![]() |
Re: B 64 M V P
Nuuuuuuuuuu, n-ai sa vezi la MVP asa ceva stai linistit :)))))
Sarbatori fericite, La Multi Ani si tie MVP-ule si sa continui tot asa cu masina |
sunt frumoase barile tale, imi place barile, mvp-ule ia fratili meu barile ca e marfa:twisted:
|
B 64 M V P
Merci baietii, se stie ca eu nu o sa montez asa ceva pe masina, nu e stilul meu. Respect si un an nou plin de modificari cu gust si placute ochiului !!!!!!
|
Frumoasa masina ai vecine !
:D ! |
Merci Tweety pentru compliment ! ! ! Peunde prin berceni stai???
In alta ordine de ideei, asteptam primavara, se ne apucam de treaba, farurile de pe masina s-au vandut, urmeaza o surpriza :) !!! Mai am cateva ideei, sa vina primavara sa ma apuc de treaba, dar momentan masina este UNDER CONSTRUCTION :P, adica are faruri stock cu pleoape argintii :rolleyes2!!!! |
B 64 M V P termometru
3 Attachment(s)
Am reusit sa achizitionez un termometru special facut pentru logan de un electronist priceput, asa arata si va fi montat intre vitezometru si turometru ca in poze :twisted:! ! ! Arata temperatura exterioare si cea interioara cu ajutorul celor 2 senzorii ! ! !
|
Super tare ideea ,imi place ca esti inventiv si nu furi ideile altora !
@OFFTOPIC Eu stau pe langa strandu 3 ligheane daca il sti ! Pe semenic nr 2 ! |
pe alte culori nu se paote ? adica sa pastezi aceasi culoare ca si afisajul de la CB, asa albastru vine cam aiurea.
|
@tweety - merci pentru apreciere :)! ! ! gata stiu zona pe unde stai :lol:!!! Respect !!!
@stefi - Stiu ca si eu as fi vrut ceva cu display alb si scris rosu cum am bordul , dar nu este aceasta varianta, doar asa sau pe verde:( !!! |
poze cu cel verde aveţi?
|
B 64 M V P
4 Attachment(s)
uite aici cateva poze suplimentare cu termometru pe display verde si un alt model mai compact ! ! !
|
Care este pretul pentru un astfel de kit? Tin sa cred ca display-ul se poate schimba,sa pui alta luminozitate:-P un electrician bun poate face operatiunea asta
|
Re: B 64 M V P termometru
Quote:
|
B 64 M V P
Merci Devu, da asa am considerat si eu, ca e mai fresh pe albastru ;) !!! Un kit complet cu doi senzori exterior-interior a costat 130 ron, pentru cei interesati dati un pm si va dau numarul de contact.
|
Foarte interesanta ideea de a pune termometrul ala in plafon , dar nici un bord nu arata rau ... succes
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning