Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Pitesti (poze cu masini de aici) (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/2316-pitesti-poze-masini.html)

AG 80 BBI 11-03-08 12:28

Re: Pitesti (poze cu masini de aici)

1 Attachment(s)
mda si cum nu era de ajuns un SLR(negru) si un maybach....a mai adunat un SLR(gri)! :) (oare singuru om care are 2 slr!??)
in poza atasata este primu....scuze pt rezolutie...

madutz2006 19-03-08 07:45

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1416375)
mda si cum nu era de ajuns un SLR(negru) si un maybach....a mai adunat un SLR(gri)! :) (oare singuru om care are 2 slr!??)
in poza atasata este primu....scuze pt rezolutie...

slr-u asta negru e a lu' fraso.... cornel penescu il are gri iar fratiso il are p asta negru...;)

Kasp3r 01-04-08 20:29

vb lu` sco , nu va mai puneti termopane, ca apar F430 .
Acu va zic eu: numai cumparati de la pic si numai mergeti la meciurile lu` Fc Arges ca uite au aparut si Slr`uri :)))

AG 80 BBI 02-04-08 00:09

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1431815)
slr-u asta negru e a lu' fraso.... cornel penescu il are gri iar fratiso il are p asta negru...;)

eu unu l-am vazut pe acelasi conducandu-le! :)

aborigenu 29-04-08 21:55

3 Attachment(s)
nu stiu daca a fost mentionata si masina aceasta .....si daca a fost o mai punem odata ca rau nu face nimanui:!:

TwentyOne 29-04-08 22:13

Quote:

Originally Posted by aborigenu (Post 1506809)
nu stiu daca a fost mentionata si masina aceasta .....si daca a fost o mai punem odata ca rau nu face nimanui:!:

mai traieste?...am vazut-o acum 3 ani si mi s-a parut frumoasa, desi avea cateva minusuri

aborigenu 29-04-08 22:27

si eu tot cam atunci am vazut-o live...in rest numa in poze dar banuiesc ca mai traieste:rolleyes2

Marius_mym89 30-04-08 01:19

de un Porsche 911 Targa 4S stie cineva ceva l-am vazut ieri ( 29 aprilie ) in fata la prefectura....galben cu jante negre :love: nu am avut timp sa ii fac poza ca ma grabeam si nici nu eram yo la volan ..... :( :-(

cristy_sofy 02-05-08 15:19

l-am vazut si eu in fata la send92 langa acel ferari rosu si cele doua limuzine :>:)

Marius_mym89 04-05-08 01:26

inseamna ca tot al lui e......ca mi s-a cam parut mie ca el ar fi al volan dar am zis ca....daca si-a luat ferrari la ce ii mai trebuie Porsche....dar de....juma de pitesi are termopane de la el....isi permite....bravo lui...

22VIN 04-05-08 14:36

Quote:

Originally Posted by aborigenu (Post 1506873)
si eu tot cam atunci am vazut-o live...in rest numa in poze dar banuiesc ca mai traieste:rolleyes2

eu am vazut-o si destul de paradita acum vreo 2 ani... era parcata pe la IPJ pe straduta aia... tin minte evazarea de la pasajul rotii spate si numaru de inmatriculare... cu unele exceptii e destul de nasoala masina... adica ideile sunt bune, dar pur si simplu nu sunt puse calumea in aplicare

madutz2006 04-05-08 22:47

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1513944)
eu am vazut-o si destul de paradita acum vreo 2 ani... era parcata pe la IPJ pe straduta aia... tin minte evazarea de la pasajul rotii spate si numaru de inmatriculare... cu unele exceptii e destul de nasoala masina... adica ideile sunt bune, dar pur si simplu nu sunt puse calumea in aplicare

macar a facut ceva omu' la ea.... nu inteleg rostul comentarilor aiurea a unor oameni care au masina stock si nici macar personala

madutz2006 04-05-08 22:49

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1507180)
de un Porsche 911 Targa 4S stie cineva ceva l-am vazut ieri ( 29 aprilie ) in fata la prefectura....galben cu jante negre :love: nu am avut timp sa ii fac poza ca ma grabeam si nici nu eram yo la volan ..... :( :-(

tot de send 92 apartine... nu este a aceluias proprieter ca a celui cu ferrari... sunt mai multi asociati (frati)

cristy_sofy 05-05-08 09:35

de cateva zile se plimba unu prin gavana cu un ferari argintiu:lol: cu numere de italia,saracu' ce sa chinuie sa ocoleaca gropiile:D

AG 80 BBI 05-05-08 13:09

tzaran roman care se da mare....sunt curios cat timp o sa il tzina...pun pariu ca nu e eficient deloc sa ai o asemenea masina...

All times are GMT +2. The time now is 07:24.

- Copyright 2026 4Tuning