Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Cafeneaua Sucevenilor (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/245027-cafeneaua-sucevenilor.html)

3m 07-05-12 19:10

Re: Cafeneaua Sucevenilor

lasa ca vin foarte multe masini cu xenon de fabrica si te da peste cap de la jumate de km seara chiar daca ai si tu xenon .. e o mancareala de cacat .. cand se face concursul de drift la SV ?

willie 07-05-12 21:11

Quote:

Originally Posted by 3m (Post 5013583)
lasa ca vin foarte multe masini cu xenon de fabrica si te da peste cap de la jumate de km seara chiar daca ai si tu xenon .. e o mancareala de cacat .. cand se face concursul de drift la SV ?

se preconiza ca pe data de 19 sau cv in genu este etapa la suceava...sa vedem daca nu se reprogrameaza..vrei sa concurei cu cv..??

3m 07-05-12 21:29

nu :P vreau doar sa fiu prezent in 'tribune' :)

miler21 08-05-12 07:24

Quote:

Originally Posted by 3m (Post 5013583)

Etapa la Suceava este pe data de 19-20 mai, daca nu se modifica intre timp ! Poti urmari exact aici desfasurarea etapelor de drift ! https://forum.4tuning.ro/91-suceava/3...ft/page-4.html

3m 08-05-12 21:46

ms miler

KAmikazee2005 09-05-12 11:30

1 Attachment(s)
Oficial s-a anuntat la ora 12 ca etapa de la Suceava se amana cu 1 saptamana... deci 26-27 mai.... :D :))

slyc 09-05-12 12:17

ce face baietii??? fluturas ai terminat masina ???? :D ... pana la toamna sper sa o termini :D ... salutari si bafta de la mediterana ....

willie 11-05-12 22:26

Quote:

Originally Posted by slyc (Post 5016153)
ce face baietii??? fluturas ai terminat masina ???? :D ... pana la toamna sper sa o termini :D ... salutari si bafta de la mediterana ....

salutari alinule...e gata pana vii u sigur, e gata tabla de acu kitu si restu, dar dupa ce imi refac fondurile:D, u ce faci??mere treaba a u la litoral..??i-a spune...pe cand o matza rat:D??

valentin.nemtanu 15-05-12 09:47

buna ziua,
va rog ajutati-ma sa aflu ceva, adresa, tel, mail....a d-lui Dumitru Ulian din Gura Humorului, fost director, fost sufletul automobilistilor reuniti pentru raliul Bucovinei. Am mesaje pentru dansul de la pasionatii de automobilism aflati in strainatate de multi ani.
Va multumesc anticipat si va rog, nu stergeti mesajul !!:-)

KAmikazee2005 15-05-12 10:08

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 5024053)
buna ziua,
va rog ajutati-ma sa aflu ceva, adresa, tel, mail....a d-lui Dumitru Ulian din Gura Humorului, fost director, fost sufletul automobilistilor reuniti pentru raliul Bucovinei. Am mesaje pentru dansul de la pasionatii de automobilism aflati in strainatate de multi ani.

incercam sa aflam ;):P

valentin.nemtanu 15-05-12 10:15

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 5024080)
incercam sa aflam ;):P

ms frumos. astept !

SV-05-YBG 15-05-12 10:50

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 5024053)
buna ziua,

Cu parere de rau va anunt ca Dumitru Ulian (Titi) a murit cu catva ani in urma. Daca doriti pot sa va pun in legatura cu fiul sau.

valentin.nemtanu 15-05-12 12:03

Quote:

Originally Posted by SV-05-YBG (Post 5024123)
Cu parere de rau va anunt ca Dumitru Ulian (Titi) a murit cu catva ani in urma. Daca doriti pot sa va pun in legatura cu fiul sau.

Sincer, ma temeam de acest raspuns.
Dar poate ca cei doi prieteni din germania, i-au cunoscut baiatul si nu ar fi rau sa transmit macar astfel legatura
ms frumos

eu_alex 15-05-12 23:09

potos ce faci ? ai mai dat masina ?

slyc 16-05-12 11:58

Quote:

Originally Posted by willie (Post 5019706)
salutari alinule...e gata pana vii u sigur, e gata tabla de acu kitu si restu, dar dupa ce imi refac fondurile:D, u ce faci??mere treaba a u la litoral..??i-a spune...pe cand o matza rat:D??

:D e bine man , si la mine a inceput sa mearga, nu stiu sigur daca rat dar vedem, o sa vedem in toamna cand vin, oricum si pe aici sunt multe avioane si idei imi vin o mie ... spor la treaba si la bani:D

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning