![]() |
Re: B 89 Wrc
Quote:
|
Din cate stiu eu 9000-9500...volanta aia hiper usurata il ajuta! :D
|
Quote:
|
motorul stock moare pe la 5000? in cazul asta ce pot sa iti spun..daca vorbesti despre al tau..imi pare rau de el! :D
|
Bai Florine vad ka ai multi fani la dacia asta a ta,makar e bine ai si tu o satisfactie ka te`a rupt de bani si nu prea kred ka mai gasim unul ka tine sa bage atatzia bani intr`o dacie.Nici mie nu imi plak daciile dar a ta e tare orikum.Pe mine insa nu ma koafeaza asa ceva orikat de tare ar fi ka ma 2 m hahaha si nu am lok in ea,poate sa skot skaunul de la sofer hihih.Kaluvenom
|
Quote:
|
6200 pana acolo am mai simtit eu...(49mii reali ;) ) PS. nu crezi ca suntem cam offtopic??
|
Quote:
|
Final statement: turometrul merge bine...si nu vb din amintiri.."prietene".
|
Sunt un incepator...dar avand in vedere cum arata masina inainte de a te apuca de ea acum arata super tare...si e facuta cu cap...jentzile alea sunt prea tari , bravo WRC
|
B36WOW - nu-ti plac daciile..dar esti fan Mirc tata! pfoaii..!In alta ordine de idei ..WRC-ule tare frate - mai ai ce sa-i mai faci? :) E f frumoasa in realitate! keep going :)
|
Quote:
|
numai nebuni .. cati bani baga astia`n bãtrânele lor ... WRC`ule nota 9 si`o portie de cartofi :)
|
Astepti sa-i puna motoru ca sa-i dai nota 10?:p
|
nope .. atunci o sa primeasca un Big Tasty from Mc Donald`s :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning