![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
poate cu ajutorul celor de la custom garaje voi face ceva diferit fata de ceea ce exista pana acum, totul depinde in primul rand de ei si de banii de care dispun, si vreau sa inchei acest offtopic cu afirmatia ca nu voi copia pe nimeni in ceea ce imi propun sa fac legat de masina mea
|
Quote:
Treaba cu copia nu are valoare e foaaaarte manelista... Tu ai ceva modificat la masina ? daca nu ai poate vrei sa faci ceva nu ? daca iti faci un bad boy sau un portbagaj clean crezi ca o sa arate altfel decat e la loganul ala rosu? o sa fie 90% identic... asta inseamna ca esti neoriginal? crezi ca tipu' cu loganul ala rosu a fost primul cu bb pe logan? sau portbagaj clean ? hai sa fim seriosi... cu riscul de a ma repeta... VREI SA FACI CEVA ORIGINAL SI SA NU FIE COPIAT? Tine-o intr-un garaj sub o prelata sau dupa ce o faci... uitate la masina si imediat dupa aceea DISTRUGEO sa fii sigur ca nu te copiaza nimeni... Ar trebuii sa fii mandru ca masina ta e data exemplu... |
Va certati aiurea. Cearta ar putea fi intre cel care vrea si KYS atat. Dar pana la urma ce e frumos si lui Dumnezeu ii place. Asa ca nu aveti ce face niciunul.
|
Salut , Cat ma costa si pe mine sa imi fac farurile la un ford focus 2 non facelift cu lupe pe ambele faze si angel eyes??? RESPECT8)
|
Quote:
o seara placuta in continuare tuturor... |
2 Attachment(s)
salutare baietii uite asa vreau sa iasa pragurile. mersi
|
2 Attachment(s)
spune mi te rog daca poti scoate emblema de la grila?
din asta Attachment 2026919 sa iasa asa ceva Attachment 2026920 |
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Bad boy look e46 Csl E36+ evazari spate(urmeaza fata)_ eliminat bandouri laterale Reparat spoiler fata Opel astra G Reparat prag+ spoiler fata Audi S4 |
Foarte frumos lucrati...
Keep up the good work.. Un clean pe partea din spate la o corsa B cat m ar costa...sunt mai mult decat interesat? |
3 Attachment(s)
Salut un bad boy pentru e46 + o ciupitura mica pe capota :D se poate?
|
Quote:
spor la treaba in continuare.. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Salutare.
Ma intereseaza urmatoarele lucrari: - Modificat bara spate ca in poza + astupat bandou. - Astupat bandouri bara fata, reparatat + buza partea de jos (renaultul gri) - Astupat gaura prag - Reparat + modificat "bad boy", curba mai rotunjita (renaultul galben) - Matritza Bara spate Ce zici ? va dau de munca :P |
2 Attachment(s)
Salut,
La un Clio 2 se poate schimba culoarea plasticului din interiorul farului, din gri (prima poza) in negru (ca in a 2-a poza)? Farurile inca nu le am, dar vreau sa stiu inainte sa le comand daca se poate face modificarea. Farurile sunt Depo, si vin numai cu interior gri (cele cu lupa). Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning