![]() |
Re: ce vor fetele? :)
Quote:
asa k baieti : :ihearu::ihearu::ihearu: k fata asta kiar are dreptate ;) :peace: |
Quote:
Eu nu sunt...Si imi place asa. Iri are 60 de ani si stim cu totii cat e de copt :)) |
Quote:
Nici eu nu vreau sa ma "coc" la minte :) |
...hmmm...eu una n-am mai vazut nici un "atotstiutor" kre nu si-a inkis gura d la replica potrivita..dar ptr asta tre sa fie si fata mai "coapta" la minte...;)
|
bluey mama, tu nici la 27 de ani ai tai nu te-ai copt la minte... nici in 5 ani nu se rezolva, asa ca ... ssssht!!! :D
|
Quote:
Ca frumos nu sunt :) |
Quote:
te iubeste?:lol: |
Quote:
|
Quote:
ma gandeam si eu asa...:lol: hai totusi sa revenim la topic... stie vreo fata cu ADEVARAT ce isi doreste?sau sunt doar chestii temporare ca la baieti?:D |
vor ... o ... numai zic ce ca imi sare lumea in cap ... si asa o spun la nervi si poate o sa o regret later
|
Quote:
ti-am zis ca te iubesc ca in prima zi , dar atunci abea te cunosteam.... deci.... =)) :D asa ca nimeni nu e gelos pe nimeni!! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
cine pe cine iubeste aici??
pheerya parca ma iubeai pe mine >:P |
eu va iubesc pe amandoua in aceasi masura asa ca nu va mai certati pe mine...zice lumea pe forumu asta ca sunt cine stie ce don juan...
ce o zice bluey acu cand vede ca se cearta fetele astea pe mine???:lol: ti se pare bluey ca ma iubesc...in realitate ne batem ca chiorii cand ne intalnim (eu cu magos si cu pheeria) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning