![]() |
Re: Viteze maxime la Skoda!
Sunt atatea caracteristici care sunt studiate cand cumperi o masina , dar totusi viteza maxima nu mi se pare asa prioritara .
Cu ce te incanta ca prinde 192 , 193 ,196 , 200 , 210 cand limitele de viteza sunt 50 90 100 130. Tot ce conteaza sunt rapoartele la schimbarea vitezelor acolo se simte diferenta intre motoare (drept exemplu 105 cai versus 140 cai ). Asa ca un drive test cu respectiva motorizare 1.6 va fi edificator. Nu cred ca nimeni care a fost la drive test nu l-a facut cu scopul de a verifica viteza maxima. Eu la un drive test cu RS diesel nu am putut depasi 150 km pe ora (aglomeratie). Viteza maxima este o viteza atinsa rar si toti o atingem din curiozitate. |
nu am zis frate k o sa mearga mama ku 200.....dar am si yeo permis si poate o prind si eu sa ma dau ku ea putin deasta intrebam...!!;)
|
si...o sa mergi numai cu 200? ai idee in cat timp te opresti la viteza asta? si cam de cand ai permis?
|
Am fost in ultimile 5zile intr''o aventura prin apuseni de ajunsesem la un moment dat dincolo de Alba Iulia si pot sa zic ca am testat masina cu adevarat.
Ce am observat .. apropo de viteza maxima : mai demult am pus un filmulet de pe A2 in care i''am dat in bord 225km/h . Acum am repetat figura si turometru s''a intepenit la aproape 4500 ture la 225km/h . Ce m''a surprins a fost faptul ca pe GPS viteza miá crescut pana la 235km/h moment in care am taiat din gaz k deja nu ma simteam comfortabil... eu ca eu da pasagera din dreapta se integrase in structura scaunelor :D . Si inca o chestie ... am fost 3 masini . Eu cu 1.8 T FSI 160cp, inca o octavia2 TDI 105 cp si un golf 4 tdi cipuit pana la 125cp . Sincer ... am mers toti 3 in coloana si desi dak prindeam drum drept si liber ma duceam glont pe langa ei ... practica a demonstrat ca in viata reala unu cu O2 de 105cp TDi se tine frumos dupa mine. Ca o concluzie pot spune .. basca jos pt Skoda, a facut niste masini (vorba unuia din tovarasii mei) tzatza de matza :) |
Quote:
|
Quote:
ontopic:asta vara pe A2,4 persoane+bagaje-170kmh/h cu fabiuta mea |
Scuze, am uitat ca sunt pe skoda si am scris de vw.
|
Quote:
|
ce motor are de ai mers 240 cu ea?
|
240? ciudat chiar ce motor ai?
|
am mai scris o data, 1.8 T 180 hp plus cateva modificari...
|
Ah... am uitat sa revin pe topicul asta cu niste noutati.
Dupa cum am zis si mai sus ... acul vitezometrului intepeneste la 225km/h . M'a surprins insa, in clipa in care mi'am pus navigatie, sa vad pe gps viteza crescand pana la 245 km/h (citit pe gps 1 secunda ... efectul imediat urmator fiind LUAT INSTANTANEU PICIORU DE P GAZ ... si spunand in gand scurt Doamne ajuta apara si pazeste) . Am facut''o si p asta ... n'am dovada gen poza & stuff .. dar nici nu o s'o mai calc atat cu alta ocazie. Iti dai seama ca nu mai ramane nici un surub intact daca doamne fereste .. ceva chestii trestii la viteza aia ? .... brrrrr Infricosator sentiment .. PS: masina nu dadea semne ca i''ar pasa ca sunt 245km/h sau 140km/h ... mergea lin |
se poate sa fie viteza reala, a mea are alt soft si s-ar putea sa fie limitata dar nu vad de ce cu un soft normal sa nu poti sa prinzi viteza asta, cred ca puteai sa ajungi chiar la 250...
|
Quote:
|
nak tu cat iái dat ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning