![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
sa speram ca doar asta e la cutie si sa te vedem cu cat mai multe modificari la masina dupa sesiune
|
sa dea domnu'...oricum sesiunea sper sa nu ma tina pe loc...chiar daca sunt fara masina in sesiunea asta sunt sigur ca se va lucra ceva si la ea indiferent de vreme...cum incepe treaba vor aparea si pozele la ea
|
3 Attachment(s)
poza cu bara stabilizatoare...cam tarziu si stiu ca nu se intelege mare lucru pentru ca nu am pus-o si pe cea veche langa pentru comparatie dar asta e tot ce am reusit sa gasesc....are oricum 24 de cm in diametru...eu zic ca e ceva.
Pana cand incepe treaba cam asa doarme DACu' in spatele blocului |
somn usor...
|
Am si eu o intrebare cum ai pus semnalizari model nou pe aripi? Cum si cu ce ai schimbat forma gaurii in aripa? MS anticipat
|
mai din cate imi aduc aminte s-au marit gaurile pentru a permite semnalizatorului nou sa intre in locas...cu o banala bormasina :D
|
Poate a schimbat aripile? Logic.
|
Daca schimbi aripile trebuie modificate locasurile de semnalizare de langa far dupa si e mult mai mult de munca. Ms DAC-ule o sa incerc si eu cu bormasina ceea ce nu prea m-as risca.
|
mai gaseste o forma de a mari acele gauri eu asa parca imi aduc aminte ca a fost...
|
decupezi cu un plasma cutter
|
decupezi cu laserul :)))) hai frate chiar asa nu te duce capul incat sa sti cu ce ai putea taia ,gaurii ,indoi .... etc o bucata de tabla de tacie care o poti taia ma repet chiar si cu un desfacator de conserve ce dracu chiar asa.incercati si voi din proprie initiativa vreti chiar asa totul mura in gura
oricum eu raman la ideea cu laserul :))) |
uite ca m-am nervozat si am facut greseli gramaticale scuze
p.s DACULE bafta la examene |
Ms Caphonne eu am intrebat pt varianta cea mai simpla scz daca te-am deranjat cu ceva,sincer imi pare rau ca din vina mea ai facut greseli gramaticale .
|
Quote:
|
sorin faza cu laserul a fost o gluma totusi daca nu le ai cu mesteritul iti recomand sa nu te bagi asta daca nu vrei sa iti iei alte aripi.din cate am inteles eu tu vrei sa decupezi ,maresti coltul aripi.dupa cum a zis si dac cea mai simpla si la indemana oricui este o bormasina poti folsi si alte chesti gen flex autogen etc da risti sa stici mult
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning