![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
Bai nene vedeti ca din folie o dati in alte alea :lol:
|
masina asteapta un cadou :D
sper sa reusesc sa-l iau :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
mda, s-a dus dracu cadoul....
- Andrei -: suspensia Dragostuning alex: este rezervata Dragostuning alex: pana luni inseamna ca tot doar la arcuri raman... asta e...:sad: |
ai fi pregatit sa dai suspensia ta la schimb cu una sport? stiu pe cineva care si-a luat masina cu suspensie sport si vrea normala. nu stiu daca o mai are dar cand vin in craiova ma duc peste el, doar sa ma suni tu joi cel tarziu vineri ( saptamana viitoare) sa nu uit.
|
Quote:
Aaaa...si cu folia pe toate geamurile , a mea implineste 2 ani , e super dark black pe toata masina , in afara de geamul meu de la sofer care l-am pus dark black. In Craiova eu ma plimb zilnic si ziua si noaptea, si daca stii sa le vorbesti politistilor si daca esti dispus sa o dai jos pe loc nu patesti absolut nimic.Am luat amenzi pentru centura , radar , faruri etc , am fost oprit seara ptr controale mi-au zis de ea, dar niciodata n-am dezlipit-o ! Bafta incontinuare cu golfuletu` :-P |
Quote:
te sun maine si vorbim Quote:
salut si bafta si tie cu cielo, e frumos clean asa ;) |
nu ba tampitule nu o dai jos inainte, ca nu stiu in ce stare e suspensia ta si poate nu ii convine omului, si sincer nici eu nu stiu in ce stare e suspensia lui.. ma suni si vorbim
|
5 Attachment(s)
sa vedeti cam ce inseamna Craiova ... poze cu masina before si after wash
si 2... ascultam muzica plimbandu-ma prin craiova, si s-a oprit nu mai primeste curent amplifu... nu se mai aprinde niciun bec la el... ma uitai la siguranta si arata cam asa...(poza) ... ce are? |
siguranta aia se vede cam neagra, si mi se pare mie sau carcasa e topita?
|
siguranta nu vazui bine daca e neagra,,, ma uit mai bine maine, pe lumina...
si da, carcasa aia e topita acolo, asta am vrut sa arat cu pozele... |
Verifica siguranta daca nu e arsa:-)
|
ceva nu e de bine daca s-a topit
|
Quote:
dar din cate stiam eu tu ai sub-uri dalea de om nebun, cablul ala nu e cam subtire si siguranta cam mica? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning