![]() |
Re: Statusuri de Messenger
hai ca asta`i tare =))
|
KITTYLINA nu intzeleg cu cine te certzi u acolo
|
e un idiot care si-a pus la status "M-a *** cu o zdreanta...brb..=))))))).."..ha ha ha..ce idiot
|
intelegeti mai acum..mi-a venit nervul pe el..:D
|
sa nu t superi si p mn k vad ca faci urat :D ...si apropo...prea mult offtopic a, facut :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
unu tare de tot
|
1 Attachment(s)
Conversatia+statusul :lol:
coco 07: mah cum zik in engleza....va trebui sa iti sparg 2 cauciucuri BUZZ!!! coco 07: sau roti Sasha: i'll have to enjoy gay men Sasha: dar de ce? coco 07: gay? Sasha: asa se mai zice la cauciuc Sasha: are mai multe intelesuri coco 07: aha coco 07: da la roti coco 07: cum zik coco 07: ? coco 07: roti Sasha: hmm Sasha: stai sa ma gandesc coco 07: ok coco 07: Sasha: i'll have to enjoy being raped Sasha: asta e cu roti coco 07: aha coco 07: mnc coco 07: mc coco 07: * coco 07: Sasha: si la spate by men Sasha: adica i'll have to enjoy being raped by men coco 07: ok Sasha: scrie si by men ca fara n-are inteles coco 07: wa da ce inseamna being coco 07: coco 07: fiind coco 07: nu? Sasha: nup coco 07: lol coco 07: Sasha: mai inseamna si a sparge coco 07: ok coco 07: |
:)
nu se poate |
ha ha ha ... prea tare =)) ...
|
lol :lol:
daca prostia ar durea cineva ar fi acuma la reanimare :lol: |
vai ce tun i-ai dat hahahaha...nota 10
|
1 Attachment(s)
Imi place sa ajut oamenii la engleza :)
Peste vreo doua ore iar vrea sa-i traduc ceva :)....cum as putea sa-l refuz?!:lol: coco 07: dala doamna in engleza coco 07: coco 07: cum zik coco 07: ''doamna'' Sasha: la doama? Sasha: doamna* coco 07: da Sasha: pai...she-male coco 07: mc Sasha: npc Sasha: nu, nu....lady se zice Sasha: acum l-am intrebat pe unul Sasha: sorry Sasha: Hide Recent Messages (F3) coco 07: mah dar cum zik....''trebuie aranjata...imi pare rau ca trebuie sa sufere un bloc intreg pentru ea'' coco 07: si nu te mai deranjez Sasha: aranjata in ce fel? coco 07: batuta coco 07: plm Sasha: aaa ) coco 07: Sasha: i need to bang a small weasel fast.....i'm sorry, but i admit like to be spanked coco 07: mcmcmcm Sasha: npc Sasha: i need to bang a small weasel fast.....i'm sorry, but i admit i like to be spanked Sasha: scrie din nou..lipesea un i acolo coco 07: coco 07: gata |
vai.......ma doare capul.......cat de prost poate fi ala......vai, vai, vai
|
hahaha :))) cee boot in ce clasa`i? a 5`a?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning