![]() |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
Quote:
|
ce tricotez mah sharky de nu mai dai niciun semn peaicia ...ti-au inchis astia internetu ?:)) mai baga niste poze cu masinuta .
|
sta pe treaba:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))) ROFL!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
:paper: Quote:
Quote:
Quote:
Si ca tot veni vorba.. aseara mi-a sarit un plus de la scurta de pe dreapta .. .si astazi am uitat sa o fac.. si cand a dat intunericu` mi-am adus aminte... PREA TARZIU:))) O fac eu luni... Si am si eu o nelamurire.. cine poate sa ma "ajuta" si pe mine! Cum trebe sa fie ET`u la janta sa fie mai iesita.... adica la un ET 20 cum e janta ... intrata sau iesita spre aripa? si tre sa se miceasca ET`U ca sa fie mai in afara? adica la ET 15 e mai iesita?!? Si la E36 care este ET Stock?! Multumesc anticipat! Restu` e CanCan! :paper: |
Cu cat e mai mic ETul, cu atat janta e mai iesita in exterior.
ET0 = KILL |
https://www.4tuning.ro/tehnica-auto/j...la-z-5208.html -> uite aici ceva mai detaliat legat de jante, et si alte alea :D
|
Multumesc! :D
:paper: |
Quote:
Uneori ET 0 = WIN :lol: |
Sharky: la multi ani ma... parca azi e o zi importanta pentru tine...daca nu eu oricum iti zic la multi ani, asa ca fapt divers. Mai aveam o ora pana la 12, si spre norocu` tau am o sotioara care stie sa tina minte treburi de-astea...ca daca era dupa mine iti ziceam maine.
Dar chiar si asa, in cazul in care e ziua ta: La multi ani si ai grija la "rechinii" care incearca sa te manance incet incet... |
3 Attachment(s)
:wave:
:paper: |
VL 11 CAT
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Nu am mai postat pe aici ca nu s-a mai intamplat nimic important... si nu imi vine sa postez schimburi de placute,ulei,antigel etc... Ori postam ce trebuie ori nu mai postam :))) Oricare ar fi situatia masinuta asteapta cu nerabdare primavara! Si surprizele o sa fie si ele cateva :D Mai ales la culoare... asta daca ma decid sa ii schimb culoarea .. ca parca nu ar fi rea nici asa! Cam ce pareri ati avea la culoare... ca idee :D Restu` e CanCan! :paper: |
VL 11 CAT
6 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :oops:
Pacat ca sunt decat 8.0 MP :( . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :paper: |
sa stii ca nu conteaza cantitatea de mp,ci aparatul in sine,la tine aparatul e problema. De care e ?
|
Re: VL 11 CAT
Quote:
Aici 8 mp :| ? no way Uite aici 8mp http://mik-anonym.blogspot.com/2010/...-time-low.html True, nu conteaza MP ci lentila :rolleyes2 |
Suuperba masina.Sa o stapanesti sanatos... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning