Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

nepotu 19-11-06 12:59

Re: TXA

fate am si yo o curiozitate...un offtopic si imi cer scz k intervin cu el aici dar stie cineva dintre voi impatimitzii de ursuletzi vreun urs roshu cu nr. de inmatriculare B ... NOS???

dj16xxs 19-11-06 14:13

Quote:

Originally Posted by nepotu (Post 628610)
fate am si yo o curiozitate...un offtopic si imi cer scz k intervin cu el aici dar stie cineva dintre voi impatimitzii de ursuletzi vreun urs roshu cu nr. de inmatriculare B ... NOS???

b69nos este chiar de vanzare si omu' are cont pe 4tuning :b-69-nos...daca te intereseaza masina cauta la bazar ca are date si nr de contact acolo

numai bine!

syncron 19-11-06 17:59

Quote:

Originally Posted by nepotu (Post 628610)

sall e ursu meu shi iti pot spune toata istoria lui , masina a fost B 77 VEC poate o stiu mai multi asa daca intri pe NSL e postata pe prima pagina sant shi filme cand am luato era rosu perlat sper ca te-am lamurit pana aici. Io i-am montat alta chiuloasa semeringuri consumabile alt diferential am dezechipato complet i-am schimbat sortu spate contururi aripi spate umflate sant aduse se afara originale nu fibra am vopsito tobe etc. are motor de 2.7 cu 2.5i trage foarte bine motoru e omologat a fost de vanzare acum vreo 2 luni ca aveam nevoie de bani acum daca e vrunu interesat vb. ca nu ma mai grabesc care vrea mai multe detalii sau sa o vada mai de aproape 0723889623 oricum sa-u bagat destui bani in ea shi multa munca daca esti curios de ceva anume vb. bafta:lol:

nepotu 19-11-06 19:09

man ai un id de mess sa vb si noi??? sau poti sa postezi niste poze cu masinutza ta??? te rog mult dak poti....sau macar intra pe messenger pe id asta sa vb....nepotu_rag3....bafta!

nepotu 19-11-06 19:10

scz si pt offtopicu asta...

syca09 25-11-06 11:26

Quote:

Originally Posted by nepotu (Post 629037)
scz si pt offtopicu asta...

Scuze ca ma bag aici dar cred ca aici aflu ce imi trebuie....cum fac sa dezlipesc si eu geamu de pe far la urs sa pun si eu angel ayes Scuze daca am deranjat.

MariusTXA 25-11-06 18:14

pai frate acum vor incepe toti care au un bmw si au o problema sa posteze aici la postul meu,fa un post separat cu ce ai nevoie ca e mult mai bine asa.....

claudiu lucian 26-11-06 17:35

am vazut ursu txa p la brancoveanu, la un service, sau c e ala. e prima data cand il vad live d cand e refacut si vreau sa te felicit marius, frumusete d masina c ai. bv. prima data mi-au sarit jantele in ochi sidup aia m-am uitat la masina, am ramas uimit, iar cand am vazut nr....am inteles si m-am debocat :D

MariusTXA 27-11-06 01:08

e atelierul unor buni prieteni de ai mei acum,si o sa ma mai vezi pe acolo dar nu vin mereu cu ursul,eram atunci cu el ca sa imi pun noile scaune care abia mi-au sosit de la germanica si le-am si montat,maine o sa pun niste poze.

MariusTXA 28-11-06 01:16

4 Attachment(s)
pozele cu scaunele au sosit.................

naka66vio 28-11-06 10:34

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 639403)
pozele cu scaunele au sosit.................

belea scaune ai si centurile la ele sau le folosesti pe cele vechi?

claudiu lucian 28-11-06 10:59

frumoe cam pretentioasa culoarea asta.

mihaitzaa 28-11-06 14:47

Scaunele arata mult mai bine in realitate decat in poze...

MariusTXA 29-11-06 00:23

centuri o sa-i pun altele,cat despre culoarea lor asa a fost sa fie si mie personal imi plac si cat de pretentioase sunt o sa vad,merci mihaita.....ai montat kitul de ambreiaj????

B-83-DAC 29-11-06 01:30

bravo...arata foarte misto scaunele...abia astept sa te auzim cu o parere legata de felul in care te simti la volan in ele...oricum sunt sigur ca mai ales pe viraje face toti banii...multa bafta in continuare

All times are GMT +2. The time now is 18:44.

- Copyright 2026 4Tuning