![]() |
Re: Spider Tuning
salut mar interesa si pe mine un pret pt o prelungire la capota ( bad boy )
la o pisica |
8 Attachment(s)
Salutare
Horica, ceva poze pt tine daca nu le-ai vazut inca (de la Tg. Ms si Iulius) :D Attachment 812160 Attachment 812161 Attachment 812162 Attachment 812163 Attachment 812164 Attachment 812165 Attachment 812166 Attachment 812167 |
Quote:
|
mersi mult pt poze
|
Quote:
|
Ma intereseaza o bara de stabilizare fata pt. Opel Vectra Turbo(c20let) an 1993 +montare.
|
Quote:
http://www.sandtler.de/inhalt_index.htm la "domstreben" sunt de mai multe feluri eu am una in magazin - cred ca e buna la tine - din aluminiu - 100 eur |
Ok,multumesc,o sa trec pe la magazin saptamana urmatoare probabil chiar luni daca ii deschis si dupa ora 17.00,sper sa fie buna.
|
salutare.. o plasma pentru bord renault laguna 1?(am in bord un plexiglas portocaliu sub tot cadranu, ar trebui dat jos ala intai????)?evacuare fara toba finala(am o toba cu tot cu final destul de frumos...dar vreau sa ramana catalizatorul,din cauza tobei de la mijloc nu se aude sunetu?trebuie data jos si pus teava? )daca ramane catalizatorul sus si doar toba de mijloc scoasa fara o sa fie ceva sunet frumos? la ce pret?
vopsit masina complet un pret informativ? mersi anticipat |
Quote:
|
nope....cam 600 cu totul
|
Quote:
suim masina pe elevator si vedem cum facem.... |
salut. suspensii sport aduceti pentru o corsa B ?
mar interesa ceva pana in 200 euro de la JOM sau FK ! |
1 Attachment(s)
salut.. m-ar interesa un spoiler de bara fata pt e36 compact ceva de genul asta (mic si finutz, nu vreau sa schimb bara!)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning