pare normal... eu am masina goala 2 scaune... capota portbagaj fibra.... si nu am mai auzit pe vreounu sa vina sa-mi comenteze ca l-am batut ca n-am bancheta.
ori iti faci masina de dat cu ea ori sa agati femei pe strada.... get real...
te bate asta ... e mai bun ... daca vrei sa-l bati demontezi si tu jumate de masina mai dai 200 de kg jos si poate e invers treaba... pana atunci e mai bun... chiar daca are 700 de kg si tu 2000 kg.
era comparatie intre motoare, nu a zis nimeni pe ce masini sa fie puse sau etc...
cu gandirile astea.... niciodata nu o sa fim mai in fata decat .... ultimii.......8)

Pai in primul rand topicul asta este pentru a compara niste motoare intre ele , si nu un motor pus pe o cutie (corsa) si altul pus pe o balena sedan.
Sa va intre bine in cap ; ca si motor k20 din absolut toate punctele de vedere este peste c20xe.
Tot ce am vazut eu din acele filme este ca 15-20 cai care ii are teoretic in plus honda , nu au compensat nici pe departe diferenta de 300kg .... lucru care ti l-as fi putut spune si fara sa te dai.

dRR-XWX 05-07-11 13:45

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 4444729)
Pai in primul rand topicul asta este pentru a compara niste motoare intre ele , si nu un motor pus pe o cutie (corsa) si altul pus pe o balena sedan.
Sa va intre bine in cap ; ca si motor k20 din absolut toate punctele de vedere este peste c20xe.
Tot ce am vazut eu din acele filme este ca 15-20 cai care ii are teoretic in plus honda , nu au compensat nici pe departe diferenta de 300kg .... lucru care ti l-as fi putut spune si fara sa te dai.

asta vreau sa spun si eu.... daca compari motoarele.... clar castiga k20, dar are si o tehnologie cu 10-15 ani mai noua !!!
acum, fiecare isi face ce masina crede el ca e mai buna la ce doreste.
nu poti sa te c..i in masina omului doar ca e o cutie.
dar repet, nu poti comentezi ca ai luat bataie ca masina are 300 kg in minus sau ca are 20 de cai in plus, ca pana la urma urmei e munca lui !!! nu?!

shadowro 05-07-11 14:12

corect. dar eu nu vad ce relevanta are rezultatul cursei pe un topic in care se compara strict niste motoare.

DONU' 05-07-11 14:41

Rezultatul cursei conteaza pentru fatpul ca proprietarii respectivelor masini se incontreaza de N pagini care e mai tare.
Si voi aveti dreptate foarte mare in ce spuneti aici, insa ca sa le inchidem gura ii punem la start.
Munca fiecaruia trebuie respectata si n-ar trebui sa se injure! Pana la urma pe toti ii leaga o pasiune, dar din cate se vede orgoliile si incapatzanarile sunt mult mai mari.
Discutii vor fi tot timpul, dar incercati sa va respectati indiferent ca unul are o cutie de tabla cu un XE pe ea si celalalt are o cutie de pantofi cu un K20.

GTR 05-07-11 14:50

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 4444587)
ba eu nici asta nu inteleg, problema cu greutatea.... care este problema ca masina lui este mai usoara??? o tot dati in babauri cu greutatea... pai daca vii la curse nu incerci frate sa faci masina cat mai usoara ?! mie asa mi se pare normal... eu am masina goala 2 scaune... capota portbagaj fibra.... si nu am mai auzit pe vreounu sa vina sa-mi comenteze ca l-am batut ca n-am bancheta.
ori iti faci masina de dat cu ea ori sa agati femei pe strada.... get real...
te bate asta ... e mai bun ... daca vrei sa-l bati demontezi si tu jumate de masina mai dai 200 de kg jos si poate e invers treaba... pana atunci e mai bun... chiar daca are 700 de kg si tu 2000 kg.
era comparatie intre motoare, nu a zis nimeni pe ce masini sa fie puse sau etc...
cu gandirile astea.... niciodata nu o sa fim mai in fata decat .... ultimii.......8)

Nu observi ca te contrazici singur!?

Este comparatie intre motoare nu intre masini, deci cum faci tu comparatia intre motoare daca exista diferenta semnificativa a greutatii masinilor?

Comparatia intre motoare se poat face cu 2 masini cu greutati aproximativ egale.

BAS-ul are o Corsa bine pusa la punt (sigur nu cu motor strict stock) si sunt sigur ca nici un civic VTI stoc sau cu mici modificari nu-l poate bate. Nici cu motoare stoc ambele nu stiu daca Civicul bate, cu toate ca motorul B16 are 160 CP, are cu 20% mai putini cmc si un cuplu cu 24% mai mic decat C20XE.
Cat de Civicuri preparate la noi nu se poate vorbi decat de un tuning mediocru, eu nu am vazut inca la noi B16 sau B18 aspirate de peste 200 CP, cum le duc in alte tari.

Toyboy 05-07-11 16:20

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 4443978)
lasa k vin eu la ploiesti si te anunt

mai pune 3700 km si ajung si eu ;)

dRR-XWX 05-07-11 17:46

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 4444911)
Nu observi ca te contrazici singur!?

Este comparatie intre motoare nu intre masini, deci cum faci tu comparatia intre motoare daca exista diferenta semnificativa a greutatii masinilor?

Comparatia intre motoare se poat face cu 2 masini cu greutati aproximativ egale.

BAS-ul are o Corsa bine pusa la punt (sigur nu cu motor strict stock) si sunt sigur ca nici un civic VTI stoc sau cu mici modificari nu-l poate bate. Nici cu motoare stoc ambele nu stiu daca Civicul bate, cu toate ca motorul B16 are 160 CP, are cu 20% mai putini cmc si un cuplu cu 24% mai mic decat C20XE.
Cat de Civicuri preparate la noi nu se poate vorbi decat de un tuning mediocru, eu nu am vazut inca la noi B16 sau B18 aspirate de peste 200 CP, cum le duc in alte tari.

prietene atunci ia un type r si un kaddet si fa comparatia asta. dar si aici e nasol... una are 30 de ani si una.....
discutiile astea au inceput de la un civic cu k20 pe el, adica pus pe o caroserie de sub 1000 de kg!
urmareste threadurile cu atentie, nu mai sari cu gura inainte

alex.panciu 05-07-11 17:51

Quote:

Originally Posted by ionut_50 (Post 4442821)
uitate in oglinda lui stanga si ai sa ma vezi unde am stat

la filmarea care a fost pusa erai in partea dreapta......

alex.panciu 05-07-11 17:55

Quote:

Originally Posted by roli (Post 4443510)
ai vreun timp oficial pe 402m? de curiozitatea mea

ba frate ati innebunit cu timpii....acum cativa ani nici nu se vorbea de cronometru...acum toata lumea se da la timp.....iesiti pe strada,dati-va si mai lasati cronometru.....ca nu la timp se vede masina cea mai puternica....

ph88bas 05-07-11 19:03

Quote:

Originally Posted by ionut_50 (Post 4444524)
hondarul asta are un timp cu civicul pe care tu nu o sa-l ai niciodata,doar daca cumva nu merg bine cronometrarile,
apropo la legale gen tulcea arad nu vei merge niciodata,bati din taste si te bati cu mine si tatuc stiind ca suntem mai slabi si faci sa para corsa ta de 700kg un mare bolid,vreau sa vedem un timp si mai vorbim dupa,apropo masina mea are 1100kg

tu esti un frustrat si un mincinos...masina mea are 880kg cantarita, a ta nu ma intereseaza cat are....ne-am dat k u mai chemat ai luat bataie acum stai si lingeti ranile de orgolios

dar tu de ce nu te duci la tulcea si la arad? k doar ai o honda civic cu motor de intregra modificata
vezi-ti de masina ta si fa-ti tie programul unde sa te duci si pe banii cui
si cu asta am incheiat posturile mele aici
ce am vrut sa demonstrez am demonstrat cu fapte....si o sa accept ori ce provocare pe strada
restul nu ma mai intereseaza

HoricutzWSR 05-07-11 19:20

Quote:

Originally Posted by alex.panciu (Post 4445291)
....ca nu la timp se vede masina cea mai puternica....

normal ca nu...se vede pe strada, cu start la mana, si masini care vin pe contrasens...nicidecum pe o pista goala in conditii de exploatare egale pt ambele masini...

ionut_50 05-07-11 21:06

Quote:

Originally Posted by alex.panciu (Post 4445280)
la filmarea care a fost pusa erai in partea dreapta......

CORECT.....CAND ERAM IN STANGA LIPSESTE FILAMREA DE LA FINISH CAND ERAM ACOLO AMANDOI,UITATE LA PRIMKUL LUI FILMULET PUS...VREO 2 PAGINI IN SPATE.

ON. EU DOAR ZIC SA NU SE MAI BATA BASU CU PUMNII IN PIEPT CA BATE UN K20 PUS PE CIVIC MAI VECHI SI MAI USOR,CA DACA-MI DA MIE O MASINA SAU 2 LA 402M SI EU AM UN AMARAT DE VTI,NU ARE NICI MACAR O SANSA LA UN MOTOR DE 2LITRI K20,(DOAR DACA CIVICUL ALA CHIAR ARE PROBLEME FOARTE MARI),MAI ESTE UN CIVIC ASEMANATOR IN HUNEDOARA CARE A SCOS UN TIMP REMARCABIL 13,4 SA MA CORECTATI DACA GRESESC

GTR 05-07-11 22:25

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 4445265)
prietene atunci ia un type r si un kaddet si fa comparatia asta. dar si aici e nasol... una are 30 de ani si una.....
discutiile astea au inceput de la un civic cu k20 pe el, adica pus pe o caroserie de sub 1000 de kg!
urmareste threadurile cu atentie, nu mai sari cu gura inainte

Pai ceva tot nu ai inteles. Este absurd sa compari un EG cu k20 cu o Corsa cu C20XE, ar fi prea nasol pentru Corsa. Eu tocmai am spus, in Romania de multe ori in loc de un tuning iese un downgrade, adica tuning mediocru cu rezultate mediocre.

Observ ca ti se pare mult mai corect sa compari un 1.6 aspirat cu un 2.0 aspirat, foarte corecta si varianta asta :))

Paul 05-07-11 22:57

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 4445967)
Observ ca ti se pare mult mai corect sa compari un 1.6 aspirat cu un 2.0 aspirat, foarte corecta si varianta asta :))

La fel de corecta ca si 2.0 din anii 90 cu unul de generatie mult mai noua

All times are GMT +2. The time now is 20:49.

- Copyright 2026 4Tuning