![]() |
Re: Oltcit Trs
un tico face olcitul fara probleme dar sa fim seriosi ca mai conteaza si soferul ;)
|
eu nu cred k un tico poate sa fak un oltcit cu toate k esti mai usor dar tot nu cred si in plus are si motoru mai mic
|
da tu chiar ai impresia ca pt noi conteaza ce crezi tu??? ti-am zis frate astept filmu tau sa vad cand ucizi ticozauru!!! sau mai bine daca vrei facem oltcit stok tico stok - oltcit tunat tico tunat :shock:
Doamne asta e ambitios!!!!!:evil: :x :poke: |
Quote:
|
baieti nu va enervati,cu prima ocazie legala catalin o sa va arate ce oltcit are ,cum merge 7-8000 cu a 2 etc.......
|
Quote:
Tico vs. Oltcit - winner Tico https://www.4tuning.ro/gal/albums/FIL...start_nr-3.jpg Rezumati-va la Oltcitu' din discutie, altfel discutam urat ! |
vreau legale !! oricum daca plecam egal cu tico il faceam. am vazut ce poate.. nu ma face !!! o sa am si revansa.. si o sa vedem si la legale. ! urmeaza jante cat de curand :P
|
vezi ca sunt pe 10 martie legale, poate vi atunci si poate iti iei si revansa. Ce jante vrei sa iti iei ma? ;)
|
ce se enerveaza lumea la tico vs oltcit. normal ca castiga tico pana la o anumita viteza pt ca e super usor, motorul e mai mic dar e de generatie mai noua ca cel a oltcitului. si stai linistit baiatu ca merge si ticu mai mult de 4500 rot/min.
|
doarr....... te-am vazut azi (19.02.2007) in trafic!! ai nevoie de niste roti!! parerea mea! scuza-ma k-ti spun, sper sa nu o iei in nume de rau dar de la distanta nu dau deloc bine rotile kre le ai!!
|
stiu ! normal ca am nev de roti :D
|
cataline scuza-ma ca-ti spun dar nu ai pic de grija de masina ,am vazut-o vineri la intilnire si .........lovita si chituita peste tot ,motorul la cum se aude poti sa-l arunci............
|
2 Attachment(s)
2 poze de vinerea asta! Din cate am inteles de la doar4u, masina va fi reparata unde este lovita. Si va mai primi cate ceva pentru 4tuningday. ;) Surprize! 8)
|
multa bafta in continuare... ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning