![]() |
e si mai in urma melodia asta :lol: la pagina 23
|
..connex 3G
|
Deci.... cel/cea care imi gaseste asta e cel/cea mai tare, ii pup mana si picioarele :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca nu intra tot odata aici, puneti-le pe melodii HERE IT COMES: SVEN VATH - IBIZA MIX CD 2004 PLEASEEEEEE PEACE :peace: |
nu stiu daka s-a uitat cineva aseara la carcotashi... vreu si eu 2 melodii (se poate shi mai multe :P )
1. melodia originala din state pe care nicoleta luciu :oops: a plagiat-o cu ultima ei melodie (ceva cu seara, noapte, etc - nu mai stiu titlul melodiei lui luciu) 2. melodia cantata de morandi aseara la cronica... daca aveti tot albumul, zic sarumana :wink: :P |
Sa nu uitati de SVEN VATH - IBIZA MIX CD 2004
si mai vreau o melodie pls si vi-o si recomand, e foarte tare... GADJO - SO MANY TIMES MERSI MULT PEACE :peace: |
3 Attachment(s)
Nu stiu care a fost la corcotasi, dar le am pe astea 3
|
grecu... multam mult, era vb despre beijo :P :wink:
acum stie cineva cum se numeste ultima melodie a nicoletei luciu (ceva cu noasptea, seara, etc :? :roll: )... este plagiata integral dupa o melodie chiar ok cantata de niste baietzasi de culoare de peste ocean... as vrea si eu originalul, daca se poate... multam si raman dator :wink: :P |
vreau si eu melodia din reclama Jacobs 3 in 1 cand pleaca aia la sfarsit cu ala pe motocicleta :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Este super marfa!!! |
1 Attachment(s)
Shadow mersi mult pt melodie, iar SVEN VATH se gaseste greu ultimul album de la IBIZA,daca il gasesti i-al k e supertare
CINE VREA MELODIA \" HELLO IN ME \" DIN RECLAMA DE LA CAFEA ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Caut melodia asta de vreo 3 saptamani -> GABI DE LA ORADEA-NU MI-E FRICA DE CAGULE <-
II dau o bere/suc la cel care o are....pe 22 sau maine la arad meerci mult :wink: :lol: |
moxxule , esti un scump , nush cum ai facut ... dar...
mersi mult de tot ... chiar .. mersi mult ! ce sa fie ? corona ? sau .. ? |
mersi mult pt mel michael :icon_kiss
|
Stie cineva cum se numeste melodia aia din clipul cu erh4be..primul...? incepe \"i don't need no one else in my life.....,.\" ..pls ........va raman dator
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning