![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
https://forum.4tuning.ro/576-shine-ru...va-racing.html Enjoy! |
Quote:
il las in pace pentru ca m-au sunat foarte multi tovarasi mi-au vb de el si omu (nu e pe treaba lui) viseaza cu ochii deschisi si chiar nu are nici un rost sa ma cobor la nivelul lui...si sincer nu el este "slab" ca munceste cu fibra,e "slab" cine ii da bani sa i faca masina !eu unul nu m-as lasa p mana lui ! si eu am un proiect cu pisica (legat de bara fatza) dar in nici un caz nu mai fac greseala pe care am facut-o cu e46 le !!!.. bara de m pe e36 este sfanta !!!:D si cea mai frumoasa ! |
Quote:
traiasca REMUS...crima...poate il corupem pe tovarasul Sant0s sa iesim cu o camera intr-o seara ;) facem putin bahaos :D aseara dupa ce ai plecat de la mine in 7000 de ture, am tranversat spre casa si m-au luat aia de la florarie la maciuca ca ei dormeau :))))))))))) imi zicea unu din ei: - ce motociclete erau alea vecine de se auzeau asa? - nu erau vecine motociclete, erau masini! - inseamna ca au trecut ceva masini acum cand ne-au trezit! - da, una! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: i-am aratat filmarea la roman ca nu ma credea ca era doar un mic 1.8is :lol::lol::lol::lol: hai vezi ce faci si ne auzim la telefoane! |
Quote:
legat de Remus am suspinat mult dupa toba asta cand am vandut masina verde !!!am luat-o inapoi,stiam eu de ce suspinam... la Razvan o sa vina alt fraier spate acolo il cheama Eisenmann e dat dreacu si ala ...sa vezi cand o sa inceapa fraieru sa urle :D:D:D.. iar legat de vecinii tai imi cer scuze :D...am plecat de pe nisip si a inceput fraieru sa urle :):D:D:D sa traga cu mitraliera ca eram in 7000 :D:D:D:D:D... traiasca motocicleta 1.8 is :D:D:D... vorbim pentru treaba cu Razvan ! |
Quote:
hai sa vine si Eisenmann-ul la Razvan si porma sa vezi mortii cum sar din cimitir:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lo l::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=vOUyHYNglIE |
mergi ''vere'' la pitesti?
|
Quote:
ma pun cu ei la "Treaba":)) si vin https://www.youtube.com/watch?v=kCPFfsp1kwk |
Quote:
|
mareane vreau sa te intreb si eu ceva poate ma poti ajuta cu o combinatie;)...am vazut ca te am in lista da nu imi apari daca ma vezi vreodata on da-mi un semn cv idul e la fel ca nickul:)
https://www.youtube.com/watch?v=5hIe3VejfOE |
3 Attachment(s)
Sa va povestesc ultima mea "PATANIE" !!!!!!!!!!!!!!!!
VA ANUNT CLAR CEI CU PROBLEME CARDIACE SA NU CITEASCA ACEASTA INTAMPLARE !!! mergand acasa foarte obosit dupa antrenament,yo marean care este ajung la bariera de la Domnesti !!! nu aveam p nimeni in spate si m-am gandit sa dau si eu prioritate unui tirist (cei din stanga respectiv dreapta au cedeaza trecea)...a trecut omu cu tiru si bam plec de pe loc cand din dreapta intra unu in mine :D...(o Dacia Break alba)...parchez masina omu se da jos foarte revoltat ;) chiar se rastea la mine ca (domne ai intra in mine eu stateam p loc,tu ejti vinovat hai la politie ) :lol: ...il iau cu frumosu si ii explic bai nene uita-te aici in spatele meu ce scrie ?? (stop !!! si ai semn mare cedeaza trecerea? )..da domne dar tot ejti vinovat ca eu stateam p loc !!!..in fine am ajuns de comun acord sa mergem la politie la Bragadiru noi gandindu-ne ca scapam mai repede (ajungem acolo cand i-a zis gaboru ca ii ia permisu si amenda mare de tot omu se ruga de mine sa mergem la intelegere amiabila ) eu spunandu-i (nu mai sunt eu vinovat?? ) si plecam tocmai in Pipera :|...am consumat azi 9 litrii de benzina (care probabil ii consumam in maxim 3 zile)in drum spre Pipera il sun p Daffy si il intreb daca stie unde e centrul de asigurari..l-am luat p Daffy de la Floreasca ajungem acolo la centru de asigurari si incepe circu :evil: :evil: (cum am intrat p usa gagica de la birou ne spune nu mai primim accidente este ora 15-30 la ora 15-30 noi inchidem)dar defapt telefonu lu Marean arata ora 15-27...ne-am rugat de aia pana la urma a venit sefu lor ca a inceput Marean cu dalea urate :D:D:D...cand ne luati banii cand faceti cand dregeti si a "SPUS IN VOCE TARE ULTIMA PERSOANA ESTE DOMNUL CU GLUGA IN CAP---ADIK EU :!::!::!:" Ne da gagika aia o fisa de constatare amiabila si de aici INCEPE CIRCU :pelvic_th Se apuca Romanu cu Dacia sa scrie cand scrie numele )Licsandru Traian si la Prenume a tras linie am inebunit de ras :lol :lol::lol:......hai treaca de la mine am zis ca o fi uitat sa scrie prenumele si a scris sus...cand ajunge la partea cu (ma indreptam din directia si scrie CHIASNA nicidecum (C.H.I.A.J.N.A) :lol::lol: m-a apucat un ras =)))))))) (si omu ma intreba de ce rad foarte mirat :???:?? ) dupa ,o comite iar ,la asigurare a scris ca el o are din 2009 pana in 2019 (asta era data permisului :lol: ) iar am ras iar :lol:...ma apuc scriu eu datele mele cand se aude asa prin sala aia (Domnisoara trec si seria motorului ???ca nu am ridicat capota sa ma uit =))))))))dictalooooo :lol: :lol :lol: sa moara gainile lu Jakalu m-am cracanat de ras =))) ... Ajungem la partea cu bifatul casutelor (unde scrie MARE SI CLAR SUS IN PAGINA "LA PUNCTUL 1 SI 2 TAIATI SITUATIA CARE NU RASPUNDE ) Se apuca Romanu si taie si 1...si 2...si 3.... =)))da bule mama opreste-te :chuckel::chuckel:vere ca doar primele 2 tre sa le tai...ducem fisa la birou..(nu e scrisa bine , de ce ati taiat casutele ?,de ce nu ati scris prenumele ? ) da bule mama apuca-te si scrie iar !! a 2 oara ce face Romanu in locul unde trebuia sa scrie asigurarea a scris numele lui (se facuse si asigurator pe loc omu :lol :lol: (face boss :(:(:( iar am gresit dute si cere si tu alta ca mie rusine ca sunt om in toata firea SI "RADE PUSTOAICELE ALEA DE MINE" DA BULE MAMA "RADE TOATE CA IE MULTE" :lol: :lol :lol: !!! ma duc la fata de la ghiseu mai vreau un exemplar va rog frumos ca iar s-a gresit !!!la care fata (ia de aici 3 formulare:x:x si veniti cu unu singur:x :lol: :lol: da bule mamaaaa eram gata pe jos nu mai puteam de ras :lol: In final scriem noi cum trebuie si ce zice omu (e greu tare sa complectam o fisa dasta pe cuvant de onoare ) si ii zic yo (hai vere la chiasna sa complectam inca 2 fise vrei ;) ?..el nu si-a dat seama de "IRONIE" :D:D:D....ajungem la ghiseu in fata noastra 3 Romani grasi cu burtile pana la gura :D...gresise pentru a4 oara :lol: (ce v-am zis eu domnule cine sa scrie pe fisa asta???vinovatul da??? cine e vinovat ?? Dumneavoastra??nu domnisoara eu sunt nevinovatul.Pai si atunci de ce ati scris pe fisa de VINOVAT ??? :rolleyes2 da buleeeeeeeee :rolleyes2 BINE INTELES IAR AM RAS )Pleaca omu de la ghiseu cu al 4 lea set de "fise" la care spune el (arunca alea Ioane ca "IE GRESITE TOATE" LE MAI FACEM O DATA) Dam fisa (a fost bine de data asta ) ne spune sa mergem in parcare pentru poze (sa asezam masinile in aceeasi pozitie in care s-a intamplat accidentul...eu ii zic constatatorului sefu ma duc sa intorc masina,ii dau telefonu lu daffy (asa am intors masina --- https://www.youtube.com/watch?v=8ePG9HKTHxM ) la care pana sa aseze Romanu breaku vine un mosulica cu walkie talkie in mana rastea cu voce tare numarul meu de inmatriculare =)) si incepe (iesi afara cu masina din parcare sa iti faca poze afara pe strada nu ma intereseaza :weirdface..era praf (putin spus beat) =)) intr-un final l-am calmat...am facut pozele...plec acasa ,am lasat pe daffy si amica lui Daniela (nu m-am putut abtine si i-am cerut id ei de mess :doh: chiar daca Daffy a avut o relatie cu ea in trecut ) am ajuns acasa plecat de dimineatza,mancat doar de dimineatza:D...venit de la antrenament obosit tare...dar pe cuvant de onoare am ras de si acum ma dor obrajii si burta !!! in final m-am ales cu masina lovita !!! si cu id Danielei (care este bruneta cu ochii caprui)! astept sa depun dosarul de daune si mai departe nu va spun dar daca lucrurile decurg ok ,masina va iesii altfel dupa acest accident ! si daca iese cum mi-am propus NU SE MAI VINDE !!! |
fortza break-ul...nu are nimik:lol::lol:
imi place ca amandoua erau inscrise pe bucale:lol: angajeaza-te dreaq la o patiserie...sa inveti sa faci donuts d'alea...cum le zice:twisted::twisted: |
NU ESTI PE TREABA TA FRATELE MEU!!!!!:shock::lol:
|
Sorry pt. masina .. insa nu e grav ;)
Si apropo .. daca tot ai luat ID-ul Danielei .. de ce nu-l imparti cu noi, asa cum e frateste si frumos ? Ca doar nu e borcan cu gem sa se termine :P :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning