![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
1 Attachment(s)
mda si cum nu era de ajuns un SLR(negru) si un maybach....a mai adunat un SLR(gri)! :) (oare singuru om care are 2 slr!??)
in poza atasata este primu....scuze pt rezolutie... |
Quote:
slr-u asta negru e a lu' fraso.... cornel penescu il are gri iar fratiso il are p asta negru...;) |
vb lu` sco , nu va mai puneti termopane, ca apar F430 .
Acu va zic eu: numai cumparati de la pic si numai mergeti la meciurile lu` Fc Arges ca uite au aparut si Slr`uri :))) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu stiu daca a fost mentionata si masina aceasta .....si daca a fost o mai punem odata ca rau nu face nimanui:!:
|
Quote:
|
si eu tot cam atunci am vazut-o live...in rest numa in poze dar banuiesc ca mai traieste:rolleyes2
|
de un Porsche 911 Targa 4S stie cineva ceva l-am vazut ieri ( 29 aprilie ) in fata la prefectura....galben cu jante negre :love: nu am avut timp sa ii fac poza ca ma grabeam si nici nu eram yo la volan ..... :( :-(
|
l-am vazut si eu in fata la send92 langa acel ferari rosu si cele doua limuzine :>:)
|
inseamna ca tot al lui e......ca mi s-a cam parut mie ca el ar fi al volan dar am zis ca....daca si-a luat ferrari la ce ii mai trebuie Porsche....dar de....juma de pitesi are termopane de la el....isi permite....bravo lui...
|
Quote:
|
Quote:
macar a facut ceva omu' la ea.... nu inteleg rostul comentarilor aiurea a unor oameni care au masina stock si nici macar personala |
Quote:
tot de send 92 apartine... nu este a aceluias proprieter ca a celui cu ferrari... sunt mai multi asociati (frati) |
de cateva zile se plimba unu prin gavana cu un ferari argintiu:lol: cu numere de italia,saracu' ce sa chinuie sa ocoleaca gropiile:D
|
tzaran roman care se da mare....sunt curios cat timp o sa il tzina...pun pariu ca nu e eficient deloc sa ai o asemenea masina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning