![]() |
Re: Boicot Benzinărie
nu se poate sa vi fara masina :))fao si tu pana vineri cauta fa tot posibilul
|
Care imi imprumta si mie o janta de bmw 5x120 distanta intre prezoane sa fiu si eu prezent la protest??:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
nu frate acu...zilele astea ca daca nu ti=l ia astia si numai vi la protest:)):P
|
Quote:
|
Okay Niccolas ne auzim la tel....si in privinta monezilor am si eu 3 lei:sad::sad::sad:
|
duceti-va la banc post si schimbati numai de 1 ban ca de acolo luai eu...
|
Quote:
|
Fiecare cu ce are:lol::lol:iar in privinta banilor imi schimbi si mie 2lei in de 10bani sa fac 5 lei:D
|
baieti macar 2 sau 3 dintre noi sa mai aibe cate 10 lei macar schimbati in monede de 1 ban de la banc post eu de acolo luai ca sa blocam mult timp cele 4 pompe din fata in asa fel incat ceilalti sa astepte mult dupa noi...haideti ca nu e greu ca si asa trebuie sa alimentati;)
|
http://www.libertatea.ro/stire/sofer...ie-318047.html
O solutie pt asta ar fii refuzul legitimarii.Oricum amenzile ar putea fii anulate in instanta daca nu-s date pe drept.E multa bataie de cap,dar satisfactie mai mare decat sa le dai peste bot cu procesu verbal nu este.(deci fara claxoane,avarii,etc) |
dap normal ca fara claxoane,avarii etc stim....dar nu au ce sa ne faca decat alora care sunt mai slabi de inger...astept sa vina si la mine unu sa se ia de mine ca platesc cu 3000 de monede cand o sa bag benzina;))
|
sergiule acum sa fie si mai putini,eu nu pot sa vin,plec la tara, si tot asa,o sa fie masini ff putine:(:sad::sad:
|
era de asteptat ca na lumea vine ca nu are ce face nu de dragu de a face ceva asta e romanu;)...asta e...cati o sa fie o sa fie
|
Asa ca sa va faceti o idee despre ziua de maine...
Bucuresti ora 17.00 Parcare gara Baneasa fantana Miorita Constanta ora 16.30 parcare Aqua Magic Craiova ora 17.00 parcare Billa Brasov ora 17.00 parcare sala sporturilor Mures ora 17.00 parcare Kaufland Tulcea ora 17.00 parcare metalul Iasi ora 17.00 parcare stadion Emil Alexandrescu Ploiesti ora 17.00 Petrom Vest Baia Mare ora 17.00 parcare Kaufland Targu-Jiu ora 17.00 parcare platou scoala de soferi Deva ora 16.30 parcare Real Ramnicu-Valcea ora 17.00 parcare Stadion Zavoi pe partea Raul Olt Sibiu ora 17.00 Parcul Sub Arin Cluj ora 17.00 parcare Iulius Mall langa lac Buzau ora 16.30 parcare Galeria Focsani ora 17.00 parcare Stadion Sud Dati massuri sa stie toata lumea ca Romania este solidara impotriva acestor cresteri nejustificate de pret ale carburantilor Toata tara sustine campania de a numai trece pragul benzinariilor pe 17,18,19 ianuarie si de reduce consumul la 0 in aceste zile. Chiar oamenii politici si de media ne-au dat solutia pentru urmatoarele actiuni ce vor trebuii sa vizeze o singura companie petroliera,pentru asta trebuie sa devenim cumparatori inteligenti si sa renuntam unii dintre noi la vechile obiceiuri si la comoditatea de a folosi exclusiv un furnizor. Asociatia Taximetristilor independenti ne sustine astazi prin refuzul de a mai alimenta pe data de 13 ianurie Asociatiile transportatorilor ne sustin amintesc sprijinul UNTRR si FORT Societatea civila este alaturi de noi Media a creat un curent favorabil acestei miscari. Va multumesc tuturor celor care au fost prezenti pana acum si vor fi si maine solidari acestei cauze...by dany12epz;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning