![]() |
Re: AfterDark Racing
mai e cineva p`aici?
|
Nu stiu daca are rost sa mai raspundem, dar... mai suntem
|
Quote:
|
Eu mai sunt pe aici :D !!! LOL !!! S-a postat pe acest forum, iiiincredibiiiilll.....
|
Quote:
@Dan: Intradevar, este incredibil ca mi-am amintit sa mai intru si pe aici. Ma bucur pt faptul ca esti, macar virtual si tu aici |
@tratament - nu esti informat corect ;), suntem pe strada nu pe forum :D
|
Odata era si hunedoara pe aici :D
|
Radule, macar atat tati daca nu si pe altundeva!!!Pacat ca s-a terminat asa :( EU zic ca mai are o sansa acest club!
|
Quote:
|
Salut baieti,
Am vazut acum 2 zile un Clio rosu (cu numere de Hunedoara) cu sigla AfterDark in Craiova. Din cate-mi aduc aminte, omu' care avea (si probabil inca mai are) masina, e inscris inca de pe la inceputuri la voi in club. Ce mai ziceti? Ce se mai aude cu clubu' vostru? |
@danezubmw - ia legatura cu mine sau cu Silviu - poti continua discutia pe forumul privat.
@gabi - tot ce pot sa spunem momentan e ca este de bine ..... |
Ma bucur pentru voi, pentru ca AfterDark a fost, totusi printre primele cluburi auto din Romania (chiar daca fara acte).
|
Gabi mai sti ce numere avea clio?
Yo ii cam stiu pe cei ce au fost in club din hd..da' nu stiu sa fi avut vr-un clio rosu... ???:?: |
Nu mai stiu exact ce numar avea. L-am vazut la prietena, in fata restaurantului, si 100 % avea sigla AfterDark lipita pe portbagaj. Poate-l mai vad si, de ce nu, poate dau si de sofer.
|
Pot sa spun decat:
Will be back soon!!! :D Si Gabi: 10x 4 carring!!! ;) Si multumim ca ne-ai tinut minte!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning