![]() |
Re: Passat - 1.9TDI
Se contureaza tot interiorul,am vazut si numarul de kilometrii din bord.La cat mai multi fara incidente.
|
Quote:
|
Frumos volanul!
Sunt curios...ai gasit problema cu pierderea de apa? Iti face presiune mare in borcan? p.s: Consumul de combustibil este foarte ok.... |
inca nu,nu am mai umblat cu ea,abia azi am lasat-o in service sa vada de ea,mai am cateva brate ce au inceput sa joace,un cap de planetara si sa vad de garnitura daca scap asa usor :)
|
Problema cu apa era din cauza unui furtun din spatele motorului pe unde scapa,am schimbat ambele capete de planetara,un brat,2 capete de bara si termostat.
|
8 Attachment(s)
UPGRADE ! M-am hotarat vineri noaptea sa fac imposibilul,am vorbit cu un prieten care avea toata fata si sambata am plecat la Valcea dupa ele.Nu am aveam in plan deloc asa ceva dar daca tot trebuie sa vopsesc toata fata si nici nu am de gand sa vand masina curand macar sa o mai schimb putin :twisted: sper sa nu mai am nevoie si de altceva.
-faruri -trager -armatura -aripi -carene -grila -difuzor intercooler -inele ceasuri -frana de mana facelift+maner piele (difera fata de modelul ce il aveam de fabrica,dupa ce am pus cotiera de facelift manerul imi freca in consola cand il ridicam) -capota -grila de peste baterie -telescop intinzator + plastice si alte maruntisuri |
Vroiam si eu sa fac la fel .. dar am renuntat !:D Asteptam poze cand e gata .. a sa schimbi si stopurile:lol:
|
Quote:
|
Incepe nebunia :))
|
O sa pacalesti o gramada de oameni, :lol: ... ar merge un alt Verde, daca tot investesti atata fata aceea... nu?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
noi , depo , m-am saturat sa caut originale second si sa nu gasesc sa sau fie tot felul de ciobituri cu 3-400 lei. le-am luat,pentru cine intereseaza au fost 340 lei cu tot cu transport.
|
Foarte bine ai facut.Asteptam noutati despre noua infatisare :)
|
2 Attachment(s)
Facelift..
|
2 Attachment(s)
sal.misto cocosatu si eu am unu dar al meu e benzinarsi am lucrat si eu l atentii navigatia ai o poti pune da iti trebe sa iti modifici bordu din 1 din in 2 din., am avut ceva treaba akilo k o s trebuiaesk sa modifici traseul la aer din bord adik conducta aia groasa c vine de la ventilator la aerisirile din bord.,iar bordu lam dodifikt si eu schimbat leduri si fata aia cu ceasuri crom de p un model mai nou 2003 si da super
., spor l treaba chinezariile alea de cercuri cromate nu dau asa bine inceark sa cauti toata fata de ceasuri de p un model 2003 o sa iti pun si nij poze s vezi finalul adik mai am nijte nebunii in plan vad k teai razgandit si ai ales cea mai buna alegere cu ceasurile felicitari bafta la modificat |
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning