![]() |
Re: AUDI A4 B5
Quote:
stima si multumesc mult |
Quote:
|
6 Attachment(s)
azi am adus masina de la craiova, nu prea a tinut vream cu mine, dar am reusit sa o aduc mai aproape de casa, acum e la vreo 15 km de severin la cineva sa-mi faca niste modificari
1) sa scurteze teava de al turbo la intercoler, pt ca e prea mare si loveste in bara 2) sa-mi rezolve problema cu climatronicul, sa nu-mi mai mearga pe invers 3) sa-mi rezolve problema cu senzorul de ABS pt ca sta aprins in permanenta desi nu are nimic 4) sa-mi ramforseze bara de fata 5) sa-mi faca o "dotare" mai speciala |
M'am intanlit azi cu grasu la carrefour si mi'a zis ce mult a evoluat masina ta si nebunii de genu, si chiar am stat sa'ti citesc topicul ca nu stiam de el. Intr'adevar, iese ceva super ok, chiar imi place si ma bucur ca ai renuntat la angel eyes si alte prostii de genu. Un sigur sfar daca nu e cu suparare...daca inca mai ai masina la baiatu ala in craiova ai putea sa mai scurtezi un pic din bara spate, cel putin in stadiul asta asa am impresia k ar trebui. Oricum ideea e sa ai grija sa vina toate la linie, dar presupun ca stii deja. Bafta si spor la treaba in continuare!
|
iese bine ... spor la treaba ... si ceva poze noi
|
Quote:
|
Quote:
masina este acum la simian, pt cei care nu stiu unde este simianul, el se afla la vreo 10-15 km de severin directia spre craiova, cand te referi al "alte prostii de genu" la ce te referi si sa stii ca nu ma supar pe nimeni care a criticat/critica/va critica masina, pt ca nu poti face o masina pe placul tuturor, orice sfat/lauda/critica este bine venita si acceptata pt ca este parerea voastra si eu va respect parerile |
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
weekendul acesta la Severin au fost zilele orasului, iar in cadrul lor, GROUND ZERO impreuna cu EMMA au organizat un corcur de CAR-AUDIO, deoarece hAUDI nu a fost gata, eu impreuna cu grasu cam cazut de comun acord sa punem tubul meu de bass pe masina lui si sa ne inscriem la concurs. Zis si facut, am trantin cu tubu la el in masian, l-a legat el si dai talpa la insciere
Ne-am inscris de curiosi sa vedem cat iasa din "cutia cu maimute" si spre surprinderea noastra si a cel prezenti, uni dintre ei spunand chiar ca nu au mai vazut pana atunci o cutia conceputa asa ( va dati seama ca a crescut inima-n noi mai rau ca burete cand da de apa :)))) ). La finalul concursului ne-am ales cu locul 2, iar ca puterea am reusit sa scoatem din "cutia cu maimute" 138 de dB |
Felicitari ma. Hai ca e un inceput bun. Trebe sa faci o vitrina acasa pentru diplome si cupe
|
Quote:
|
Quote:
|
cer o mana de ajutor tuturor cititorilor,
vreau sa cumpar vopsea auto pe cod NH520M - SILVER LEAF METALLIC, ma poate ajuta cineva sa cumpar la un pret mai bun???? am gasit la policolor Dr. Tr. Severin la 550 lei/L multumesc anticipat. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning