![]() |
Re: Donatii Piese E30 - toata Tara !
Quote:
|
Quote:
|
carcasa de filtru revine la donatii...........are careva 2 fete de usi de coupe,orice culoare poate sa fie si tercate,cu dungi,doar sa fie intregi materialul ala de pe spate care se prinde de usa,mentionez ca pot sa dau piese de bmw la schimb,doar ca nu am bani sa cumpar momentan,ca si fapt divers am luat o coaja de urs in rate,multumesc pt intelegere
|
sal.zimi unde esti si poate trec eu si le iau,ca st an uk si merg spre casa,daca le donezi.dami sms la nr 0767398336.astept raspuns de la tine
|
Quote:
|
s-a rezolvat cu fetele de usi,carcasa de filtru aer inca valabila pt donatie
|
Quote:
Un om de nota 10 !!!!! |
Pt putin,sa o stapanesti sanatos
|
Dau 2 cauciucuri 225 R16 50 Firestone de vara. Mai merg (sunt la semn intr o parte) si sunt mai uzate pe partea interioasa a suprafetei de rulare (sub semn, aproape tocite)... dar sunt mai bune de "ars". prefer predare personala in Bucuresti Info pe PM
|
este cineva interesat de cavitatea in care vine roata de rezerva,eu o sa o tai de pe masina in scopul usurarii,predare in bucuresti,tel 0761171675
|
1 Attachment(s)
nu sunt genul care sa ceara sau sa aiba nevoie de ceva gratis (deci poate sa fie si contracost) dar nu gasesc nicaieri valva care controleaza relantiul de la un motor m10 l-jetronic (icv).piesa din imagine. are cineva asa ceva si nu ii trebuie? a mea a dat coltul asa din senin.
|
Quote:
|
daca imi dai si un nr de tel te sun
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
piesa 13 o are careva ? e un coltar bara spate pre 87 ...
fac cinste :) http://www.realoem.com/bmw/showparts...40&hg=51&fg=15 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:59. |
- Copyright 2026 4Tuning