![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Salut,m-ar interesa si pe mine niste preturi pt urmatoarele :
pt astra g 2003 hatchback: stopuri : FKRLXLOPO15 black faruri : FKFSOP010 /// FKFSOP011 pt golf4 2003 : faruri : FKFSVW101 CROME//// FKFSVW103 BLACK///FKFSVW105 BLUECHROME stopuri :FKRLXLVW001 CHROME///// FKRLXLVW003 BLACK |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
2 Attachment(s)
Quote:
Astra G faruri Angel Eyes, culoare negru 1082 lei, TVA inclus - pe stoc stopuri cu LEDuri, culoare negru 985 lei, TVA inclus Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
Salut.As vrea sa merg sa-mi pun folie si sa iau niste stopuri,eventual si faruri(inca nu sunt sigur)....Obtin 5% reducere si montaj gratuit daca spun "Am citit pe 4Tuning"?Si la folie?Mersi
|
Quote:
In mod normal nu obtii si la folie, pentru ca nu exista promtia asta, dar daca vrei si stopuri sau faruri, discutam. Cu siguranta iti vom face o oferta care sa-ti placa. Merita sa ne vizitezi, vei avea multe de vazut la noi. ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
ce ai pt clio diesel din 2003....ma refer la modelul elegant cu portbagaj,dupa care sa facut ciudatenia aia de logan...nu clio ala scurt si ciunt
|
Quote:
|
cred ca da modelul lung nu ala spot
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/466-tuning-interior/27547-covorase-aluminiu-masina.html www.logtuning.ro |
stiu de covorae si am vb deja...dar vreau si eu stopuri cu led,cromate sau nu,faruri cu angel eyes...chiar nu inteleg ...se fac elemente de tunning pt toate cazanele din 1900 toamna si pt o masina de doar 3 ani,nu???cum pana mea au aparut pana si pt logan....care nu se poate pune cu clio ,pt ca ia praf in nas de nu se vede!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
care ii pretu final la astea p negru pt model de 4usi?
|
Quote:
LOGtuning Timisoara, B-dul. Liviu Rebreanu 4 (intersectie cu Brancoveanu) tel 20 40 80, 20 11 33, 0723 20 40 80 [email protected] www.logtuning.ro www.12volti.ro www.logauto.ro www.racelook.de ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
Quote:
Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" Este pe stoc pe culoare crom. ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning