![]() |
Re: Car SPEC.
o sa te spun lu' Bryan "Bullet" O'Connor :lol: !
|
Quote:
Cred ca m-ai inteles gresit...nu ma refeream la toate masinile ;) |
o sa vina sa-ti spioneze masina in garaj si o sa-i spuna lui Toretto, si cand te duci la Race Wars in desert o sa te bata si o sa faca o gramada de bani pe spatele tau!!
https://www.youtube.com/watch?v=fzovC...eature=related |
Eu unu iubesc DSM-urile ce poate fi mai bun decat un 4G63? (O sa imi raspund singur ) un EVO dar nu imi permit asa ca un Eclipse e numai bun. Si ar fi si mai bun daca motoarele ar fi ceva mai rezistente. Pe langa ca tre sa schimb turbo-ul tocmai am aflat ca tre sa fac si head-ul ca am un valve seal dus si mi-a umplut la una din bujii cu ulei. Acum stau si strang banii ca nu am de ales. :D Sunt curios cum o sa alerge EVO-ul X ca din ce am vazut la Best Motoring nu e chiar asa de stralucit cum se laudau. Oricum tre sa asteptam inca vre-un an pana se maturizeaza motorul.
|
Eu nu am sa postez decat linkul cu masina mea deoarece stau cam mult sa mi se uploadeze si in plus le-am facut acum 1 saptamana . Totul este stock nimic modificat decat suspensile in rest ce sa spun am lovit-o 1 data in fata. Nu vreau sa bag bani deocamdata in Fiesta deoarece nu am inca permisu cum am mai spus in vara il iau si vreau sa invat prima data sa conduc ( sa devin mai indemanatic ) si tocmai atunci am s-o vand si sa-mi iau un Ford Focus ST da pana atunci mai este mult de munca. https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/68423-sugestii-ford-fiesta.html
|
9 Attachment(s)
Salut !! -foto cu buburuza mea Fiat Bravo 1,9JTD
-deocamdatä portierele sunt in proiect si montaj binenteles Dynamat extreme door kit si Brax Exvibration numai sä fie ceva vreme frumoasä .;)8) |
Destul de marfa nene Bravo dar cel mai amrfa mi se pare sigla aia cu scorpionu e szooper marfa. Da aia din fata cu scorpionu de unde era sigla cu Fiat ala e sticker sau logo pur si simplu ?
|
2 Attachment(s)
Salut este doar un stiker dar ar mai fi o posibilitate sä scot emblema din rama si sä o inlocuiesc cu un 3d stiker cum sunt alea 4 la fel din 2-foto ce sunt normal ptr capacele de la felgere .
Noua emblemä Abarth originalä este prea mare sä o pot monta. Emblema actualä este una de la Punto cu stiker peste . |
misto dar ABARTH de la ce vine ? ca nu stiu sau nu imi vine acuma :oops::oops::oops::oops:
|
Quote:
Istoria lor |
[victor_wrc_gt]misto dar ABARTH de la ce vine ? ca nu stiu sau nu imi vine acuma :oops::oops::oops::oops:
Rusine mare rusine cä esti si din Italia :lol::lol::lol: -nici eu nu am stiut pänä sä-mi iau Fiat räspunsul lai primit deja mai multe info mai poti gäsi si pe http://www.abarth.it/home.asp?skipintro=1 |
Quote:
Masinutza arata misto. Frumos facut portbagajul. |
3 Attachment(s)
[quote=Nicknamed_13;1420998]Un fel de emblema "Motorsport" sau "M3" pe un 318I ?:lol:
Masinutza arata misto. Frumos facut portbagajul. Legat de emblemä nu are nimic cä-i mai arunc si un chip pe ea si este de la mama ei :lol::lol::lol: 8) La portbagaj am lucrat destul am avut altceva dar am incercat sä reduc din cele 40kg cät cäntärea incinta veche ,greutate si consum mai mare si pe längä asta si lipsa spatiului in masinä lipsa spatiului pentru a 2 baterie si accesul la roata de rezervä . Acum sunt portierele la ränd sunt mari peste 1,20 si vibreazä putin si incerc sä elimin vibratiile . -foto cu fosta incintä cu 2 subWoofere de 30 titan 40kg ,actuala fibrä+MDF placä + subwoofer 8kg |
Da aveti dreptate sa-mi fiae rusine:lol::lol::lol::lol: uite vedeti cu timpul inveti tot felul de lucruri daca sti pe cine sa intrebi. NU stiam faza cu ABARTH deoarece nu ma dau chiar asa de mult invant dupa FIATuri dar a ta chair arata misto AlexXx-4ti .Bravo.
|
Salut mersi de compliment pentru mine Fiat Bravo este deocamdatä masina potrivitä are 77kw si 105cp am mers si cu peste 175km/h si incä se comporta frumos färä sä fiu cu pedala la blanä.De consum nu mai are rost sä zic ceva chiar peste 1000km cu 60l .In materie de tunat sunt destule optiuni chiar si la motor un chip un turbolader si un filtru si o altä tobä si sunt peste 35 cp deocamdatä imi ajung cp cei are masina pentru cä nimeni nu-ti garanteazä schimbärile in materie de cp mä refer la chip cä restul nu-ti pot face nimic la masinä.
Mai bine cu masina si cp cei are masina ,decät asa zis cool cu un motor stricat .:idea:8) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning