![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
|
spune-mi te rog bmw-ul e21 alb 318 in ce zona este ca ma intereseaza ?
|
Quote:
|
Quote:
PS: detaliile despre unde se afla exact masinile dale pe privat, ca s-ar putea sa ajunga hotii inaintea celui care i-ai dat informatiile :) |
Quote:
|
@ meint
Treaba cu cei 300.000 pt. Audi 1000 S e cam trasa de par. Cel putin aici mai sînt destule restaurate si înmatriculate cu "H", numar de oldtimer. Daca ai ocazia sa mergi prin Germania la un "Oldtimer Tref", poti sa le vezi live. Deci, cei de la VAG daca mai vor asa ceva (au in muzeul lor), au de unde sa-si procure si 300.000 EURO nu capeti pe ea nici daca-i restaurata ca noua, nici la licitatia de oldtimere. Valoarea de piata la una nerestaurata cum e a lui mosu, e pe undeva pe la 3400 EURO. Restaurata în perfecta stare, ajunge pe undeva pe la 31.700 EURO + / -. Sursa: Forum MOTOR-TALK.DE |
1 Attachment(s)
o Manta B abandonata:sad: Zace acolo de 3 ani si nimic nu s-a mai miscat la ea...
|
300.000 euro e exagerat.La fel ca si cu masina cealalta cu 15.000 euro.Nu stiu cine iti spune tie ca au venit cei de la reprezentanta sa le ofere atat.Oricum tu cred ca nu ai nici o vina mint altii,mintii si tu.
|
Quote:
|
Quote:
Mi se pare mie sau are kit Irmscher i200 ? nu o poti salva nicicum ? |
Quote:
|
Quote:
|
OK. DE ACUMA DOAR POZE SI ATAT. NU MAI ZIC NIMIC DE NICI O MASINA. CA SE INTERPRETEAZA ALTE CHESTII.
|
Quote:
|
Quote:
Nu e irmscher i200 ca are doar 2 fante de aerisire pe bot(in loc de 4). Deci presupun ca e una banala facuta sa fie Irmscher. O sa ii trag poze mai multe zilele astea |
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning