![]() |
re: '97 Civic EK (swap K20)
mai conteaza care a plecat in fata ... conteaza cine a trecut primul linia celor 400m.
|
Quote:
|
Quote:
trag concluzia ca posesorilor de honda le place vrajeala :twisted: |
Quote:
in cazul meu , vreau sa cred ca accept realitatea si ca am acceptat-o mereu . nu e de mirare ca te fac leturile , e normal sa te faca si oricum sunt incadrate o grupa mai sus . daca chiar nu ai vandut masina , du-te la raliuri in continuare si demonstreaza ca poti mai mult decat am putut eu cu boxsterul ;) |
E greu sa fiu prezent la o distanta asa de mare.
Daca l-ai batut felicitari si sa ii fie rusine ca umbla rezultatele in halul asta. |
stai frate ca nu poti sa pierzi cu o masina de 3000 euro in fata unui porsche
hai sa lasam sa vb masinile la arad la DRAG |
in loc sa fie o competitie fair-play intre voi, sa schimbati ideii uni cu alti. voi va masurati p***. a mea e mai mare, ba a mea, ba a mea e, parca a-ti fi la gradinita.
sunt posesor de honda de 4 ani, stiu ca au motoare foarte bune si toate cele bla bla bla. dar fiecare nas isi are nasul. mentineti competitia pe strada nu pe forum. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Florin numai are TNT-u....
|
Quote:
|
Quote:
|
Am citit tot thread-ul; Felicitari ! Ai fi intr-adevar o referinta dac-ai incerca si cu un Turbo pe motorul asta ... ;)
Bafta ! |
Foarte frumos marutzule , prea tare masina . Ce nu inteleg, dc oriunde este vorba de masina ta toti se leaga de tine , le e chiar asa de greu sa se dea din nou cu tine ? Pfff , oricum nu conteaza ce zic alti , fati masina sa inchida guri la masini mult peste a ta ! MUULTA bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning