Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

Secretar WSR 09-12-06 23:33

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

m-am obisnuit cu soiu asta de oameni insa acuma am spus doar ca nu stiu daca chiar toate-toate premiile vor fi luate de oradea pentru ca si altii pregatesc niste avioane practic si asta e interesant de urmarit !!!
astia noi fara masini tre` sa ne luam popcornu si sa vedem ;)

DR.ZOZO 09-12-06 23:39

dami o adresa sa vad ceva nu numa vorbe

Secretar WSR 09-12-06 23:47

pai de ex. husky pregateste multe masini ff tari .... porsche 996 ,350z, 4 choper , impala, dodge charger apoi matiz full megane mazda 3 celica si un rx8 care sunt gata din cate am inteles si nu numai ca sunt ele masini destul de tari si si modificarile sunt pe masura .....
dar repet nu vreu sa dau mai multe detalii ca oamenii m-or rugat sa nu dau iama in tara despre proiectele lor ...sper nici Husky sa nu se supere

DR.ZOZO 10-12-06 00:42

nici eu nu imi ascund lucrarile,le si pun pe forum.

civic_ex 10-12-06 01:24

BA VACA JEGOASA...RUPEMI-AS P..A MATA DE AI CURAJ SA DAI OCHI CU MINE ASA PALMA TE ASTEAPTA CA VAI DE JEGU TAU ...DE IL FACI TZARAN PE TATATAU...MA JEGOASA ITI GARANTEZ CA TU NU VII CU NOI NICAIERI VREI???II RUP PICIOARELE LA CARE TE ADUCE DAR SI TIE...PISAMAS PE NASU TAU DE WC PUBLIC CE ESTI....MA CARPA TU MA FACI TZARAN??PFOAI IS CURIOS CE CURAJOASA VEI FI DUPA ASTA SI DACA TE TINE SA DAI OCHI CU MINE....PENALA ORDINARA CE ESTII...GRASA NESPALATA IMPUTITA ...DA CE TUPEU PE CAPU TAU SA MOR IO...TU SECRETAR WSR??TU ESTI CARPA WSR..UN NIMENI IN DRUM SI PLIN DE PRAF...NICI DRAK NU TE ADORA SI TU TE BAGI CA PROASTA IN TARG...BA CE M-AI SUPARAT VAI DE P..IZ..DA TA...[/QUOTE]

au, asta da injectie. iao moale bosu, nui motiv de nervi.

ps. flavia, ii sandu mai dintr-o bucata, da nu taran. iao mai moale cu vorbele.

SoundIdentity 10-12-06 08:49

Quote:

Originally Posted by only_4dan (Post 654674)
OAMENI BUNI! nu injurati fata ca nui fata rea(personal nu o cunosc), si nui frumos sao injurati, are si ea o opinie si o zice, iar daca nu va place opinia nu sariti cu injuraturi pe ea (e apartinatoare a sexului frumos), incercati sai explicati mai frumos, "sai arati cum sta treaba" dar nu cu de-astea de mama
cand am citit acel mesaj si pe mine ma durut!, dar saraca fata?, cred ca si plange:sad:
in fond si la urma-urmei vorbim de masini
STIU CA NUI TREABA MEA SA MA BAG IN PROBLEMELE ALTORA, DAR NU MAM PUTUT ABTINE!!!! peace

daca o cunosti cred ca iti schimbi unele pareri..:) sexul frumos e de respectat si de iubit dar la fenomenu asta iti tre gusturi speciale:):):) daca ar vorbi unu din baieti nostri implicati in ''familia'' de tuning din oradea despre ce vorbeste ea ar fi altfel priceputa treaba dar cum am mai zis ea habar nu are cu ce se mananca tuningu nostru dar gura o depaseste de 10 ori si vad ca are tupeu sa mai si JIGNESCA ...nu-i moale la faza asta ...io nu ii mai zic nimic dar ce e al ei de la mine sper sa o primeasca pana-n craciun :):):) daca crezi ca am fost pre dur cere cateva pareri despre femeia asta dintre baieti din wsr ..daca unu o lauda atunci pe ala nu il cunosc :):)gata cu barfa punct

BIG_mafia 10-12-06 09:16

asta da ceara...revenind on-topic sandu inovata`i ceva nou? :D :P

SoundIdentity 10-12-06 09:17

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia (Post 654914)
asta da ceara...revenind on-topic sandu inovata`i ceva nou? :D :P

baa am o droaie dar nu am timp de ele sa le pun numa asa scurt la o barfa dar va promit ca ceva tot expun :):):):):)

joe_infect 10-12-06 10:32

ar trebui sa pun si eu cate ceva poze pe aci ca inca nu am pus....:D

BH-15-RIC 10-12-06 10:54

Pai si ce mai astepti ???? Bagaaaaaaaaaa pozeeeeeee !!!!!!!!!;)

DR.ZOZO 10-12-06 13:43

RIC am ceva ce te-ar interesa,sunama

FaQ4EvEr 10-12-06 14:13

ba carpa ordinara ce esti jur ca esti proasta sa fim serios d c pixu meu te legi de toata lumea nu inteleg???uitate la tine prima data pe toti ii faci tzaran ce ti a facut sandu sa il faci tzaran?? 2 la mana hop si tu revii aici si esti cu p......da pe sus sa fim seriosi lasa te de meseria asta ca nu e de tine.Ce stii tu mai bine ??sa combini oameni sa fim serios.recunosc ca nu am masina tuningata sau ceva de genu asta si nu mie rusine sa o zic dar sincer am intrat si eu in clubul asta ma bucur fff mult ca m au primit asa numai cu muzik dar fata mea tu esti praf rau d tot niciodata nu ne ai arat nimik si acuma vi si faci pe secretara la wsr???da stii ceva.DUTE LA DRACU, si mai bine iesi din wsr parerea mea cine nu e de parere cu mine sa ma scuze dar nu m am putut abtine sa nu zic de incultura asta de femeie e o inapta, si eu zic ca oradea oricum v a rupe bucurestiul la orice ora intradevar au bucurestenii masini frumoase dar sa nu uitam ca oradea a fost numinta CAPITALA TUNING ULUI deci lasa ne pe noi in pace odata vezi ti de treaba ta si noi de a noastra si ink ceva nu are rost sa vi la bucale ptr ce?? sa te dai pe langa aia iar cum ai mai facut o si in alte orase???

respect WsR 4 life

P_C_D 10-12-06 14:16

Ca dic ala , direct la corazon :))

joe_infect 10-12-06 15:11

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC (Post 654997)
Pai si ce mai astepti ???? Bagaaaaaaaaaa pozeeeeeee !!!!!!!!!;)

problema e cu pot descarca de pe aparat ....... tre sa caut cablu de la aparat sa pot descarca .... dar in scurt timp pun si eu cate ceva .... sa ii arat la lumea ca am montat si eu in logan difuzoare pe fata pe locul de fabrica...:lol: ;)

DR.ZOZO 10-12-06 15:58

1 Attachment(s)
CA-M asa culoare o sa aiba OMEGA daca putem sa-i zicem culoare:)
FIRST IN THE COUNTRY.
PARERI?

All times are GMT +2. The time now is 14:48.

- Copyright 2026 4Tuning