Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

rechinasu 22-05-07 18:34

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

piratule am vazut ca ai inca un rachin si te intreb daca mai ai masca fata aia cu 2 faruri ,botu,si semnalizarile fata.daca le ai si vrei sa le dai zimi un pret si poate vin dupa ele.io is din cj.

si daca stie cinva o cutie cu 5 viteze cu tot cu cardan pt e21 mar interesa.

piratu_volvo 22-05-07 19:00

3 Attachment(s)
Le am toate si ti le dau la 1 mil. toate dar mai uita-te o data bine la poza sa vezi ca nu sunt in stare perfecta asa ca sa sti daca te hotarasti la ce sa te astepti:???:

rechinasu 23-05-07 08:15

pai din cite vad doar semnalizarile si botu is ok .grilele mele parca is mai bune i.io leam avut perfecte dar am lovit o baba cu o dacie di 1900 toamna:(.ce piese mai ai sa nu vin numa dupa semnalizari si bot pina acolo.apropo citi km is din cj pina la zalau?

piratu_volvo 24-05-07 20:37

Km 84.
Piese mai am capota ,aripile,usa dreapta,capota portbagaj,mecanica cutia 4+R,Geamuri laterale si luneta,si alte firatani pe care nu am mai avut chef sa le demontez de pe caroserie pe care inca nu am dus-o la REMAT.

blondu316 24-05-07 20:42

4 Attachment(s)
m-am apucat si eu de a mea .....iar :)) ! mereu gasesc cate ceva de facut la ea :D ! si m-am gandit sa bag 1,2 poze cu ea ...!tare curios sunt cum o sa iasa la sfarsit :D

MON-u 24-05-07 20:55

Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 918186)
m-am apucat si eu de a mea .....iar :)) ! mereu gasesc cate ceva de facut la ea :D ! si m-am gandit sa bag 1,2 poze cu ea ...!tare curios sunt cum o sa iasa la sfarsit :D

Parca neam vorbit toti cu rechini!Vad k in perioada asta mai toti neam bagat masinile la reparat!Eu am duso azi pe a mea sai fak directia,franele si sai fak o revizie generala(curele,filtre,schimb ulei)si sai pun carburatorul!Bafta si numai bine,spor la treaba baieti!;)

blondu316 24-05-07 21:03

ce belea :)) ! doamne...anundoi suntem tineri si pasionati :D ! mult succes in continuare ;)

blondu316 28-05-07 18:44

3 Attachment(s)
gta...eu am terminat botu la a mea :D ! a iesit bine...mai arata si ea a masina acu :)

MON-u 29-05-07 20:52

Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 922343)
gta...eu am terminat botu la a mea :D ! a iesit bine...mai arata si ea a masina acu :)

Frumos,bravo!Dar parca aveai capota neagra!,de ce nu ai mai lasato asa?
A mea e inca la doctor,abia iam terminat de schimbat suspensia fata,plus toata directia,azi iam dat jos planetarele sai schimb burdufele si maine le pun plus k maine ma apuc si de frane (de mana si aia pe spate) si de sudat rezervorul,carburatorul original nu stiu kand o sal mai pun(k mecanicul meu e cam aglomerat si nici nu e profesionist in bmw-uri si ar dura oleaca)!Poze na am apucat sai fak la a mea in stadiul de reparatie dar va spun eu k am demontat toata partea din fata!Hai bafta la toti si aveti grija de voi,cei care mai aveti masini la doctor,bafta si spor la munca!!!;) :D

blondu316 29-05-07 23:04

pai capota neagra prea sarea in ochii la politie :) mai am si toate geamurile negre.....si e cam nasol :)) !ii statea bine...eu unu asa m-am invatat...dar...merita mai mult asa ....mie unu mi-se pare ciudat cum e acuma ! :)) !dupa ce pui carburatoru ei original...sa-mi zici care e diferenta....si la demaraj si la consum :) ...tare curios sunt...ca eu nu imi mai amintesc cum e cu carburatoru ei original :)) ! te pup...ai grija de u si de monika :)

vali-tgm 30-05-07 18:06

scuzati ca v-a deranjez. dar daca imi puteti raspunde la o intrebare. cam ce consum are un urs 318 dar cel cu motorul de rechin... adica cu carburator dublu. ce stiti despre acest motor ? multumesc mult.

05aBi 30-05-07 21:01

depinde de ce motor vorbesti ... m10 ( 4 cilindri ) sau m20 ( 6 cilindri )
cel m20 2.0 consuma cam 16 in oras din cate am auzit :-)

piratu_volvo 30-05-07 23:00

Eu am M10 de 1,8 pe rechin si imi ia intre 12-15l% in oras si 9% afara:pistoles: :pistoles: :pistoles:

vali-tgm 31-05-07 08:15

pe urs este 1.8 injectie monopunct ?

Gabi_323i 31-05-07 17:14

nu exista injectie monopunct la bmw

All times are GMT +2. The time now is 20:27.

- Copyright 2026 4Tuning