Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

JUPAN_EMY 14-11-07 15:59

Re: Club astra bertone

Quote:

Originally Posted by VFFtuning (Post 1197053)
caldura chiar baga normal ......aburi deloc si totusi undeva se scurge antigel....ar fi recomandat sa bag solutie pentru radiator-calorifer sa astupe gaurica sau mai rau va face?

Iti recomand sa nu faci asta ... Daca ai ghinion se poate face un dop si o sa canti. Mai bine le dai jos si lipesti.

sabothor 14-11-07 16:25

Din pacate eu doar vineri vin in bucuresti .. am treaba in week-end. Sunt plecat departe :(

VFFtuning 14-11-07 18:07

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1199074)
Din pacate eu doar vineri vin in bucuresti .. am treaba in week-end. Sunt plecat departe :(

salutare...cum este vremea la ruse??? :)

sabothor 14-11-07 21:54

2 Attachment(s)
La RUSE e ff frig :( Ieri am fost cu Daniii_86 in vizita :P

Am atasat niste poze ..
Algorunescu, recunosti masina?
Cum iti vin jantele mele? :P

algorunescu 14-11-07 22:13

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1199607)
La RUSE e ff frig :( Ieri am fost cu Daniii_86 in vizita :P

Am atasat niste poze ..
Algorunescu, recunosti masina?
Cum iti vin jantele mele? :P

Parca stiu masina aia de undeva. Nu pot sa-mi dau seama inca de unde. Poate din fata blocului :p.

VFFtuning 15-11-07 09:59

sabothor vad ca esti chiar disperat sa scapi de jantele tale.....mai ai putin si le dai de pomana :).......astept momentul :)

daniii_86 15-11-07 11:40

daca erau de pomana eram eu la el la usa :d deja :)))

daniii_86 15-11-07 13:21

CE PARERE AVETI DESPRE " DURA LUBE " a pus cineva asa ceva in motor ??

tune_AKj 15-11-07 13:35

Pai e un "tratament" avansat pentru sistemul de alimentare pe benzina...curata, conditioneaza si protejeaza intreg sistemul de alimentare.
Multi il recomanda....

algorunescu 15-11-07 13:45

Quote:

Originally Posted by tune_AKj (Post 1200457)
Pai e un "tratament" avansat pentru sistemul de alimentare pe benzina...curata, conditioneaza si protejeaza intreg sistemul de alimentare.
Multi il recomanda....

Si pe cat de multi il recomanda sunt altii care sunt impotriva folosirii lui pe motoare bune. Ideea e ca solutia trateaza motoarele uzate si mai multi mecanici mi-au spus ca la un motor bun e foarte posibil sa-l infunde. Cum sunt multe pareri pro si contra eu n-am vrut sa risc sa fac experimente pe motorul meu.

daniii_86 15-11-07 13:51

aham am inteles deci nu riscam :D k nu e bine

sabothor 15-11-07 15:32

VFF, daca eram disperat sa le dau, nu refuzam deja trei oferte. Dar se pare ca in romania lumea vrea sa isi schimbe jantele ca sa scape cauciucurile varza .. e mai ieftin asa .. Eh, la mine chestia asta nu prea merge ...

AS vrea sa le schimb ca m-am plictisit de ele, dar nici nu le dau pe ce apa nu curge, mai ales ca nu au absolut nici un fel de problema. Maine ma vad cu un prieten in bucuresti care are acel model de jante, daca nici alea nu-mi convin si nu batem palma, raman cu ale mele .. si nu ma mai complic deloc.
Eu voiam sa le schimb ca am un proiect de tuning cu jantele alea drepte .. si anume ca vreau sa le fac fumurii.

Atata tot .. nush de unde ai tras tu concluzia ca sunt disperat.

Apropos, aseara am refuzat suma de 550 EURO pentru jante cu tot cu gume .. dar m zis ca vreau sa le schimb nu sa le vand .. ca nu stau cu masina pe butuci pana imi iau altele.

Jantele nu au ABSOLUT nici un fel de problema, de-aia am si facut ofertele pe cluburile unde activez eu .. deci le voi da unei persoane cunoscute, fiindca nu sunt tepar si nu ma feresc de nimeni,

Cat despre pomana .. hmm ... cand vor fi jante ca ale mele la vanzare/schimb asa cum sunt cele de turbo .. atunci poate voi fi disperat sa le vand ..

pana atunci .. pastrez ceeea ce e mai rar ..

Restul ... e can-can ..

VFFtuning 15-11-07 18:09

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1200618)
VFF, daca eram disperat sa le dau, nu refuzam deja trei oferte. Dar se pare ca in romania lumea vrea sa isi schimbe jantele ca sa scape cauciucurile varza .. e mai ieftin asa .. Eh, la mine chestia asta nu prea merge ...

AS vrea sa le schimb ca m-am plictisit de ele, dar nici nu le dau pe ce apa nu curge, mai ales ca nu au absolut nici un fel de problema. Maine ma vad cu un prieten in bucuresti care are acel model de jante, daca nici alea nu-mi convin si nu batem palma, raman cu ale mele .. si nu ma mai complic deloc.
Eu voiam sa le schimb ca am un proiect de tuning cu jantele alea drepte .. si anume ca vreau sa le fac fumurii.

Atata tot .. nush de unde ai tras tu concluzia ca sunt disperat.

Apropos, aseara am refuzat suma de 550 EURO pentru jante cu tot cu gume .. dar m zis ca vreau sa le schimb nu sa le vand .. ca nu stau cu masina pe butuci pana imi iau altele.

Jantele nu au ABSOLUT nici un fel de problema, de-aia am si facut ofertele pe cluburile unde activez eu .. deci le voi da unei persoane cunoscute, fiindca nu sunt tepar si nu ma feresc de nimeni,

Cat despre pomana .. hmm ... cand vor fi jante ca ale mele la vanzare/schimb asa cum sunt cele de turbo .. atunci poate voi fi disperat sa le vand ..

pana atunci .. pastrez ceeea ce e mai rar ..

Restul ... e can-can ..

vad ca te ai suparat pe mine..eu doar am facut o gluma incercam sa ne distram si noi pe vremea asta moharata :)mi am dat seama ca vrei sa le schimbi....bafta cu prietenul din bucuresti sper sa iti gasesti jantele dorite....sa te vad cu ele pe masina cand ne vom intalni (daca ne vom intilni vreodata noi bertonistii)......

sabothor 15-11-07 21:29

3 Attachment(s)
NU man .. nu m-am suparat. Damn' !!!

Daca m-as supara eu pe voi ..mai ales ca suntem doi-trei .. cu cine m-as mai sfatui eu?

Am atasat mai jos niste poze si cu alte oferte ale mele si v-as ruga sa imi dati un sfat ce sa aleg ..

Eu in principiu as merge pe cele de turbo ca imi inspira cea mai mare incredere ...

Poza1: Dezent F
Poza2: Opel Turbo
Poza3: Momo GTR (jantele astea sunt destul de zgariate, deci fizic nu arata prea bine .. )

algorunescu 15-11-07 21:53

Mie-mi place ca jantele sa contrasteze cu culoarea masinii. Adica la a ta sa fie albe si cat mai "pline". Setul doi mi se pare ca da cel mai bine ca are spitele mai groase.

All times are GMT +2. The time now is 09:27.

- Copyright 2026 4Tuning