Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nu inca o PISICA!!! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/189838-e36-pisica.html)

SV25MBN 24-10-10 11:09

Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3724433)
e simplu.. umpli un sac cu bani , il arunci in masina si zici ca ai bagat in masina un sac de bani :)))))))))))

Buna asta :)

SB09HMM 24-10-10 14:00

ce tricotez mah sharky de nu mai dai niciun semn peaicia ...ti-au inchis astia internetu ?:)) mai baga niste poze cu masinuta .

Provenzano 24-10-10 16:20

sta pe treaba:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))) ROFL!!!!!!!!!!!!!

sharkylete 06-11-10 20:27

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3724433)
e simplu.. umpli un sac cu bani , il arunci in masina si zici ca ai bagat in masina un sac de bani :)))))))))))

Sa stii .. sunt multi cu sacu`n buzunar :))
:paper:

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3751375)
da' ce faci mo de nu mai zici nimic? ce mosmondesti p'acolo?:-)

Liviule nu mai fac nimic... sunt mai sarac decat saracii.. si stii cum .. la sarac si ultima bucata de paine ii cade in handel... :))

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3752566)
ce tricotez mah sharky de nu mai dai niciun semn peaicia ...ti-au inchis astia internetu ?:)) mai baga niste poze cu masinuta .

nu prea am mai intrat aici ... ca nu am avut pt ce.. si decat sa pun poze peste poze.. nu are rost !

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3752819)
sta pe treaba:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))) ROFL!!!!!!!!!!!!!

Nu bat unde vrei sa ajungi .. si nici nu inteleg ce zici u ... minti lumea pe aici.. pana in primavara nu se va misca un surub la masina.. decat daca este musai musai !

Si ca tot veni vorba.. aseara mi-a sarit un plus de la scurta de pe dreapta .. .si astazi am uitat sa o fac.. si cand a dat intunericu` mi-am adus aminte... PREA TARZIU:)))

O fac eu luni...

Si am si eu o nelamurire.. cine poate sa ma "ajuta" si pe mine!
Cum trebe sa fie ET`u la janta sa fie mai iesita.... adica la un ET 20 cum e janta ... intrata sau iesita spre aripa? si tre sa se miceasca ET`U ca sa fie mai in afara? adica la ET 15 e mai iesita?!?
Si la E36 care este ET Stock?!

Multumesc anticipat!
Restu` e CanCan!

D0ryN 06-11-10 21:00

Cu cat e mai mic ETul, cu atat janta e mai iesita in exterior.
ET0 = KILL

MiTzA- 06-11-10 22:01

https://www.4tuning.ro/tehnica-auto/j...la-z-5208.html -> uite aici ceva mai detaliat legat de jante, et si alte alea :D

sharkylete 07-11-10 14:43

Multumesc! :D

P A K E 08-11-10 20:54

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 3790655)
Cu cat e mai mic ETul, cu atat janta e mai iesita in exterior.
ET0 = KILL

Uneori ET 0 = WIN :lol:

lupalb 08-11-10 22:06

Sharky: la multi ani ma... parca azi e o zi importanta pentru tine...daca nu eu oricum iti zic la multi ani, asa ca fapt divers. Mai aveam o ora pana la 12, si spre norocu` tau am o sotioara care stie sa tina minte treburi de-astea...ca daca era dupa mine iti ziceam maine.
Dar chiar si asa, in cazul in care e ziua ta:
La multi ani si ai grija la "rechinii" care incearca sa te manance incet incet...

DannyKid 10-11-10 20:05

3 Attachment(s)
:wave:

sharkylete 23-11-10 01:09

VL 11 CAT

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3796450)
Sharky: la multi ani ma... parca azi e o zi importanta pentru tine...daca nu eu oricum iti zic la multi ani, asa ca fapt divers. Mai aveam o ora pana la 12, si spre norocu` tau am o sotioara care stie sa tina minte treburi de-astea...ca daca era dupa mine iti ziceam maine.
Dar chiar si asa, in cazul in care e ziua ta:
La multi ani si ai grija la "rechinii" care incearca sa te manance incet incet...

Multumesc mult! Chiar a fost ziua mea. :)) si stii cum e cu femeia... un rau necesar... rau cu ele dar mai rau fara ele :))

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 3801888)
:wave:

Ms de poze ;)

Nu am mai postat pe aici ca nu s-a mai intamplat nimic important... si nu imi vine sa postez schimburi de placute,ulei,antigel etc...
Ori postam ce trebuie ori nu mai postam :)))

Oricare ar fi situatia masinuta asteapta cu nerabdare primavara!
Si surprizele o sa fie si ele cateva :D Mai ales la culoare... asta daca ma decid sa ii schimb culoarea .. ca parca nu ar fi rea nici asa!
Cam ce pareri ati avea la culoare... ca idee :D

Restu` e CanCan!

sharkylete 23-11-10 18:54

VL 11 CAT

6 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :oops:

Pacat ca sunt decat 8.0 MP :(

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

BMnWA 23-11-10 19:06

sa stii ca nu conteaza cantitatea de mp,ci aparatul in sine,la tine aparatul e problema. De care e ?

Co5m1n eXtreme 23-11-10 19:15

Re: VL 11 CAT

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3837791)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :oops:

Pacat ca sunt decat 8.0 MP :(

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Aici 8 mp :| ? no way
Uite aici 8mp http://mik-anonym.blogspot.com/2010/...-time-low.html

True, nu conteaza MP ci lentila :rolleyes2

emy_davidoff 23-11-10 19:25

Suuperba masina.Sa o stapanesti sanatos... :)

All times are GMT +2. The time now is 07:19.

- Copyright 2026 4Tuning