![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
la capatul lui bucureshti acolo in spate la kaufland .. asa e una bucata electrica auto ... acolo ... si lucre bine si eftin ;) |
Quote:
|
vreau si eu sa cumpar un casetofon de masina ... aveti careva de vanzare cunoasteti pe cineva care da ... nu vreau cine stie ce casetofon cat mai bun la bani cat mai putini ... il cumpar pt masina de la firma ....
astept oferte ... |
Quote:
ala de langa bazar de acolo ... sunt meseriashi aia Quote:
daca vrei te duc eu la un baiat care pune piele (imitatie) si lucreaza destul de ieftin |
Quote:
|
Quote:
nu cred ... dar oricum intreb maine daca e si te anunt |
la un casetofon normal radio se aude cam intrerupt atunci cand merg mai repede cu masina ,asta chiar daca se intampla in oras.face asa cam la orice post de radio.am umblat un pic la antena si poate aceasta sa fie cauza ?poate ma puteti ajuta .ms
|
Quote:
pai dal naibi de radio ... ia un mp3 meseris ... un cd cu melodii care-ti plac si gata ... nu se mai intrerupe :lol: |
Quote:
|
asa man ,raspuns klumea vroiam ;) ms mult .e masina lu tata si nu se merita investit in ea ,curand va venii si a mea iar atunci altfel va fi treaba
|
Quote:
nu imbraca bordu ... a zis ca se vad multe cusaturi ... oricum omu e nebun ... are piele pe dacie :))) acum daca tot ne ajutam ,eu vin cu intrebarile ... care imi zice si mie exact cum dau polish ?? ca nu cred ca pot sa dau prea multe erori .... alta intrebare ... eu am pe mashina mai multe zgarieturi mai mici asa .... pot sa fac ceva sa mai dispara din ele , adica polisu face ceva sa nu se mia vada chiar asa alea ?? |
Te pot trimite eu la cineva care lucreaza foarte bine. Zgarieturile mici daca nu au ajuns la tabla/kit le poti astupa cu polish abraziv, asa daca dai doar cu carpa nu prea rezolvi multe. Daca sunt foarte mici le poti astupa la carpa. Citeste instructiunile de pe cutie/tub si dai bataie
|
Quote:
da si tu un id ... sa vb mai pe larg |
ce ati face daca v-ati gasii masina de la firma dimineata in parcare cu parbrizul spart de un cataroi,aruncat in noapte de un vecin cu care ati mai avut divergente dar ptr care nu aveti acum nici martor dar nici probe ca el a fost.astept sfaturi si sugestii de orice fel si pe pm .ms anticipat
|
Mi-as cumpara o prastie...el la apartament sigur are mai multe geamuri decat am eu la masina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning