![]() |
Re: 402 m TROFEUL PITESTI, 14.11.2010
Quote:
nu te mai agita.....baietii de la VALCEA....FORTZA...de treaba ca intotdeauna....exact cum i-am cunoscut... azi nu am participat si e nasol sa vi sa te uiti...nu are farmec...cel putin pt mine.. dar daca BOBY m-a sunat si a zis......boss esti fresh?....o ardem golaneste la pitesti?....nu puteam sa refuz, cu toate ca amandoi eram rupti de oboseala...eu de la munca...el s-a golanit cu masina de familie...:) si uite asa am 36 de ore de cand nu am dormit dar nu regret ca am venit.... bafta la toata haita din Valcea City.....;) |
7 Attachment(s)
Doar cateva poze,asta seara.Restul maine...si poze si filme.
Filmulet cu M6 https://www.youtube.com/watch?v=5mHsgLToxfs (se vede cam prost insa era HD) |
Quote:
Prietene discutia nu a fost cu noi cei din Bucuresti.Problema audiului era cu bmwul de pe locul 1.Plus de asta audiul a avea 3 grupe scrise pe parbriz evoluand si cu masini din alte clase.Omu daca era mai atent se uita la ce grupa l-au bagat astia si zicea de la inceput.Dar nu poti sa te incadrezi la G si sa vi la final sa iei premiu la E.Iar pe partea cu "cotetze de masini" te las cu ale tale.Se vede ca esti necunoscator |
...ma bucur ca nu am participat mai imi luam o tzeapa.
Legat de organizatori:daca nu stiti ce inseamna "organizator" si "a organiza", va sugerez sa cautati in dex.Daca nu sunteti in stare de a organiza un eveniment de genu asta de ce il mai faceti?De dragul de a va afla in treaba?in fine...data viitoare nici ca spectator nu mai bat drumu.Felicitari tuturor participantilor! o seara placuta. |
Ca dupa fiecare cursa exista multumiti si nemultumiti , va rog pastrati un limbaj decent , si pentru a evita cat de cat certurile aiurea , argumentati in principiu ce si cum
Nu mai aruncati cu : Nu mi-a placut ... a fost de *** ... etc Nu mi-a placut pentru ca la magazinul de acolo erau jeleurile mai scumpe decat la peco Mie mi-a placut pentru ca ala cu sapca galbena facea nu stiu ce ... era un exemplu.. Stay on Topic ;) |
Quote:
bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In urma observatilor directe si a contestatilor cei care au "nimerit" intr-o clasa inferioara calcului corect suporta consecintele. Este descalificat si nu primeste taxa inapoi. cei de la grupa C au fost sa faca plangere pt masinile respective 2,5 24v 192hp, dar nu iau bagat nimeni in seama.......... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am simtit de la inceput eu ceva ...:D
1. de ce nu a fost anuntata pista de 380m ?? 2. in 2010, cercuri pe pista ??:)))) 3.Felicitari membrilor Anonymous care au participat/castigat! BOBY MOM & NEBUNU TOP ! |
Tipic pentru acest forum..
Nici nu au trecut 24 ore de la terminarea cursei si deja s-au umplut 11 pagini pline de vorbe scarboase... VOUA NU VA E SILA DE VOI ??? CA MIE IMI ESTE... |
Quote:
Desi recunosc ca am fost cam accidentat dupa o seara mai lunga:drunk:, pentru o zii frumoasa de weekend a fost OK! Singurul lucru care nu l-am inteles...De ce nu au mai fost eliminatorii??? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning