Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

Alex30 29-08-10 19:35

Re: B 191 ZUZ my zuz

@old_boy : Am facut clean doar la portbagaj nu mai merg pe clean adica sa scot manere,bandouri etc. In caz ca vreau le scot, schimbi stilul si merg tot clean...
@Sonny : Da
@Cosmin : Cine stie cunoaste :D

Sonny™ 29-08-10 19:38

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3618499)
@old_boy : Am facut clean doar la portbagaj nu mai merg pe clean adica sa scot manere,bandouri etc. In caz ca vreau le scot, schimbi stilul si merg tot clean...
@Sonny : Da
@Cosmin : Cine stie cunoaste :D

ei na....uite ca nu am fost atent la detaliu asta...lipeste.o mai repede de asfalt...

Cosmin-SNR 29-08-10 19:40

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3618503)
ei na....uite ca nu am fost atent la detaliu asta...lipeste.o mai repede de asfalt...

Nu-i nimic;) Intreaba si ti se v-a raspunde, parca a promis ca saptamana asta o lipeste de asfalt, Mint Alex??:?:

NXdev 29-08-10 19:41

Ne tine in suspans Alex :))

Alex30 29-08-10 19:43

@sonny : Incerc...Nu-i nimic ca n-ai fost atent la detaliu am spus mult mai in spate ca vreau dungi :D
@Cosmin : Nu-mi place sa spun dar minti :sad:. Inca nu mi-au bagat banii si am si alte cheltuieli pe primul plan. Lipirea de asfalt o sa vina pe la jumatea lunii viitoare
@NXdev : Putin asa :lol:

Cosmin-SNR 29-08-10 19:45

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3618516)
@sonny : Incerc...Nu-i nimic ca n-ai fost atent la detaliu am spus mult mai in spate ca vreau dungi :D
@Cosmin : Nu-mi place sa spun dar minti :sad:. Inca nu mi-au bagat banii si am si alte cheltuieli pe primul plan. Lipirea de asfalt o sa vina pe la jumatea lunii viitoare

in fine, poate a intervenit ceva pe parcurs...nu-i nici o problema ;)

Sonny™ 29-08-10 19:47

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3618516)

nui nimic, lasa ca usor usor se face banii nu cresc in copaci...bafta cu zuz.ul...;)

B-99-SAA 29-08-10 19:50

Chiar e criza... Adica pana mea, e asa trist contextu. Stai man linistit, ca ai facut destule pana acum, o sa vina si arcurile nu te ambala. Cu rabdare se face totul, incet si cu cap, si iese tot ce ti-ai propus. Deci sa inteleg ca prima chestie or sa fie arcurile care se asteapta pe masina... nu? :D Atunci... sa vina arcurile :twisted:

Alex30 29-08-10 19:56

@Cosmin : Da...
@Sonny : Stiu dar nu mai am rabdare :-). Multumesc
@b-99-saa : Nu stiu daca am facut destule si cu bun gust dar mie unul imi place tot ce am facut...am facut ce am putut restul ramane la aprecierea celorlalti. Da, prima chestie o sa fie arcurile care o sa vina pe la jumatea lui septembrie 100%

NXdev 29-08-10 20:03

Stai calm ca ai facut destul de multe lucruri pentru ZUZ si de bun gust :P...si asta se vede fiindca ai primit vorbe numai de bine despre masina.BE PROUD

Cosmin-SNR 29-08-10 20:10

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3618577)
@Cosmin : Da...
@Sonny : Stiu dar nu mai am rabdare :-). Multumesc
@b-99-saa : Nu stiu daca am facut destule si cu bun gust dar mie unul imi place tot ce am facut...am facut ce am putut restul ramane la aprecierea celorlalti. Da, prima chestie o sa fie arcurile care o sa vina pe la jumatea lui septembrie 100%

Zuzu`le da-mi un buzz sa vorbim de treaba aia:D

Alex30 29-08-10 20:28

@NXdev : Multumesc pentru aprecieri. Asa este am primit numai sfaturi bune
@Cosmin : Nici la meci nu ma lasi sa ma uit ma :)) (ai grija cu bobina aia)

Alejandro 29-08-10 20:36

Old_boy - Zuzu nu e singuru care duce masina in forja - sunt multe logane forjate care apuca peste 250.000 km de forja fara sa aiba nimic! Ce sa zic ca tatamiu a vazut un MCV 1.6 16v cu 6 sute si ceva de mii de km care a inceput ce-i drept sa scoata cata fum alb, proprietaru nu s-a mai complicat sa repare motoru a luat altu tot 1.6 16v de la dezmembrari! In fine sa revenim on-topic - Ia niste jante cu buza;)

Cosmin-SNR 29-08-10 20:47

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3618679)
@NXdev : Multumesc pentru aprecieri. Asa este am primit numai sfaturi bune
@Cosmin : Nici la meci nu ma lasi sa ma uit ma :lol: (ai grija cu bobina aia)

=)))=))) deci mor de ras:lol::lol::lol::lol: bautura asta e de vina...bafta cu zuza :lol:

OpReA 29-08-10 22:10

te-am vazut azi pe la muncii man...
eram cu o pisica rosie prin spatele tau...dar te-am vazut tarziu
daca nu se uita un coleg de club dupa tine nici ca te vedeam...las-o si tu pe burta sa te diferentiez de celelalte loganuri de pe strada :-"

All times are GMT +2. The time now is 01:50.

- Copyright 2026 4Tuning