![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
@old_boy : Am facut clean doar la portbagaj nu mai merg pe clean adica sa scot manere,bandouri etc. In caz ca vreau le scot, schimbi stilul si merg tot clean...
@Sonny : Da @Cosmin : Cine stie cunoaste :D |
Quote:
|
Quote:
|
Ne tine in suspans Alex :))
|
@sonny : Incerc...Nu-i nimic ca n-ai fost atent la detaliu am spus mult mai in spate ca vreau dungi :D
@Cosmin : Nu-mi place sa spun dar minti :sad:. Inca nu mi-au bagat banii si am si alte cheltuieli pe primul plan. Lipirea de asfalt o sa vina pe la jumatea lunii viitoare @NXdev : Putin asa :lol: |
Quote:
|
Quote:
nui nimic, lasa ca usor usor se face banii nu cresc in copaci...bafta cu zuz.ul...;) |
Chiar e criza... Adica pana mea, e asa trist contextu. Stai man linistit, ca ai facut destule pana acum, o sa vina si arcurile nu te ambala. Cu rabdare se face totul, incet si cu cap, si iese tot ce ti-ai propus. Deci sa inteleg ca prima chestie or sa fie arcurile care se asteapta pe masina... nu? :D Atunci... sa vina arcurile :twisted:
|
@Cosmin : Da...
@Sonny : Stiu dar nu mai am rabdare :-). Multumesc @b-99-saa : Nu stiu daca am facut destule si cu bun gust dar mie unul imi place tot ce am facut...am facut ce am putut restul ramane la aprecierea celorlalti. Da, prima chestie o sa fie arcurile care o sa vina pe la jumatea lui septembrie 100% |
Stai calm ca ai facut destul de multe lucruri pentru ZUZ si de bun gust :P...si asta se vede fiindca ai primit vorbe numai de bine despre masina.BE PROUD
|
Quote:
|
@NXdev : Multumesc pentru aprecieri. Asa este am primit numai sfaturi bune
@Cosmin : Nici la meci nu ma lasi sa ma uit ma :)) (ai grija cu bobina aia) |
Old_boy - Zuzu nu e singuru care duce masina in forja - sunt multe logane forjate care apuca peste 250.000 km de forja fara sa aiba nimic! Ce sa zic ca tatamiu a vazut un MCV 1.6 16v cu 6 sute si ceva de mii de km care a inceput ce-i drept sa scoata cata fum alb, proprietaru nu s-a mai complicat sa repare motoru a luat altu tot 1.6 16v de la dezmembrari! In fine sa revenim on-topic - Ia niste jante cu buza;)
|
Quote:
|
te-am vazut azi pe la muncii man...
eram cu o pisica rosie prin spatele tau...dar te-am vazut tarziu daca nu se uita un coleg de club dupa tine nici ca te vedeam...las-o si tu pe burta sa te diferentiez de celelalte loganuri de pe strada :-" |
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning