![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
frumos la BICAZ ;)) merg in fiecare vara ! iar acum mia frumos cu asa masinutza pe baraj :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
SFW, ce sa mai... Clar cel mai tare A4!! respect! ;):D
te opresti aici cu modificarile sau mai ai si alte planuri de viitor?.. |
Quote:
eh, nu e cel mai tare, dar sunt multumit de cum arata ( chiar indragostit :D ). oricum, multumesc :D Cum am mai spus, deocamdata atat, urmeaza in iarna sa ma decid daca trec la altceva sau ma bag la modificari serioase, adica in ceea ce priveste performanta (si unele accesorii de design) |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
A thing of beauty :eyebrow: :love: :love: :love: :love:
|
intr-adevar.. este bestiala! :shock: :shock: :shock:
|
Prea tare S5-ul :|
Dar si a4-ul tau e o super masina...foarte foarte frumos, o masina la vederea careia n-ai cum sa nu ramai macar uimit :D In legatura cu stopurile, as zice ca daca nu-l vinzi deocamdata sa iti iei stopurile clean...cele cu leduri nu sunt foarte tari... |
fratele meu ... super tare masina ... am vzto de mai multe ori prin fatza la fac de chimie ... dar intr-o zi era sa pierd tramvaiu din cauza ta ... oricum ... e tare masinutza ... tine-o tot asha ;)
|
Quote:
O varianta la stopuri ar fi fost cele cu leduri ... si vopsite ... am mai vazut si arata bine ... Quote:
Presupun ca era sa-l pierzi ca te uitai la ea sau ceva de genu ... nu ca era sa dau peste tine :lol: (glumesc :-) ) |
Multumesc :oops: :oops:
Presupun ca era sa-l pierzi ca te uitai la ea sau ceva de genu ... nu ca era sa dau peste tine :lol: (glumesc :-) )[/QUOTE] mai bine zis o admiram ;)) ... poate ma iei vreodata la o plimbare ... :D |
Quote:
|
dai shi tu un PM cand vii ... :D
|
SFW , ziceai ceva ne neoane prin paginile anterioare ( am citit printre randuri ) pana la urma le-ai pus pe masina ? pune nijte poze... masina e misto si motoru ( nu te plage ) cu consumu cum stai ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning