Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Passat - 1.9TDI (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/213956-passat-1-9tdi.html)

valitataye 26-02-13 10:11

Re: Passat - 1.9TDI

Se contureaza tot interiorul,am vazut si numarul de kilometrii din bord.La cat mai multi fara incidente.

BMnWA 26-02-13 22:03

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 5378932)
Se contureaza tot interiorul,am vazut si numarul de kilometrii din bord.La cat mai multi fara incidente.

Mersi la fel,sunt km ei sper,am luat-o la 262 acuma 3 ani fara o luna si de atunci ruleaza fara oprire si fara retineri.

daryiyus 27-02-13 13:44

Frumos volanul!

Sunt curios...ai gasit problema cu pierderea de apa? Iti face presiune mare in borcan?

p.s: Consumul de combustibil este foarte ok....

BMnWA 27-02-13 20:35

inca nu,nu am mai umblat cu ea,abia azi am lasat-o in service sa vada de ea,mai am cateva brate ce au inceput sa joace,un cap de planetara si sa vad de garnitura daca scap asa usor :)

BMnWA 08-03-13 02:30

Problema cu apa era din cauza unui furtun din spatele motorului pe unde scapa,am schimbat ambele capete de planetara,un brat,2 capete de bara si termostat.

BMnWA 17-03-13 22:59

8 Attachment(s)
UPGRADE ! M-am hotarat vineri noaptea sa fac imposibilul,am vorbit cu un prieten care avea toata fata si sambata am plecat la Valcea dupa ele.Nu am aveam in plan deloc asa ceva dar daca tot trebuie sa vopsesc toata fata si nici nu am de gand sa vand masina curand macar sa o mai schimb putin :twisted: sper sa nu mai am nevoie si de altceva.
-faruri
-trager
-armatura
-aripi
-carene
-grila
-difuzor intercooler
-inele ceasuri
-frana de mana facelift+maner piele (difera fata de modelul ce il aveam de fabrica,dupa ce am pus cotiera de facelift manerul imi freca in consola cand il ridicam)
-capota
-grila de peste baterie
-telescop intinzator
+ plastice si alte maruntisuri

Adryanno 20-03-13 18:50

Vroiam si eu sa fac la fel .. dar am renuntat !:D Asteptam poze cand e gata .. a sa schimbi si stopurile:lol:

BMnWA 21-03-13 00:41

Quote:

Originally Posted by Adryanno (Post 5407788)
Vroiam si eu sa fac la fel .. dar am renuntat !:D Asteptam poze cand e gata .. a sa schimbi si stopurile:lol:

si ceasurile :) , sunt foarte multumit de ea dar in acelasi timp si satul pentru ca are deja 3 ani,de aceea am ales sa ii fac un facelift daca tot nu am de gand sa o vand..

valitataye 21-03-13 08:25

Incepe nebunia :))

bbbogdannn 21-03-13 22:07

O sa pacalesti o gramada de oameni, :lol: ... ar merge un alt Verde, daca tot investesti atata fata aceea... nu?

BMnWA 21-03-13 22:13

Quote:

Originally Posted by bbbogdannn (Post 5409510)
O sa pacalesti o gramada de oameni, :lol: ... ar merge un alt Verde, daca tot investesti atata fata aceea... nu?

evident,mi-ar place negru sau exact culoarea care sunt piesele..ma gandesc dar chiar la chestia asta nu m-am prea gandit..

BMnWA 29-03-13 01:09

1 Attachment(s)
noi , depo , m-am saturat sa caut originale second si sa nu gasesc sa sau fie tot felul de ciobituri cu 3-400 lei. le-am luat,pentru cine intereseaza au fost 340 lei cu tot cu transport.

valitataye 29-03-13 07:32

Foarte bine ai facut.Asteptam noutati despre noua infatisare :)

BMnWA 30-03-13 20:40

2 Attachment(s)
Facelift..

misu_rase 02-04-13 18:34

2 Attachment(s)
sal.misto cocosatu si eu am unu dar al meu e benzinarsi am lucrat si eu l atentii navigatia ai o poti pune da iti trebe sa iti modifici bordu din 1 din in 2 din., am avut ceva treaba akilo k o s trebuiaesk sa modifici traseul la aer din bord adik conducta aia groasa c vine de la ventilator la aerisirile din bord.,iar bordu lam dodifikt si eu schimbat leduri si fata aia cu ceasuri crom de p un model mai nou 2003 si da super
., spor l treaba
chinezariile alea de cercuri cromate
nu dau asa bine inceark sa cauti toata fata de ceasuri de p un model 2003
o sa iti pun si nij poze s vezi
finalul
adik mai am nijte nebunii in plan
vad k teai razgandit si ai ales cea mai buna alegere cu ceasurile
felicitari
bafta la modificat

All times are GMT +2. The time now is 04:12.

- Copyright 2026 4Tuning