![]() |
Re: Scoala de soferi !
care mai sunteti care dati examen luna asta? eu pe 26 am examen (sper sa fie cu noroc ziua (26 pct) :D
p.s. sa mai reinviem topicul asta :D |
Quote:
eu din fericire sunt proprietarul permisului de vreo 3 luni :D |
Quote:
|
Quote:
"ILIOARA" . astea sunt cam grele ... fac intre 19-23 bine ... sapt asta au inceput si cursurile ( nu am fost :) ) poate ma duc de sapt viitoare . |
Inca un site util celor care incep scoala de soferi :D www.permisulauto.ro
Eu pe 21 luna asta incep. Sa fie cu noroc :) |
Quote:
... nu vreau sa va demoralizez . profa mea d economie a dat examenu alaltaieri si nu a luat .... ce caterinca am facut d ea :)) . si ea ne-a povestit cum ca a luat 24 la sala , iar la traseu a mers totu' bn , pana cand a puso instructoru' sa faca stanga(ea era pe un drum cu linie dubla de tranvai pe mijloc) si s-a incadrat in partea stanga a benzii(fara sa calce pe linia de tranvai) , a facut stanga , si mai incolo a oprito si i-a zis ca a picat . la care , asta a intrebat : "de ce ? ce am gresit ? trebuia sa ma incadrez pe linia de tranvai ?" , examinatoru sice ca nu e el instructor , da ii explica totusi si i zice : ca nu trebuia sa se incadreze pe linia de tranvai . si profa zice , da , bine , am respectat asta , dar unde trebuia sa ma incadrez ca eu m-am incadrat langa linie si tot nu a fost bine ? si instructru a inceput sa se enerveze . asta ii zicea ca aduce televiziunea , examinatoru ca nu o sa mai ia in viata ei carnetu ... caterinca . si totusi nu stiu ce a gresit profa de a picato . sper ca nu v-am plictisit . |
Eu am luat ieri examenul , azi am facut poze si maine mi-l da ! Invatati de pe carti explicate , mai ales la semne ... seamana intre ele dar au cu totul si cu totul alta explicatie . CARTI EXPLICATE ! succes tuturor ...
|
am fost ieri la examenu medical , iar la oftalmologie m-a respins ca nu am zis toate nr ( alea cu buline de diferite culori) . am nimerit doar primul nr , in rest , nu am ghicit nici unul . ce *** . sunt acromatic . nu am probleme , disting toate culorile (semafor , semne de circulatie , etc. ), dar nu disting formele formate de acestea . am aflat ca in tarile din UE , SUA , Canada , acest "handicap" nu e un impediment la examenul medical pt carnet de sofei . numai in romanica se putea asa ceva . acu iar trebe sa marc $
|
:( Naspa ... dai si tu 500 de mii , un mil lu aia si scrie apt :D
|
asa e in romania ....
mie tot la oftamologie ....mi`au scris APT CU CORECTIA OCHIULUI(adica trebuia sa port ochelari,pt ca am stat mai mult sa citesc literele alea la distanta :)) ) dar pana la urma am rezolvat..:-P pui si tu acolo o atentie ceva...o ciocolata :)),daca nu ..incerci cu $$$ ca sigur reusesti :D |
Quote:
|
Vineri la 18 am prima sedinta :D
In 3 luni ne vedem pe strazi :) |
Gataa !! :D Azi am luat carnetul :D
Sala nu stiu cu cat am luat (presimt 23 sau 24) , iar la traseu 7 pct penalizare :D :) :) |
Quote:
In maxim 2 luni ma apuc si eu de scoala...ce imi recomandati ? Eu ma gandeam la Biditrans :???: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning