![]() |
Re: Ce ai facut azi la masina?
Quote:
|
Quote:
presimt ca urmeaza si un portbagaj tot carbon si poate si 2 usi :)) |
Azi am spart turbina pentru a 3-a oara :))
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Putina curatenit sub capota ;)). Admisia cu putin smirgher , reinoit capacul la motor... si ce am mai sters pe acolo... :D
|
1 Attachment(s)
Culoarea aia... de mustar expirat :)
|
pfuu ... nu am mai scris aici demult ... :))
dar daca tot am avut liber de la lucru cateva zile... am schimbat una alta :) - capete de bara ( stanga + dreapta ) - rotule inferioare ( idem ) - rulment stanga ** toate lemforder - schimbat ulei 5W40 Castrol GTD - filtru de ulei - MANN - filtru de motorina - MANN - placute de frana fata ATE - placute de frana spate TRW - scos catalizatorul - refacut traseu intermediar - inox 55mm ** facute la Stelco Cluj-Napoca maine ... reglat directia + un spakat general ( interior / exterior / motor ) cam.. atat :lol: more next month ... dupa salariu ! |
BLING BLING!!!!!!
|
felicitari Sobo pentru jante ! sunt ce trebuie pe masina ...
ON: .. nu ca ar interesa pe careva :lol::lol: Discuri fata - Brembo Max (ventilate + striate) Senzori ABS - ATE ( ambii pe fata ) spalat motor urmeaza... mai multe :) acum chiar nu mai fac nimic pana la urmatorul salariu .. :)) |
4 Attachment(s)
jante OZ futura <<< 17/9.5j/et13--17/8.5j/et13>>> FULL POLISH!
|
Frumos ! Felicitari !!! Sunt curios cum arata si peste cateva luni :P eu ma chinui la o buza de 4 cm sa o intretin :)) nu vreau sa stiu cum este sa intretii o janta intreaga polishata... :P
On : Am reusit si eu sa schimb cutia intr-un final... dupa ce am mers 1 saptamana fara treapta a doua :) Sper sa reziste mai mult actuala cutie... |
3 Attachment(s)
Curatat, vopsit jante si etriere.
|
4 Attachment(s)
Grila !!!
|
pozitii de america nu ii faci ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |