![]() |
Re: C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2
Inecati-va ambitiile pe cronometru, nu pe ochiometru si printre butoanele tastaurii.
Voi faceti din sportul asta sa para ca la fotbal injurand si vorbind ca pe stadion. Respectati-va inainte de toate ca altfel ajungeti sa va luati la bataie la curse pentru niste ambitii idioate. Tare m-as amuza sa ajunga doua masini de genul in finala si sa va vedem la timpul de reactie care e mai shmeker, indiferent de timpii afishatzi. |
Quote:
Sa va intre bine in cap ; ca si motor k20 din absolut toate punctele de vedere este peste c20xe. Tot ce am vazut eu din acele filme este ca 15-20 cai care ii are teoretic in plus honda , nu au compensat nici pe departe diferenta de 300kg .... lucru care ti l-as fi putut spune si fara sa te dai. |
Quote:
acum, fiecare isi face ce masina crede el ca e mai buna la ce doreste. nu poti sa te c..i in masina omului doar ca e o cutie. dar repet, nu poti comentezi ca ai luat bataie ca masina are 300 kg in minus sau ca are 20 de cai in plus, ca pana la urma urmei e munca lui !!! nu?! |
corect. dar eu nu vad ce relevanta are rezultatul cursei pe un topic in care se compara strict niste motoare.
|
Rezultatul cursei conteaza pentru fatpul ca proprietarii respectivelor masini se incontreaza de N pagini care e mai tare.
Si voi aveti dreptate foarte mare in ce spuneti aici, insa ca sa le inchidem gura ii punem la start. Munca fiecaruia trebuie respectata si n-ar trebui sa se injure! Pana la urma pe toti ii leaga o pasiune, dar din cate se vede orgoliile si incapatzanarile sunt mult mai mari. Discutii vor fi tot timpul, dar incercati sa va respectati indiferent ca unul are o cutie de tabla cu un XE pe ea si celalalt are o cutie de pantofi cu un K20. |
Quote:
Este comparatie intre motoare nu intre masini, deci cum faci tu comparatia intre motoare daca exista diferenta semnificativa a greutatii masinilor? Comparatia intre motoare se poat face cu 2 masini cu greutati aproximativ egale. BAS-ul are o Corsa bine pusa la punt (sigur nu cu motor strict stock) si sunt sigur ca nici un civic VTI stoc sau cu mici modificari nu-l poate bate. Nici cu motoare stoc ambele nu stiu daca Civicul bate, cu toate ca motorul B16 are 160 CP, are cu 20% mai putini cmc si un cuplu cu 24% mai mic decat C20XE. Cat de Civicuri preparate la noi nu se poate vorbi decat de un tuning mediocru, eu nu am vazut inca la noi B16 sau B18 aspirate de peste 200 CP, cum le duc in alte tari. |
Quote:
|
Quote:
discutiile astea au inceput de la un civic cu k20 pe el, adica pus pe o caroserie de sub 1000 de kg! urmareste threadurile cu atentie, nu mai sari cu gura inainte |
Quote:
la filmarea care a fost pusa erai in partea dreapta...... |
Quote:
ba frate ati innebunit cu timpii....acum cativa ani nici nu se vorbea de cronometru...acum toata lumea se da la timp.....iesiti pe strada,dati-va si mai lasati cronometru.....ca nu la timp se vede masina cea mai puternica.... |
Quote:
tu esti un frustrat si un mincinos...masina mea are 880kg cantarita, a ta nu ma intereseaza cat are....ne-am dat k u mai chemat ai luat bataie acum stai si lingeti ranile de orgolios dar tu de ce nu te duci la tulcea si la arad? k doar ai o honda civic cu motor de intregra modificata vezi-ti de masina ta si fa-ti tie programul unde sa te duci si pe banii cui si cu asta am incheiat posturile mele aici ce am vrut sa demonstrez am demonstrat cu fapte....si o sa accept ori ce provocare pe strada restul nu ma mai intereseaza |
Quote:
|
Quote:
ON. EU DOAR ZIC SA NU SE MAI BATA BASU CU PUMNII IN PIEPT CA BATE UN K20 PUS PE CIVIC MAI VECHI SI MAI USOR,CA DACA-MI DA MIE O MASINA SAU 2 LA 402M SI EU AM UN AMARAT DE VTI,NU ARE NICI MACAR O SANSA LA UN MOTOR DE 2LITRI K20,(DOAR DACA CIVICUL ALA CHIAR ARE PROBLEME FOARTE MARI),MAI ESTE UN CIVIC ASEMANATOR IN HUNEDOARA CARE A SCOS UN TIMP REMARCABIL 13,4 SA MA CORECTATI DACA GRESESC |
Quote:
Observ ca ti se pare mult mai corect sa compari un 1.6 aspirat cu un 2.0 aspirat, foarte corecta si varianta asta :)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning