Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

Psycho 06-09-07 22:44

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1083434)
bun... altcineva alte serviceuri mai stie?

la capatul lui bucureshti acolo in spate la kaufland .. asa e una bucata electrica auto ... acolo ... si lucre bine si eftin ;)

sonykel 07-09-07 01:07

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1086009)
la capatul lui bucureshti acolo in spate la kaufland .. asa e una bucata electrica auto ... acolo ... si lucre bine si eftin ;)

mersi vecine;)

GRIGO 12-09-07 09:16

vreau si eu sa cumpar un casetofon de masina ... aveti careva de vanzare cunoasteti pe cineva care da ... nu vreau cine stie ce casetofon cat mai bun la bani cat mai putini ... il cumpar pt masina de la firma ....
astept oferte ...

aikman 12-09-07 19:32

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1083434)
bun... altcineva alte serviceuri mai stie?

ala de langa bazar de acolo ... sunt meseriashi aia

Quote:

Originally Posted by NasuL (Post 1058820)
O intrebare simpla, astia de la dacia au facut plafoniere din piele pt nova ,supernova ,solenza ?

daca vrei te duc eu la un baiat care pune piele (imitatie) si lucreaza destul de ieftin

CT-07-APV 13-09-07 00:26

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1096558)
daca vrei te duc eu la un baiat care pune piele (imitatie) si lucreaza destul de ieftin

Intreaba daca imbraca si bord in imitatie de piele

aikman 13-09-07 08:56

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 1097068)

nu cred ... dar oricum intreb maine daca e si te anunt

GABBY_ 13-09-07 11:45

la un casetofon normal radio se aude cam intrerupt atunci cand merg mai repede cu masina ,asta chiar daca se intampla in oras.face asa cam la orice post de radio.am umblat un pic la antena si poate aceasta sa fie cauza ?poate ma puteti ajuta .ms

aikman 13-09-07 13:39

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1097659)
la un casetofon normal radio se aude cam intrerupt atunci cand merg mai repede cu masina ,asta chiar daca se intampla in oras.face asa cam la orice post de radio.am umblat un pic la antena si poate aceasta sa fie cauza ?poate ma puteti ajuta .ms

pai dal naibi de radio ... ia un mp3 meseris ... un cd cu melodii care-ti plac si gata ... nu se mai intrerupe :lol:

quick_5hifter 13-09-07 13:47

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1097659)

Gabby, totul se datoreaza cladirilor din oras, iar in extraurban de la pomi/stalpi/orice obstacol...singura solutie e sa cumperi un tuner DAB care se invarte pe la 500 ron (Pioneer). Sau ar merge cu un amplificator de semnal de la Dioda, montat pe traseul antenei, foarte aproape de unitate. Poti intreba si la Dina Electronic, la Troscadero :-)

GABBY_ 13-09-07 22:48

asa man ,raspuns klumea vroiam ;) ms mult .e masina lu tata si nu se merita investit in ea ,curand va venii si a mea iar atunci altfel va fi treaba

aikman 15-09-07 15:42

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 1097068)

nu imbraca bordu ... a zis ca se vad multe cusaturi ... oricum omu e nebun ... are piele pe dacie :)))

acum daca tot ne ajutam ,eu vin cu intrebarile ... care imi zice si mie exact cum dau polish ?? ca nu cred ca pot sa dau prea multe erori .... alta intrebare ... eu am pe mashina mai multe zgarieturi mai mici asa .... pot sa fac ceva sa mai dispara din ele , adica polisu face ceva sa nu se mia vada chiar asa alea ??

CT-07-APV 15-09-07 17:30

Te pot trimite eu la cineva care lucreaza foarte bine. Zgarieturile mici daca nu au ajuns la tabla/kit le poti astupa cu polish abraziv, asa daca dai doar cu carpa nu prea rezolvi multe. Daca sunt foarte mici le poti astupa la carpa. Citeste instructiunile de pe cutie/tub si dai bataie

aikman 16-09-07 08:30

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 1102059)
Te pot trimite eu la cineva care lucreaza foarte bine. Zgarieturile mici daca nu au ajuns la tabla/kit le poti astupa cu polish abraziv, asa daca dai doar cu carpa nu prea rezolvi multe. Daca sunt foarte mici le poti astupa la carpa. Citeste instructiunile de pe cutie/tub si dai bataie

da si tu un id ... sa vb mai pe larg

GABBY_ 18-09-07 16:19

ce ati face daca v-ati gasii masina de la firma dimineata in parcare cu parbrizul spart de un cataroi,aruncat in noapte de un vecin cu care ati mai avut divergente dar ptr care nu aveti acum nici martor dar nici probe ca el a fost.astept sfaturi si sugestii de orice fel si pe pm .ms anticipat

ERY 18-09-07 16:21

Mi-as cumpara o prastie...el la apartament sigur are mai multe geamuri decat am eu la masina...

All times are GMT +2. The time now is 18:20.

- Copyright 2026 4Tuning